Grattis

Vill önska mina föräldrar grattis på deras bröllopsdag!
Önskar de all lycka i världen och jag hoppas att deras kärlek blir starkare och starkare för varje år som går.

Helt Spontant!

Wooow, mamma ringde mig medan jag var på praktiken och talade om att hon var sugen på en jacka.
De var inget mer med med den saken. Jag gick till mitt jobb senare och fixade lite medan hon frågade om vi kunde gå och kolla på jackan när jag hade kommit hem och vilat. Som en duracell jag är och älskar min mamma mer än allt annat så kan jag sjävklart inte säga nej. men nu till the point liksom, kom hem med en jacka till både mig och mamma plus en träningsväska och massa mat! Älskar att kunna gör saker för familjen nu, Visste inte att det var det här som kallades riktigt lycka när man kan ta hand om sina nära och kära genom att skämma bort dom lite!
Särskillt när det är föräldrarnas bröllops dag.



jag kan inte påstå att dessa är de vackraste bilderna på oss! 
men kärleken mellan mor och dotter kan nog ingen missa!
Älskar dig Mamma!




Inget liv!

Godmorgon har verkligen inget liv känner jag, praktiken har tagit över de hela.
Jag kom hem och var vaken max i en halv timme efter att ha varit på paraktiken sen klockan ett på förmiddagen.
Man kan ju undra varför, jo för att jag ska vakna klockan fem igen för att gå till praktiken.... Snälla låt oss börja skolan igen.. Pallar verkligen inte med dessa 4 dagar som är kvar.

Worki worki!

Sitter här på mitt vanliga ställe vid praktiken, har en skön kopp kaffe son joinar mig idag, känner mig så himla trött inte konstigt vaknade ju klockan fem och tränande, så känner att kaffet håller på och gör sitt. Har tagit itu med mina uppfigter, alla prover är klara och nu springer jag på ringningar. slutar snart och det ska bli så fruktansvärt skönt! hoppas jag får sluta tidigare orkar inte en timma till. Ska försöka skriva klart uppfigten som ska vara inne nästa vecka när skolan startar igen. Första gången på eveigheter jag saknar skolan så mycket som jag gjort de senaste dagarna, Inte likt mig!


KAN INTE BLI BÄTTRE!!!

Omg helt jävla chockad är jag, dagen kan inte bli bättre, gick helt spontant in på vklass för att kolla om skolan saknat mig något, klickar runt lite och helt plötsligt ser jag att att det står att jag fått MVG på alternativ medicinen i slutbetyg, fatta ni anar inte hur lycklig jag är, bästa måndagsmorgon på länge!!! goo girl nu är jag grymt taggad till skolan. Just betyget emd alternativ medicinen var jag så fruktansvärt nervös för, för jag fick bestämma själv om jag ville stsa på naturkunskap eller alternativ medicinen. Hade ångest över mitt val.. men ser an på ibland har jag också tur.

Oo baby!

Fan vad skönt det var o träna, känner mig helt slut! Nu vill jag bara sova, men måste duscha och fixa mig och hinna äta frukost innan jag måste dra iväg för en lång praktik dag.
Men fyfan vad kallt det är ute, tror istiden är påväg på riktigt.

Redo!

Godmorgon nu ska jag möta upp en vän för att köra ett grymt träningspass på morgonen, länge sen jag vaknade såhär tidigt för att träna men jag säger baaa yeaah idag är jag back!.. Nej men helt ärligt måste försöka hinna med lite mer träning, igår blev de en pytte pytte promenad och sen lite dans hemma och det tog inte mycket på fettet kan jag påstå, Men idag blir det andra bullar!

Dans!

Om det är något jag brinner för förutom min familj, träningen och en bra utbildning, så är det dans..





Phir mohabbat.. Love again


Kan man simma i badkaret

Har haft världens sjukaste dag med bebisen min, Först gick larmet av att vi lagade mat sprang runt och försökte stänga av larmet, gömde de i både handukar och tacke med de hjäkpte inte och så på något konstigt sätt stängdes den av, men trots kaoset vid matlagningen blev maten skit god! äntligen lyckades vi.
Sen kom de till något ännu bättre hahahah vaxa polisongerna, jag e van så jag låter bara hariska dra av men herregud när jag skulle föra på den dära envisa jävlen, går inte att beskriva kan bara säga att jag har så fruktansvärt ont i både magen och kinderna! underhållning på hög nivo.


ändrade planer!

Jag såg fett mycket fram emot att träna sönder på gymet idag, men planera ser lite anorlunda ut, Ska ta en promenad med min älskling och sen ska jag träna hemma, Efter en lite konstig aktivitet igår har jag fetaste träningsvärken i hela kroppen döda mig, är inte alls vältränad...
Ska iallafall  bara mysa och umgås med världensabästa människa så min söndag kunde inte blivit bättre, ska iallfall snabbt byta om och möta sessa!

