John chris!

Idag har vi i gruppen haft gruppträff här. Ingen av oss har varit människa och det har bara varit pain. Vi är strax klara och ska röra oss hemåt, för att tagga till inför seminariumet imorgon. Jag vill egentligen bara hem och träffa mitt hjärta.
Iallfall har hunnit måla mina naglar under tiden och hämtas mammas blad. Check!




Vår-shopping.

Shoppade en del i torsdags!







Tuff vecka avklarad!

Haft så otroligt mycket denna vecka att jag är helt slut i huvudet. Sen i onsdags har de bara varit party i princip. I onsdags hade vi ett effektivt gruppmöte sedan åkte jag till vårby gård och fixade mina ögonbryn på kvällen möte jag upp min kusin, plockade upp mamsi åkte och hadlade och gjorde överasskningsmiddag till lillasyster. På torsdags var planerna att gå och plugga men min bil la av mitt på vägen, så planerna ändrades blev ett möte med komiten som vi är med i som planerar alla högtider och fixar och donar, som tröst att bilen var trasig så unnadr jag mig riktigt fina kläder. Sedan var det storstädning hela kvällen och massa fix. I fredags hade vi släktkalas för min syster och igår hade vi indisk nyårs fest i rågsved. Kaos vecka. Just nu sitter jag på jobbet och dör bokstavligen. Har fyra och en halv timme kvar och jag vill bara gråta. Vill möta upp mitt hjärta och sen gå hem och sova. Sen börja på en fräsch vecka med plugg, sol och träning.





På topp idag igen!

Sitter på jobbet och är bara allmänt hög på livet. Längtar tills mitt pass är slut så jag kan träffa min sötnos, som jag saknat honom.
Har hunnit med lite mer än en timmis kondis, tvätta kläder och fixat två matlådor och duschat. Imorgon ska jag boka av det dära fruktansvärda seminariumet jag gott och bablat om!
Strax blir det väl promenad med min gubbe på jobbet och lite andra aktiviteter!

Matlådor! Coscous, lax med pesto och lök och brocolli.

Stay positiv!

Egentligen vill jag bara gräva ner mig i marken! Vi har ett fett seminarium imorgon och det har absolut inte gott som vi tänkt oss, vi alla tjejer går om varandra och det bara kaosar. Saken är inte bättre att jag saknar sönder Mr B och att vi inte har någon tid att ses. Iallfall till något bättre igår när jag jobbade kom jag och en kollega in på träning han är som PT på sidan om. Vi pratade massor  bytte tankar och ider och allt. Fick lite uppgifter till idag när vi ska ses igen och sedan lägga upp ett tränings och kost schema. Är det inte drömmen?
Nu ska jag strax kliva upp, göra lite matlådor , skjutsa mamsi till jobbet och sedan själv gå till gymet och sen väntar massor med jobb. 



PMS

Jag har grova humör svägningar, men det är väl för att allt inte går som min väg. Det nya helvetes seminariumet går åt helvete. Hatar det!
Annars har jag det väl helt okej mysigt med det mesta. 
Jag vill helst bara ha en dag off, men det har jag inte framför mig på ett bra tag.
Aktuellt just nu: väntar på att nagellacket ska torka på händerna, så att jag kan måla tå naglarna och ha fortsatt dejt på luren! Tomorrow väntar dejt och gympass

Your guiding hand on my sholuder will reamin with me forever





Det skall stå något passande här!

Omg jag är i himlen, eller not. Är just nu i älskade staden eskilstuna. Har snart grejjat en föroläsning, ska snart käka mat och sen börja på vårt nästa seminarium med gruppen. Har även ett möta med studievägledaren och sen ett gympass på schemat.
Hel min kropp är som en degklump för igår blev jag bortskämd med oljemassage av min bror för att jag klarat en jobbig tenta!





Att leva i nuet!

Jag mår som bäst just nu, det är klart att det finns en hel del saker som jag vill ändra..så som att pappa borde få uppleva denna lycka och att jag hade kommit ner till en rimlig vikt. Men så är det inte och trots detta är jag så sjukt glad på livet.
Jag har en underbar familj, skolan går bra, fick tillbaka provresultatet från en tenta och de gick super. Har ett jobb som rullar på bra med takten med plugget.Har en underbar partner att spendera massa finfina stunder med. Fina vänner. Ska strax börja jobba i sjukhus miljö och indien väntar runt hörnet,Vad behövs mer egentligen?!
Jag njuter av varje sekund!! 





Haft lång helg!

Tog ut helg redan i torsdags eftermiddag, hade ett superbra seminarium i torsdags i e-tuna, kom hem tog det lungt då, fixade mig på kvällen och gick ut på världens underbaraste dejt! Perfekt valborg för min smak, i fredags hade jag super mys hemma och åkte till sundbyberg för dansuppvisning på indiska ambasaden där bebis syster uppträdde, så stolt ❤️. Igår vart det dejt igen som slutade på fest hos mina gamla kollegor. Bästa gänget. Idag har jag däremot gjort nödvändigare saker som att storhandla, förbereda inför systers födelsedag och tvättat och så. Oväntat kom små kusinerna på besök och vi passade på att ha ett lyxigare mellanmål. Det har varit min underbara helg. Nu ska de bli skönt med rutiner igen!
Dans uppvisning!

Kaos partybild igår
Lyx mellanmål med mina blommor!

RSS 2.0