Höst

Man märker att hösten är här, jag som vanligr blir lätt retad av saker och ting.Vill bara ätaätaäta och sen gå i ide. Efter att ha orkat med en halv föroläsning stack jag för att spontant fixa mina naglar..man känner sig på något sätt en aning finare. Möta upp becka och vi tog en dejt på mongoliska.
Nu är de sista minuten plugg inför en grupp träff imorgon och sen en bra del teori. tummen upp.









Tisdag!

Sitter på en föroläsning men min hjärna är någon annanstans, sitter här mest för att de ska de bra ut.
Har jobbat fredag-måndag såå utvilad är jag inte som egentligen önskas. Det positiva är att jag jobbat med sara alla dessa pass och att jag fick ha en mysig förmiddag igår innan jobbet med syster.
Det blev massa shopping, lunch oxh efterätt nomnomnooooom!

Presenter till bääbisen.






En del av shoppingen..Orkade inte leta upp allt eller fota.






Glassbar äckliigt gott.



Lycklig.

Klarade seminariumet igår, fick resultat av senaste hemtentan som jag också klarat. Lönen har kommit, jag har shoppat, myst med mamma på en grekisk resturang, jobbat med världens finaste kollegor.
Kan de bli en bättre fredag? Knappast...Allt har självklart inte varit perfekt..men de kan man lägga åt sidan och istället tänka på det godaa som finns. Ska läsa några sidor i en bok och sedan sova. Sköönt.

#word#sunday








Jobb och laximi puja.

Jag älskar allt som har med vår kulltur och religon att göra.
Idag hade jag en lat start på dagen som slutade med massa stress, härliga jobb kollegor delvis och en träff med släkten för att ha en puja för en av våra gudar. Härliigt.
Life is beautiful verkligen.

Lush!

Denna butik luktar gudomligt och har massa härliga produkter.. Priserna är dyra för de små burkarna med krämer och vad de har att erbjuda. men någon gång kan man unna sig. Igår fick jag med mig något som är som balsam som man inte behöver tvätta ur och de sägs att mina torra hårtoppar kommer få näring och liv. Vi får väl se.



Durga puja!

I helgen har vi hinduer haft en av våra stora högtider. Helst av allt vill man vara i Indien men som sagt får man inte allt som man vill. Trots det hade vi de super kul. 3 dar som man inte vill glömma.















5 dagar sedan!

Har ett ganska enformigt liv så har inget skojjigt att uppdatera om. livet består av massor med tentaplugg och att klara av tentorna på sidan av finns det minimum tid till familjen och min lilla kärlek. Härligt liv.

Nyheter hos mig!














1 burk cola och en stor fruktsallad och 5 sidor grova instuderingsfrågor!

Får byta ut kvalitet snacket som mina kvällar/nätter består av  nu för tiden till det rubliken lyder. Efter en tuff dag väntas det nu många många timmar studier. Får vara vaken så länge jag pallar och plugga galet. På fredag har jag en tenta på mikrobiologin, sent ute men får göra det bästa av situationen. Länge sen jag pluggade så här sent på kvällen..Ska inte klaga känner mig faktiskt lite lätt taggad! Nu kör vi.


Dödstrött.

Men kan inte sova...härlig kombination.

RSS 2.0