HAHAHAHHAHA


Svar!


ord blir meningar om Multivitamin!:
kasta skiten de är bara socker. puss
Svar: Men det är ju så gott,(






Anonym om Forever alone!:
hel indie? :o du ser ut o va typ turk, kurd nåt sånt :)

hihihi, både turkar och kurder brukar va jävligt fina, så jag tar det som en komplimang. Tack!!
Men Jag är faktiskt hel indier :D

Dance or die

Tjenix, Kom hem från jobbet för inte så himla länge sen, känner mig så fruktansvärt hungrig vill bara äta och sen sova djupt men planera bli åt andra hålet, ska träna lite nu.. får se vad det blir för träning zumba kankse.
och sen ska jag försöka passa på och ändra hela allt när syrran inte är hemma.. busig man e va!
Imorgon blir det äntligen MIN dag, har praktiserat eller jobbat nu i 6 dagar i rad och för att vara helt ärlig jag känner inte mig helt slut, men de skulle inte skada med och få göra saker som jag brinner för imorgon, nämligen att träna
i

Godmorgon och godnatt

Japp som rubriken lyder, lyder jag också har jobbat hela dagen heeelt sluuut, dock har andra halvan av dagen varit sjuuukt nice, älskar att jobba på den dära backen i tumba med mina sköna kollegor kommer däremot sakna min gulleplutt som inte kommer jobba imorgon men men.
Det finns adnra härliga människor dära.
Nu ska jag sova och är fortfarande stotl vöer att jag har skött mina rutiener när det gäller maten, i knöööw u antecknar.
Och en annan sak biiig love to my  enemies

Multivitamin!

Var fett taggad på att börja göra frukost till en rutin.. eftersom jag suger på att äta riktigt frukost! älskar att dricka multivitamin på morgonen. Men tror ni inte min baba ska förstöra alla mina förhoppningar med en bajs lidel multivitamin. han har förstört min morgon. HAHAHAH vilken i-lands broblim!

Vad har jag gett mig in på?

Helt ärligt vad fan har jag fett mig in på??, att jag jobba helda dagen?? är redan helt slut efter veckan brrrrrrr.
Tur att mamma har laddat på med lunch så jag kanske kan hålla ut idag. Ska snart ut i kylan men vill egentligen bara krya ner i min sköna säng!
Vill bara att det ska bli lördag så jag kan träffa min bebis!

Yes!

Skrev nyss fetaste inlägget och skulle precis lägg upp lite sjuka bilder och så bara försvan allt! känner mig nu ganska lätt itrriterad och märker nu att det inlägget som tidigare skulle vara så positivt håller på att bli negativt! får försöka korta av inlägget!
Jag kom äntligen i väg och tränade idag är så himla lycklig för jag lycktar svett för en gångskull och ni kan inte förstå den glädjen efter ett träningspass om ni inte tränar nu då.
Hann även med ett super duper mysig pratstund med min träningskompis,bästa vän, syster ja allt i en och samma person. Dock var denna härliga pratstynd på fel plats, tror vi båda frös fötterna av oss.
Jag känner att tiden verkligen börjar dra ihop sig till att börja jobba och jag har en hel del att göra nämlig duscha och sova några enstaka timmar innan jag ska upp!
Jag tror även jag har tur denna vecka, eftersom det verkar som om ett till gympass väntar på mig på söndagen. ska försöka spara krafterna.
Godnatt!

Hey sexy lady!!

Dansar loss!

Har faktiskt precis skakat loss röven, fick någon jävla kick o började dansa, egentligen är jag helt slut i både huvudet och kroppen men endå har jag så mycket energi, det hänger liksom inte ihop på något konstigt sätt.
Har varit på praktiken idag och ja nu börjar jag bli lite lätt uttråkad av stället, det beror till 99 procent av folket som jobbar där, det enda de har för sig är att gnälla o klaga. Vill bara sätta silvertejp runt deras munnar och låsa in dom i ett mörkt rum.
Imorgon ska jag jobba och slita hela dagen först från 7-14.30 praktik sen från 15.30-21.30 jobb .jag säger bara goo girl.
Nu ska jag försöka ladda luren och spara på energierna för jag ska nämligen släpa mitt arsle till gymet idag för en gångs skull!

PAUS!

måste andas...

Stress

Godmorgon är på plats i praktiken, hade en seg och stressig morgon därför har jag inte hunnit med att blogga så passar på och smiter från jobbet för att säga godmorgon sötnosar.
men nu måste jag stick igen puss

Harika&Priyanka

Vi i malmö


Ay ay ay Halka!

