Dansträning

Vi är på dans träning och mellan danserna kör jag tenta plugg. Helst slut är man på livet.




Övertrött.

Har hunnit lämna mamsen till jobbet och ligger och vilar i min säng. Måste strax kliva upp för att duscha och åka till södertörn för tenta plugg.skjut mig

Tenta!

Mitt liv består 80 procent av plugg! Är såå nervös har tenta nu på fredag. Det är lördag och jag har inget kul som väntar mig. Vaknade tidigt imorse, åt en god frukost, planerade dagens måltider, ( kost är prio 1 när man vill gå ner i vikt)
Körde igenom koregrafin till dansen en gång och sedan dess har jag pluggat. Nu ska jag ta och göra mig iordning, betala räkningar, lämna mamsen till jobbet och sedan ska jag själv till jobbet.



Höst skor

För några dagar sedan köpte jag dessa snyggar, super bekväma.
Jag är inte den typen som köper skor på skopunkten, för deras kassa kvalitet men dessa var ett riktigt fynd!



Bra dag!

Super morgon har jag haft, vaknade 6.30, skjutsade mamma till jobbet, åkte till gymmet och körde ett svettigt pass. Åkte hem hämta bankomat kort och sen åkte jag och handlade lite mat. Kom hem lagade denna underbara zucchini pasta som ni ser på bilden,tog en skön dusch, gjorde iordning mig och är just nu på väg att träffa vincent för plugg och klockan är bara 12.30 sjukt.Senare blir det mor och dotter handling för min del. Syster är hos kusinerna, skönt att ha mamma för sig själv.

Zucchinipasta!!

Är så sugen på att göra zucchinipasta, ska nog ta och göra det till lunch imorgon. Det jag har planerat för imorgon är att jag ska skjutsa mamsi till jobbet 6.45 och träffa Vincent vid 13 för att plugga på tentan och åka till Gubbängen för att hämta lite saker.
Funderar på om jag ska gå och träna på morgonen, komma hem och duscha, laga lunch och sen plugga med vincent. Får se.
Hej förvirrad tjej!!

Från branta!

Känns så himla skönt att jag tränat idag!
Igår skulle jag gymma men det var såå kallt att jag valde att träna på koregrafin till uppvisningen. Har jobbat sen fyra och det har verkligen varit en lugn dag. Allt jobb är klart och jag väntar på att tiden ska gå så jag kan gå hem och bara ta det lungt. Imorgon väntar en massa plugg att ta itu med!

Frkost time!

Hatar blogg appen på mobilen, den bara krånglar men aja. Sitter och käkar en sen frukost, lämnade mamma till jobbet 7 imorse och kom hem och somnade om rejält. Ska äta upp, sätta igång en tvätt, bädda alla sänger, plugga en stund, byta om till gymkläder, hämta mamma, gymma och sen gå och jobba. Tråkig dag!



Skola

Sitter i skolan och har rast från föroläsningen. Vill att denna skoldag ska gå snabbt. Tråkigt när de man klickat med är sjuka. Men slutar inte förens fyra. Sedan blir det mer plugg och gym.

Matlåda till skolan!


Har gjort en massa idag bland annat varit i skäris och tränat. Nu gör jag matlåda något wok liknande, ska även göra mannagrynsgröt till middag och förbereda korvstroganoff till syrran, har även massa plugg inför tentan, hämta mamma från jobbet, duscha och små saker att ta itu med!

Tullinge gymnasium!

Sitter i mitt andra hem(min bil) och väntar på syrran min, vi ska åka till skäris och sen blir det gym!
Lika bra att göra något vettigt av sånna här deprimerande dagar.


Skit väder!

Jag vill inte ens krypa upp ur täcket för att det är så kallt. Men måste endå göra det strax för att lämna mamsi till jobbet.
Sen väntar det plugg, gym och lite ärenden i skärholmen. 

Shopping på g!




Hahahahaha!

Nya modet i e-tuna.



Eskilstuna idag med!

Haaar en lång dag framför mig, nu skola till tolv, sedan ett gympass och sedan dekorera en lokal i hökis för en 18-års fest!



Kalas på jobbet!

Idag fyller en av gubbarna på jobbet år, det bjöds på smörgåstårta och allt var super mysigt! Kan inte säga att det var skönt att jobba men det vart iallafall en av de lugnare dagarna på jobbet.

Idag hat jag förövrigt hunnit träna och göra matlåda till skolan och skriva ut massa föroläsnings papper, alltid något.
Klev nyss in genom dörren ska hoppa in i duschen och packa väskan och lägga mig imorgon väntar en lång dag för mig.

Medicinsk mikrobiologi!

Woppa bara 6h kvar, nu börjar ögonen bli lite trötta men jag har min bästis med mig!




På g till Eskilstuna!

Konstigt nog känns det helt okej att gå till skolan idag. Det som känns mindre okej är att SJ-tåget luktar ägg och kaviar smörgås. Jag kommer snart att spy om inte lukten försvinner. Herregud alltså.
Jag har dödens packning till skolan men endå känns allt på topp!
Hoppas skoldagen blir intressant eftersom det är en lång dag som väntar
9:15-16. Sedan hem och ha dans träning och köra på en promenad. 



Matriell lycka!

