Indien bokad!

Precis bokat indien biljetterna inför sommaren, känns sååå jäkla bra.




Slöa dagar!

Ni vet dom dagarna man vaknar upp och tänker att denna dag ska man hinna med såååå mycket och sen så upsss är kl 18 och hela dagen är borta? Just en sådan dag är det för mig. Försökt hinna ikapp lite. Har hunnit betala alla räkningar, stryckt en hög med kläder, gjort matlåda till jobbet imorgon, dragit ut lite pengar, hämtat mamsi från jobbet, planerat komma de vecka. Det känns endå som jag är redo för en ny vecka!




Välförtjänt shopping!

Shoppat en hel del nödvändigheter, ännu mer taggad vart jag när jag fick svaret från gårdagens läkemedeltenta och att jag klarat den.
Dagens shopping i bilder.








Dagens middag med syster och mini kusin
Nattmys med hela familjen och la kusinvitamin


Dans

Våran dansträning består alltid alltid alltid av en fetto start.
Nu ska vi starta med dansen!

Tenta och morgon mys!

Min dag har varit perfekt hittils, eller nästan iallfall.
Hade tenta i läkemedelsberäkning och jag tror att jag har satt den.
Åkte hem till en vän och hade väääärsta morgonmyset. Har lämnat mamma till jobbet och ska om en stund gå på dans träning! Livet! 👌👌

Från det nya jobbet!

Sitter och dödar tid på jobbet,kom in en halv timme tidigare så kommer få gå hem strax. Innan jag drar hem ska jag möta upp en vän och chilla lite. Fått svar på en tenta som gick åt helvete. Jag har liksom inte fötterna på jorden, och det känns som att livet rinner ut lite i sanden. Power Priyanka måste liksom komma tillbaka.



Detta kom nyss ut från ugnen!


Nu movie time!

Dagens planer!




Det ska tydligen stå något här!

Jag hatar dessa rubriker, vet nästan aldrig vad jag ska skriva där.
Jag hade för mig att jag skrev ett inlägg igår, men tydligen hade jag inte det?

Hade iallfall en fantastik dag igår, Började gårdagen med en frukost dejt med kusin, han åkte sidan vidare på sina äventyr. Jag väckte mamma, vi åkte till söder för laser behandling, sedan vidare till alby och skärholmen.
Är det bara jag som känner att  butikerna har inget att erbjuda? Lika bra kanske?
Efter att vi kommit hem tog jag en tupplur, vaknade igenn på kvällen, tog en kopp te och jag och mamma klickade hem kläder för två tusen, kontot kommer eka som vanligt. Jag och syrran gick ner till gymmet och körde på som tusen. Väl hemma igen, så möttes vi av en glad broder.  Vi åt en sen middag och brosan gav livet massage. Jag döööööör. Hans fru kommer vara såå lycklig och min man kommer få ännu högre krav.
Det var gårdagen, dagen ska iallfall spenderas med lite plugg nu, en promenad, lite städ, en dejt, och självklart ett dödar gym pass.
Eftersom jag suger på att ta selfie så bjuder jag på bild från igår!
 



Glad enda in i själen!

Är så otroligt pirrig och nervös, men av vilken anledning vet jag inte, eller joo innerst inne vet jag nog, men de är inte riktigt något jag kan dela med mig.
Iallfall morgonen var helt fantastisk, sol och massa morgon mys. Kusinen skulle komma förbi men självklart sket det sig.
Tog en promenad i solen istället, och upptaderade läget med mina älskade vänner, promenerade ner till centrum hämta ut mediciner och handla lite. Nu sitter jag och bloggar medan syrran gör i ordning mitt hår. Ska kleta på smink och gå och träffa en vän!

Det är inte klart ännu men en början!

Ordning och reda

Igår fick jag en otroligt panikattack och grät floder, tyckte synd om mig själv och hela köret.
Bestämde mig dock snabbt att det går inte all leva så huuur länge som helst, med stöd av mannen i mitt liv kom vi på rimliga mål. Där av bestod dagen av, otroligt mycket nyttigare mat, ett mini besök till ett av mina favorit ställen att chilla på,ett svettigt gympass som ledde till -500 Kcal, Mat handlig, Färga håret och måla naglarna, Printa ut dokument inför tentorna framöver, sist men inte minst en maskin med tvätt.
Nu ska jag sätta upp håret i en bulle, lägga mig och prata med mitt hjärta hela natten. Jag längtar till denna distans ska gå över.
Dagens lunch/middag


Mitt älskade mys ställe 

Familje plugg!

Det har säkert varit super fint väder ute, men det är inget jag fått uppleva. Jag och brosan har låst in oss i ett grupprum på campus, suttit här sen 12 och fått en hel del plugg gjort, är helt hjärndöd i huvudet. Kan liksom inte tänka mer. Ska sitta en timme till, skriva ut lite papper och repetera och sen gå hem till en ljuvlig kycklinggryta som mamma laget. Mums.
Vi fick även lite sällskap av syrran min och fråga mig inte vad dessa två inavlade syskon håller på med?
Typ att min bror kan läsa vilka tal vi tänker på? och sen springer han och biter på mina armar.. Någon som vet diagnos på denna sjukdom?




Perfekt morgon!

Jag bara älskar sånna perfekta morgon som jag haft de senaste dagarna.
Vaknar av att ljuset tränger sig in genom parsiernerna, ringer älskling och vi båda drar oss i sängen och pratar om allt mellan himel och gjord.
Jag går upp, gör mig i ordning gör god frukost och bara njuter av solen. Det är här livet. Just nu äter jag min goda frukost och ska strax åka iväg för att möta upp brodern och plugga, ännu en tenta väntar på fredag. 



Gravid-hormoner?

Jag hade kunnat förstå mina humörsvägningar, om jag hade varit gravid. Men så är inte fallet. Tusen hormoner och känslor forsar upp och ner i kroppen. Ena sekunden känner jag mig tacksam för allt jag har och är så himla lycklig, att jag har sten koll på plugget och att jag håller på att lyckas gå ner i vikt, Andra sekunden gråter jag tills jag knappt kan andas och känner att jag förtjänar så myckket bättre, att jag har noll koll på livet och plugget.
Vad är det som händer med  mig själv och min kropp? Någon som förstår något?
Just nu är känslorna på de sistnämda nivån. deppmusiken är i gång och snart kommer väl floden och tårarna också, men det vänder väl lika snabbt.



RSS 2.0