Tror ni inte att jag fixar mig idag och är nöjd för en gångskull, njuter av att livet går så bra och sen boooom baaam så halkar jag exakt framför porten, reser mig och leker att inget har hänt och försöker diskret forsätta gå och att det absolut inte gjorde ont, sedan har man syrran gick det bra omg tycker så synd om dig blablabla och så ringer självklart masmen och frågar om allt gick bra, jag leker stadig och nej nej det är ingen fara men i själva verket håller jag på och dööööör av smärta, fy fan vad ont jag har i ena skinkan som tog hela smällen och ryggen faaan asså döör kan knappt sitta på röven liksom.
Iallfall möte en pussgurka som sjävllklart ska skämma bort mig, och jag uppskattar verkligen det! måste fan forsätta och ses!
Shoppade en hel del och e nöjd faktiskt, köpte en högmedje kjol som jag bara e osäker på.. mitt fett ramas ju in perfekt i den...
Jag vet att ni antecknar!


Godmorgon

Tjenixen! HAr precis käkat brunch precis som igår och innan dess gjorde jag magövningar träningen flyter på bra och därför ska jag börja fixa mig snart väntar bara på att min eye primer ska torka lite och så ska jag möta upp en vän och belöna mig med lite roligare träningskläder får se vad skärholmen har att erbjuda! 
Sen ska jag förhoppningsvis hinna med gymet idag!
Annars får ni ha de sjukt bra
Puss

Nya kissie

Fan som jag uppdaterat idag! Man märker verkligen att jag är hemma ( iallfall jag) och inte har några speciella planer nice nice, sitter här med pelling i både armhåller och anisktet och hårinapckning i håret. Måste passa på att ta hand om mig lite nu när jag endå är hemma för en gång skull.
Jävligt skönt är det, önskade att jag kunde ta ett bad också men får inte bada tills tauteringen har läkt. Bajs på det!
Annars längtar jag till imorgon då det ska inhandlas nya saker tlll min garderob! om man inte är lycklig på ena sättet får man göra sig lycklig på det andra och för min del blir det genom att möta en vän kanske ta en ficka och lite shopping!
Så jag önskar er en fortsatt trevlig och mysig lördagskväll
puss på er

Ledsen chey!

Var ju fan skit taggad på att träna, men eftersom medly är så inavlat hade gymmet stängt redan vid fyra tiden men de väljer att ha öppet på en söndag till klockan sju jaja, men det hindrade inte mig särskillt mycket från att röra på mig. Gick istället till min bebis harika och cycklade hennen rum kommer snart bli till ett gym och jag älskar det!
För där pumpar musik i våra stilar istället för som lugna favoriter som man nästan somnar till i gymmet!
Nu ska jag bädda rent alla sängar och börja röja lite prylar i huset!


YOU YOU YOU !!

YOU have proved that you are not mine...you have lost the right to call me darling


You can do it GIRL!!

Jag mår su fruktans värt illa, fattar inte varför vill bara spy och huvudet snurrar man jag skiter fullständigt i! har inte kunnat träna hela veckan och imorgon kommer jag väl förmodligen inte hitta heller som det ser ut och idag är den enda chansen såå jag måste verkligen!!!!!
Och det ska jag också! 
Puss på er!

Sitta still

Åh herre jösses, kändes som eveigheter sen jag hade "vardaliga" saker att göra, jag kan verkligen inte sitta still.. har blivit så himla van med att stressa och att dramtiska saker händer öber bara några sekunder! vill tillbaka till praktiken eller jobbet nuu..
Funderar på att sova istället för att stressa och banka mitt huvud i väggen

FUCK YOU

Vill fan bara spotta dig i ansiktet din slampa!

Två flugor i en smäll!

Omg kommer spy av att jag är så mätt , det går faktikst sjukt bra med att minska magsäcken och börja äta nyttigt får se hur länge det håller i sig!
Eftersom jag vaknade så sent tänkte jag att vi kör direkt på en brunch liksom, Frukost+lunch med andra ord två flugor i en smäll!
tror ska lata mig lite till innan jag ska ta itu med allt som samlats på sig under veckan, ska även terra min syster lite så hon ska få jobba hårt idag, men med vad vet jag inte ännu.. kanske diska..


Den nakna sanningen!

...Läste precis klart den boken , har vaknat tidigt och för en gångskull på två veckor känner jag mig riktigt pigg, inte konstit somnade runt fem något sånt igår vaknade upp runt nio tror och sen har jag sovit som ett djur. Vaknade upp att jag låg på marken med alla maddraser och allt så jävligt bra har jag sovit.
Hade planer på att dra ut och möta mina tjejer idag, men det verkar inte bli av tråkigt nog, får väl hitta på något annat.

Usch!