Igår köpte jag datorn och idag väskan till den.Datorn är fixad och det är så skönt. Känns som att livet har kommit till en annan nivå. 
Allt är bara för snyggt!!! 






Ny dator och sjukhus besök!

Befinner mig just nu igen på södertälje sjukhus. Min fasters mans tur är denna gång att bli inlagd. Det är inget livshotande men det är aldrig kul att ha någon inlagd. Trots att ingen är på humör så var jag tvungen att inskaffa en dator. Så jag och syskonen åkte och köpte en dator. Hoppas innerligt att broder min fixar den så att jag kan börja med mina studier. Har tusen instuderings frågor att svara på och tentan är redan den 3 oktober.
Just nu är jag barnvakt på sjukhuset för bebisen. Halva släkten är på sjukhuset



Kalas!


Kom nyligen hem från kalasfirande! 







Barolo

Dagens megamys!





Mega segis!

Idag är jag verkligen en mega segis. Jag och helin skulle plugga på södertörn, men hon mår inte på topp så det blir inte av, försökte övertala syrran att göra något men hon naaj hon hade bättre för sig. Så egentligen vill jag bara spendera dagen i min säng, men måste göra något vettigt av dagen.

Hemljuva hem!

Kom hem för drygt en kvart sen, ringer mecenat just nu, så fort jag fått detta samtal överstökat ska jag hugga in på något, magen kurrar fruktansvärt.
Skolan är super tråkig utan mina girls, men så länge plugget blir gjort är det lungt.
Imorgon blir det som gamla goda tider med rebecka. 

School time!

Usch känner jag, för lite sömn har jag fått denna natt. Det är fruktansvärt jobbigt att börja 8 i eskilstuna. Tur att jag börjar lite senare resterande föroläsningar, egentligen bör jag inte klaga jag har inte alls många föroläsningar, samt att jag inte behöver göra om HRL eller seminarium uppgiften. Skönt att börja med ett lungt tempo och ha massor med tid för att plugga till tentan. Om jag utnyttjar min tid rätt bör jag grejja detta fintfint!
Min dag består av 8-12 skola, följa mef mamma till läkaren och dans träning i huddinge. Tur att jag inte behöver bli rastlös idag då.

Working time!

Sitter och väntar på bussen för att åka till jobbet, tack gode gud att jag börjar må bättre. Haft en helvetes förkylning sen i måndags. Att jag just nu är lite döv gör inte så mycket bara jag inte får febern och hostan tillbaka.
Är klädd i min enonorma halsduk, vägrar att bli sjuk igen.
Måste sätta mig och plugga när jag kommer hem. En tråkig söndag helt enkelt.



Dagens 👌




Pysslar!

Jag tycker att det är super mysigt, vårt gäng har grym talang.
Däremot känns vårt projekt mindre kul idag, min kusin fyller 18 om någon vecka och vi håller på att greja med hans dekorationer till hans fest. Det som gör det här projektet irriterande är att jag inte gör detta från själen. För det första skiter jag i honom för att han går mig på nerverna, gör enbart detta för "respekten" mot hans far, det som gör det ännu mer irriterande är att de knappt vill lägga ut pengar men vill ha lika bra 18 fest som min och det funkar inte, min pappa satsade på min fest och la ut enormt mycket pengar och den blev otroligt lyckad. Vi försöker rädda situationen så gott det går, tur att vi är kreativa.




Ogillar!

1, Människor som inte kan ta ansvar för saker och ting. Vi är vuxna och ska komma ihåg saker. Om man lånar skall man lämna tillbaka och inte jämt glömma. Om du har minnesvårigheter. Får man skriva upp eller lägga påminselser.
2, Människor som inte kan svara i sina telefoner, varför har du en mobil? Om du inte vill ha kontakt med just en viss person blocka den.
3, Ingen person kan allt, sluta tro att du är make up artist, frisör, kock, love guru, danslärare, ekonom, läkare. 

Det okända!

Det är en sjukstuga hemma, jag och hela familjen mår upp och ner.
Jag tror att tills helgen bör jag vara frisk.
Jag har under de senaste dagarna hämnat i en bubbla och ligger jämt och kollar på det okända. Ibland skrämmer jag livet på mig själv. Men jag tycker de där med ande världen verkar vara sååå häftigt.





Today!

Mammas operation gick bra, nu är hon seg och mår inte på topp men mycket bättre än förväntat.
Hon är sover och vill vila mest så för att jag och älskling inte ska bli rastlösa mellan varven så har hon klippt pch färgat mitt hår. Ska åka en snabbis till jobbet och hämta lite grejer. Sen komma hem och laga mat. Hela dagen har vänts upp och ner,

Sjuk chey!

Jag blir bara sjukare och sjukare, det värsta är att öronen gör såå fruktsnsvärt ont. Hela familjen är sjuk och alla går runt som sega godis. Mamma ska opereras idag vid ett och det känns mindre bra det också.
Måste kliva upp,käka massa apelsin med salt, te och strepsils.

Finaste!




Mission börjar igen!

Nu minns jag varför jag älskar min bil mer än någonsin.
Åker ner till rönninge för att ta mitt tåg till syd. Självklart är det så pass försenat att jag inte hinner med mitt tåg till e-tuna. Är tvungen att väcka brosan för skjuts. Åh damp

RSS 2.0