Är så trött av att jag sovit så länge, mår illa ...tror jag kommer spy snart, plus att jag är ärrad och mår illa av Lp jag såg på praktiken idag faan vissa saker klarar jag inte av.
Lp är lumbal punktion ni vet när man tar prov ryggmärgsväska (spinalväsk) 
(Vårat centrala nervsystem fluter i spinallvätska inuti skallen och ryggraden)

Bild lånad av google



Forever alone!

Skyndade mig hem från praktiken, trodde jag skulle bli mött av en happy liten mami men huset bara ekar inte en enda kotte hemma... Trodde jag skulle mysa med mamsen förfullt idag.. hinner kanppt träffa min familj länge hatar det. Om inte jag jobbar så jobbar de och tvärt om. Men måste säga att det är så himla skönt att bara vara själv ibland. Håller ni inte med? att bara få vara?
Iallfall det värsta är att mammas mobil är hemma och jag vet inte vart hon är saknar ju henne för fullt

Kommentar

Anonym om If we never thank God for every smile, why do we blame him for every tear.:
vart kmr du ifrån?=)
Jag kommer från indien :D

If we never thank God for every smile, why do we blame him for every tear.

Hello bebisar, Vakna för inte så länge sen.. men känner mig endå trött trots att jag fått sova mer en vanligt! Tanken av att jag kommer behva vakna fem imorgon gör mig riktigt rädd hahaha! 
Har precis gjort några magövningar och nu ska jag fixa middagen så jag kan käka i praktiken. allt annat som hänger i luften får vara dära, ska endast ta tag i teorin idag medan jag åker till praktiken! Jag känner för en grov rehab vecka faktiskt där det handlar om att fixa mitt yttre eftersom jag e nöjd med mitt inre!
Egentligen är det inte värsta grejen ens i mina ögon vill bara gå ner runt tre kilo exakt tills skolan börja, med andra ord den 6 februari! Eftersom jag inte kan påverka träningen så mycket måste jag fixa kosten och det är det som jag tycker e så sjukt eftersom jag får pats med en hel elefant i min mage.


Depp!

Mitt huvud är helt kaos, Vill egentligen inte påverka er negativ med massa dålig energi, men tyvärr så har jag hamnat i en svaka.
Tyvärr ere också min blogg och här skriver jag mina känslor!
Men jag uppskattar att ni verkligen läser bloggen även om det är ren nyfikenhet och rykten ni vill skapa eller bara för att ni gillar den, något ere iallfall som finns inom mig som fastnar hos er.
Ialfall tillbaka till ämnet, huvudet är helt kaos, senaste dagarna har jag gjort helt knäppa grejer som inte är accptabelt från någon vinkel alls, men jag vet fan inte vad jag vill och det är så himla obehagligt.
Vill egentligen bara träna och träna men efter allt jobb och press jag har på aclarna orkar jag inte längre, krafterna är helt slut. Jag tror helt ärligt att jag kommer gå under när skolan börjar. Samtidigt som det känns att hela världen rasar för vissa personer jag älskar och jag klarar inte av att se de såhär och allt aaa kan inte finna några ord....
önskar jag kunde backa tillbaka tiden ibland




Otrogen!

Kunde inte hålla mig så var tvungen att våldta harika erdal, Måste visa henne det bästa som händer i sängen. Lärde henne olika sexställningar, önskade att jag hade en snopp så jag kunde visa hur man gör helikoptern.
snälla anteckna! Men säg inte till baba.
Iallfall harika har precis spruttat färdigt i toaletten och nu ska vi köra andra rundan innan jag ska iväg och hämta min moder.

På rymmen!

tjenare sötisar! Jag kör en riktigt fuling nu. är nu i huddinge och praktiserar det är lungt för tillfället och jag sitter och ska arbeta med min  praktik uppgift som tillhör sjukhus praktiken.
Men istället kände jag för att ta och blogga lite. Tänk vad gör jag inte för er pluttisar!
Nej fy snart kommer handledaren märka att jag är på rymmen så det är nog bäst att börja med uppgiften
puss på er!

Godmorogn

Hej mina söta blogg läsare vill bara säga Godmorgon för har så himla bråttom inget mer hahahah.
När jag endå är här kan jag passa på att skriva att praktiken gick super bra men fan nu börjar jag sakna skolan efter totalt snart fem veckors praktik.
Mötte även upp en söt bebis igår efter praktiken och sen hem och dums in i säng men rullade till klockan ett så tre timmar sömn är inget att hurra för, men oavsett hur död jag är så ska jag träna idag
Bjuser på en asss sääääxtig bild



Kääärleeek!

Jag måste bara få skriva ut min kärleek till en undebart härliig bruud som e min bästavän Harika!
Hon kan få mig till världens lyckligaste människa när jag mår sämst bara av att ge mig ett leende, jag är överlycklig av att ha en sån bästa vän, jag har inte bara tur när det gäller att få ha henne utan jag är välsignad! alla borde ha en vän som harikaaa <3
Vi bråkar så jäkla sällan * peppar,peppar* och när vi gör det så reder vi ut det så perfekt! om jag va kille skulle hon spikat vara min bruuud!
Vacker e den jävlen också!
Neeej nu har du fått tillräckligt med kärlek idag min sötnöt





Eld i röven!

Efter mitt lyckliga inlägg neda, fick jag verkligen eld i röven! Duschade,bäddade, Åt lunch direkt klockan är så pass mycket så skippade frukosten och hela röjet. Måste möta upp carcori för hon glömde sin plånbok hos mig efter gangbanget liksom kan förstå henne!.
sen vidare till praktiken för en spring dag från ett till halv tio. Hoppas jag får springa så jävla mycket att jag svettar ner hela avdelning hahahhaha okej.. det var fy farao att ta i men iallfall nu ska jag springa vidare i huset lite!
puss på er!


LYCKLIG!!


Kost

Har länge tänkt på att jag äter så fruktansvärt dåligt, har velat ändra på det men viljan har inte varit riktigt stark  så har inte ändrat på det helt enkelt. Men igår fick jag fan nog och ännu mer idag!. Någon gång vid agusti och lite längre fram förra året var jag så fruktansvärt duktig när det gällde kosten och jag känner att det verkligen börjar bli dags igen!
Såå idaag säääger jaaag gooo nyttigheter igen! Måste gå ner tre kilo tills skolan börjar!
Tänkte passa på att visa er vad jag ungefär kommer äta idag!


Frukost: Grönt te med vanilj smak och en knäcka macka!
Lunch: Något kött med lite kolhydrater..
Mellanmål: Grönt te med frukt
Middag: Nutrillet.






Spontant!

Dagen har varit sååå grym!
Hade planer på att träffa en kompis i skolan och bara chilla lite och lämna ett papper till en lärare, Men planerna ändrades och istället taggade jag och en annan babianrumpa som heter carcori till skulan och chillade lämnade papper och helt spontat bestämde vi att alla tjejer att samlas hos mig, men helin fattades annars var vi hela.
Jag hade sjuukt kul och jag tror mina tjejer också hade det 








Tränat

Har äntligen tränat idag, hade värsta suget efter det skiiit skönt. nu har jag tusen grejer i skallen som måste komma på rätt plats. undrar om jag ska tare lungt imorgon och bara vara med mig själv förutom att jag ska träna då :D

Revenge? No I'm to lazy. I'm gonna sit back and let Karma do its thing.

Så trött på all fucking bullshit, Att man inte bara kan vara ärlig, att allt ska va så jäkla komplicerat allmänt alltså, Att allt ska kontrolleras hela tiden.
Har ett sånt hat just nu mot allt, Hat är kanske för stark för att ta i men jäkligt trött e jag kan jag säga.
Nej nu ska jag sluta sprida negativ energi till er postiva. Passa på när ni har det bra. man vet fan aldrig när det vänder.
Nu har jag fixat klart mig ska packa tränings väskan, ska färbi en sväng på jobbet och sen ska jag köra världens längsta gym pass!


Bio sugen!

Har fått ett så himla bio sug vet fan inte vad jag ska ta vägen. Vet inte ens riktigt vilka filmer som går på bio nu, men vill bara sitta i en biostol och glo på en stor skärm även om hela skärmen va svart bara jag fick glo lite liksom. Aja ska fan sluta babla en massa goja. Någon som har något tips på någon bra film som går på bio?

Dessa skall vara...

...Favorit frågor:

Film: Kabhi khusi kabhi Ghum (Bollywood)
TV: Saatha pakhe badha (indisk serie)
Mat: Mat som mat! muuums!
Favoritnummer:
Färg: Svart på kläder

Kärleksliv
Planerar du att skaffa barn?: Absolut!
Hur många?: Två
Vad ska de heta?: Något unikt
Vill du gifta dig ?: Ja,
Hur gammal vill du vara när du gifter dig?:Mellan 24-27

Välj det du tycker bäst om
Går ut/Sitter hemma: Går hellre ut!
Sommar/Vinter: Sommar
Diamanter eller pärlor: Diamanter. Bling bling
Soluppgång eller solnedgång?: Solnedgång

Om dig som person
Vad söker du i ett förhållande?: Förtoende, Lycka...
Civilstånd: Bortgift, Nej driver förhållande
Vilken skola går du i?: Tizgymnaium ( tullingegymnasium)
Vad tänder du på?: Helt klart fötter. Helst ska dom lukta lite
Hur skum är du? Det var en kluring.
När grät du sist?: Oj ett bra tag sen?
Vad är det som du inte förstår dig på när det gäller killar?: Deras beteende. De kan göra vad de vill, när vi gör något som de inte gillar, vänder de jorden upp och ner.
Vilken sak kan du inte leva utan?: Oj min dildo kanske?
Vad är det första du lägger märke till hos det motsatta könet?: Helheten
Vad gillar du hos killar?: Beror på från kille till kille.
Vad är du mest rädd för?: Att vara beroende av någon.

Förlåt mamsen!

Bad nyss mamsen om ursäkt, har fetaste ångesten att jag knappt har gjort något förutom att jobba eller aa det va inte mitt vanliga jobb utan praktiken. jag tycker fan att båda e jobb, iallfall för mig för jag sliter lika mycket på båda ställena. Det enda skillnaden är att på ena stället får jag lön och på det andra stället så får jag inte det. Men sak samma är helt jävla hjärndöd för har bara sovit tre timmar och endå vill jag inte lägga mig.
Känner för att städa sönder. Fan ibland undrar jag egentligen hur länge jag kommer att fungera som en duracell.
Längtar till morgon dagen, en person han nämlig lyft på röven så jag ska få mina efterlängtade papper, mer detaljerat kan jag inte berätta hahah, ska som ni förstår då gå förbi en sväng på jobbet och passa på att möta upp en libnäni babianrumpa som jag är sky förbannad på.
Sen ska jag äntligen få tränaaaaaa och tränaaaa och träna det är det enda jag just nu brinner för, eller aa brinner också för körkortet, att jobba som ett djur och känna att plånboken e varm, att få sjukt bra betyg så jag kan komma in i höskolan, för familjen eeeeh, ja jag kan skriva en hel bok.
Ja ja måste börja runda av inlägget som inte har något samanhand.
puss på er!

Godmorgon

Shulululu, är verkligen övertrött kom hem runt tio igår för att de va så snälla och släppte mig tidigare från parktiken, mötte även badlosh en sväng på vägen hem. När jag kom hem möttes jag av några galna människor, tror de va min familj och slläkt och den hät gången hade även min körlärare tania och hans familj jonat släkten trevligt värre. som ni nu då förstår har jag inte sovit så mycket och de lär bli synd för pesonalen i huddinge sjukhus.


Praktik!

Vaknade för ett bra tag sen, men enda sen igår var jag sugen på att fixa mig extra idag, anledningen vet jag själv inte så det är en liten kluring. Har även passat på att fixa rummet lite eftersom huset kommer vara fullt med gäster när jag kommer hem runt halv elva-elva tiden. Annars sitter jag och äter frukost och bara tare lungt och vilar för en låång dag på praktiken. Jobbar från 13-2130 kommer nog dööö. Men det tillhör livet.
puss på er!

HAHAHAHHAAH!

Tänkte ge er ett sminktips eftersom jag endå inte kan sova



Skosugen

Herre jösses! vad jag helt plötsligt fick ett sug på att köpa höga fina skor. trots att jag knappt kan gå i vanliga tygskor!
Om stan va öppen nu skulle lätt gå på skojakt nu!



Doshaa och Mamsen

Har tänkt nu i tio år att jag ska ta och doosha.
Men det har inte blivit av, tusen grejer har kommit ivägen. 
Men iallfall firade nyss min mamma lite snabbt hon blev jätte glad av min present och det är jag bara ännu mer glad:D
Haribas mamma fyller också år idag och jag hoppas hon får det jätte bra också alla våra söta mammor fyller år idag hihihi!
Och innan ni ser mina bilder om ni inte redan tittat på dom först, för att de är error så ber jag om ursäkt för det!
Men allt blir så roligare med bilder



Fet again

Har precis ätit och känner mig fet igen som vanligt, ångest över min mage tar över igen.
HAHAHHA men kan trösta mig med att det var mitt första träningspass för 2012 :D sköönt!
tycker att jag jobbade på bra idag trots att de va nästan mer eller mindre än månade sedan jag tränade, grymt.. Harika har bombat mig med att hon tycker att jag gått ner mycket, men jag känner varken att spegel visar någon skillnad och ännu mindre vågen.. Ska man lita på den dära horran eller? naaaaj naaaj


Hjärndöd nr ett

Asså gudarna hjälp mig eznellaa. Asså gud min hjärna och hela kroppen bara snullar åt helt olika håll haahahah är riktigt hjärndöd kan jag säga...och sugen på kakor e jag också.. vilket i landsproblem loo.
Skönt att jag e ledig imorgon och då fan ska jag ta min feta röv till gymet men först ska de bli rikligt med sömn, ska banne mig ta en grym sovmorgon och den jävlen som väcker mig ooo vad synd de e om den :D
HAHAHAHAHA ja jag har pms.


Inte ens..

...Fåglarna kvittrar och jag sitter hät helt hjärndöd. nästan klar för att gå till min praktik, oo snälla någon skjut mig.
Men de bra att jag börjar vänja mig igen att vakna upp tidigt, Brukade ju som sagt träna på morgonen förut och de ska jag börja med igen och då klev man upp den här tiden på morgonen :) längtar redan tills jag slutar...Ska träffa bebis kändes sjukt länge sen. Den jävla bajsklutten saknar jag.. Tiden har gott så sjukt fort kan inte tänka mig att de redan är våran tre månaderdag :S :D!



”Everyday you miss practicing, it will take one day longer to get good”

Yeeeey, idag är jag ledig äntligen.. har ont i nästan varenda liten kroppsdel. Att praktisera på huddinge sjukhus är som att springa maraton . man springer runt runt runt, fram och tillbaka och jag vet inte vart, Men bästa de dagarna jag inte tränar för då kan jag endå lägga mig med gott samvete :)
Nej men som sagt har inte tränat på otroligt länge och jag har mått så himla dåligt för att jag inte tränat.
Men det har varit så otroligt mycket sen börjar av december. Men nej nu måste jag ta igen... Och idag ska jag faktiskt börja trots att näsan fortfarande rinner en aning.

Äntligen hemma!!

Dagen började verkligen super. Märkte att människorna tyckte att jag var lite underlig jag satt och log för mig själv hela tiden. Vet egentligen inte vad de berodde på, kanske för att det dunkade härlig musik i öronen på mig. Iallfall dagen försatte bli bättre körningen gick utmärkt trots att det var en hel månad sen jag körde, trafiklärare bad mig även boka in halkbanan. Han misstänker nämligen att ett körkort inom kort väntar på mig. Spännande :*D
Praktiken gick också super bra fast än jag ska vakna upp klockan fem på morgonen och ha en lång dag. Verkar riktigt roligt och intressant. Sen vare bara att möta upp herosima för små shopping och lite käk!



o så börjar det igen!

Oo nu så börjar de vanliga dagliga rutinerna igen, kan inte fortsätta med mitt egna kaosiga och härliga ostruktuerade liv hahah. Nej fan nu måste jag skärpa mig och leva upp till mina mål och förvätningar på mig själv. De börjar närma sig att ta körkort och jag är mer taggad en någonsin. Har precis börjat göra iordning mig och kan säga att jag har riktigt bråttom för bussen som går klockan nio kommer knappats vänta på mig om jag kommer sent och de samma med pappa tanias (körlektionsläraren) damanfall på mig :)
Jahapp första praktiken inom sjukhus är så sjukt taggad, älskar sånt hät, brinner verkligen för att hjälpa andra människor på de viset. Ska bli så roligt.
Aja nu måste jag hålla igång tempot så att jag kan forsätta ha roligt hela dagen och jag önskar att ni har de ika gött som mig Puss på er!


Family first

Har faktiskt hunnit med ganska stora grejjer idag, chockande för min del brukar ju va riktigt seg annars.
Gick en sväng till jobbet och fick äntligen tag på min chef för att fixa klart papprerna och de som behövs och sen gjorde jag även min första tatuering de blir nog den sista också, Jag har turen med mig för pappa gick med på en så får nöja mig med den.
Annars börjar praktiken imorgon läskigt värre och sen ska jag även på körlektion evigheter sen!!

Livet ❤

Trots alla saker händer, som egentligen borde krossa mig i små små bitar, mår jag bra, faktikst  otroligt bra.
Och jag tackar Gud eller vem det än nu är som sitter där uppe för all styrka jag får. Jag vet med mig att om allt detta hade hänt för drygt ett halv år sedan hade jag blivit helt stum och deprimerad.. Att saker och ting kan ändras så snabbt, på något sätt är det så sjukt konstigt men endå häftigt.
En anna sak som jag börjat känna nu, är att livet har så mycket intressantare  och viktigare saker än att leka den här katt och mus leken vi ungdomar leker, all den här draman vi skapar så löjlgt. visar bara hur mycket tid vi egentligen har över. som vi kunde göra något vettigt av.. men men vi vissa väljer hellre att leka katt och mus leken, trycka ner andra och själv sväva i lufen.. men men.
iallafall det enda som fattas för min del för att allt ska vara perfekt är att jag ska bli frisk, börja tränina igen äta en aning sundare, och kunna bli den jag vill vara på utsidan annars är jag så himla nöjd och med mitt inre, men jag kan säga en sak att jag blev nöjd med mitt inre kom inte bara över en natt ,jag har krigat med det och därför är jag så jäkla stolt och jag vet att det kommer behövas ett och annat för att bryta ner den jag är på insidan idag,
Det är det som jag tycker är så himla positivt med att inte ha allt man har i sig på silverfat utan att man behöver kämpa för det en aning....
 


Ännu mera tankar!

Kan inte sluta tänka, har tänkt och tänkt och tänkt hela dagen lång.. Fattar inte att jag gör av mig så jävla mycket onödig energi när jag egentligen borde spara det åt att bli frisk. Men jag tror det är så jag fungerar att när jag tycker om en person så mycket, som man känner eller rättare sagt som man kände sig så jäkla trygg med bara sviker medvetet eller omedvetet så känns det så hära. En annan sak är att jag gjort så himla mycket misstag innan som att ta killar före vänner eller familjen hit och dit och när man ändrar på de så får man fel respons tillbaka då svider de jäkligt mycket. Nu vill man nästan bara göra om det man gjorde innan för att må bra tillfälligt. Helt ärligt jag vet knappt vad jag yrar om.
Iallfall hade en skön arbetsdag med mina underbara kollegor.
All kärlek till er och våra knäppa diskusstioner!!
Imorgon väntar förhoppningsvis ännu mer skönt prat som jag längtar till!!
Puss!


Tankar

Man  ska aldrig blanda ihop hjärtat med hjärnan när man fattar ett beslut för då blir det bara fel fel och ännu mera fel. Samma sak gäller att man inte ska känna efter vad man känner när man fattat ett beslut.. enligt mig i vissa fall.
Just nu vill jag bara skriva av mig, trots att jag vet att de kommer leda till så mycket mer ilska som du inte ens är värld längre.
Fattar inte att du bara kunde ändras så jäkla snabbt. Att du ljuger rakt upp i ansiktet, att du inte kan stå för de du säger, är du så jävla svag?? hahhaha de är ju bara så himla skrattretande eftersom din käft är så jäkla stor när du snackar om andra och alla dessa fel vi andra gör.. och du säg er att du aldrig ska eller skulle göra de själv, att du är så mycket bättre hahahahah och sen när de kommer till verkligheten e du tio gånger värre.
Jaja får sitta och koka lite för mig , de kommer endå gå över...Man ska aldrig ta något förgivet.
Nu ska jag fixa mig och gå och tjäna lite extra slantar så plånboken blir varmare
puss på er!


Sjuk och Trött.

Som ni kanske mäker har jag inte alls uppdaterat mycket och har lagt upp bilder i stället för att skriva, Det är just för att jag är så himla sjuk just nu och eftersom jag har fått någon sjukdom som heter cpsömn kommer inte.
Då vet ni iallfall anledningen till varför jag inte bloggar.
Ska nu iväg en sväng till vårdcentralen och fixa en sak och sen handla lite och sen bara ha en dag för mig själv med ansiktmask, måla naglarna med andra ord en me-day.
puss på er!

Shopping del 1






Mamis bröllopsdags present ;)


Tatto

Vill bara säga att tatueringen blev inte av idag av olika cp själv på grund av min osäkerhet.
Egentligen orkar inte blogga e helt jäkla död jävla förkylning, ont i öronen och att huvud som dunkar.
Faan måste blir frisk praktiken börjar snart och har så sjukt mycket att göra ja ja.
Har iallfall shoppat ännu mer idag och de gjorde mig lycklig för stunden och nu e jag återigen död. Men jag klagar inte, är endå lycklig på mitt störda sätt.
Puss på er.
Bilder på all shopping får komma sen.

Shopping!

Shieeet har verkligen shoppat sönder!! tror jag e pank igen fast än jag fick sjukt mycket pengar på min fest, När jag endå håller på och berättar om mina presenter kan jag lika gärna skriva att jag fiiick världens bästa laptop av min kusin och brooor asså jag döör för att de alltid hittar världens bästa presenter!!
Ska försöka visa bilder på de jag shoppat för orkar inte skriva upp allt.
Hmmm, måste bara också skriva är att jag kissar på mig av nervositet för att jag ska tatuera mig imorgon, har bokat tid på ett ställe som jag har hört e grymt och  han verkade också grym när jag träffade honom idag,det enda negativa var att han va sjukt kaxig. Fåår se imorgon hur de blir hihihi

Bilderna får tala för sig själv!


Ohh yeeeaaah!

Vill börja detta inlägg med att säga gott nytt år till alla!
Jag vet att jag inte hunnit med att blogga och det förvånar mig inte. Den 30 december hade jag min 18 års fest,31Började dagen med jobb slutade med festande, 1 januari började med jobb slutade med all äcklig städning.. Jag kommer inte kunna beskriva dessa dagar så istället får jag göra göra bildbomb i nästa inlägg.
Puss på er!

RSS 2.0