Äntligen!!




2 dagen i rad jag inte kan sova!




Saknar dig...


Tränat!

Jag fattar inte själv att jag har gymmat. Förstår ni hur länge sen det var då?Men det gick bättre än förväntat. 30 min cross och 30 min cyckel. Imorgon blir det nog lite styrka också.
Kom hem lagade en supergod middag som bestod av bulgur och kyckling och sås. Mums.
Sen har jag städat och tvättat kläder. Failde lite..Alla vita kläder blev röda så nu har jag dubbelt arbete och hela jag stinker klor men no problem. I fix it likzoom.
Good day trots vädret.

Blondinbellas smyckan!

Jag tycker att blondinbella har sjukt snygga smycken i hennes collection.
Härom dan la jag en beställning på dessa. Tror att denna färg kommer passa fint till mina mörka ögon och mitt svarta hår.



Long time,no see!!

Sämsta uppdateringen i knööw mina stalker.
Vad finns det att tala om för er?
Hmm att mitt ansikte är återställt igen efter mitt trauma hos tandläkaren. Det gör till och från ont. Men de går att leva med det. Har gått på ett nytt intro pass på nya jobbet och är typ dööö kör i en killes utseende. höhö. Firade morsdag på söndagskvällen och hela söndagen förmiddag hade jag och syrran shoppingdag, lunchade och fikade. Lyx!
Idag har jag varit i e-tuna och haft någon skitgrejs som iallfall ger mig poäng . Sen har jag bara en tenta den 5 juni som ingen kommer klara och så har jag sommarlov. Woooohoo. Handen på hjärtat har jag tagit sommarlov redan.

En del av söndags shoppingen.






Mini firande av morsdag!



Nya fönster.

Ojoj vilken intensiv dag. Sen drygt kl 7 imorse har det bytts fönster i hela lägenheten fram till kl 15.30. Under tiden var mamma och jag en sväng både i tumba och huddinge.
Nu städar jag och pappa för fullt. Alla möbler placeras på rätt ställe. Det dammas, damsugas och moppas för fullt. Man kan fan slicka golvena. Jag tog ett litet break nu för trots att jag krigar med lägenheten så kan jag inte neka att käften dödar mig, det gör fortfarande ont och är oerhört ömnt och det känns bara allmänt obehagligt.
Jag tycker förresten att fönsterna är mycket finare nu. Det är liksom fresh. Me like.

Före:


Efter:





Operation.

Har så jävla ont i käften, fick operera bort en tand och de tog över två timmar helvete. Trots bedövning dog jag. Var ute en pytte liten stund med mama direkt efter men klarade det inte så bra. Sen kom vi hem och sedan dess har jag bara sovit. Hade egentligen heldags arbete imorgon men har sjukanmält mig. Tror ingen kan förstå hur slut man kan bli av det här. Haha men tro mig jag gnäller inte. Jag ska ta och vila och försöka plugga imorgon.

Flykting läger.

Ojoj som huset ser ut. Allt är upp och ner. Fönsterna i lägenheten skall bytas ut imorgon under hela dagen och det ska målas och gud vet vad. Mitt rum ska jag iallfall ändra på så det blir mer plats och möbler ska bort och jag längtar till vår fetaaa garderob kommer.
Just nu i en del av lägenheten, KAOOS!:










Bajsar snett på den här dagen.

Helgen var super bäst. I lördags blev allt frid o fröjd hemma. Så syrran och jag drog till optikern i tälje fixade nya glassögon till henne och sen vart det shopping. ( lägger upp bilderns längs ner)
I söndags jobbade jag och det gick super bra verkligen. Igår hade jag intro på mitt nya jobb och jag tror de fick ett bra första intryck av mig. Men nu till den hära bajsdagen. Jag springer till bussen i ös regnet, sl trafiken suger balle så vi är 2h sena till föreläsningen i e-tuna. Bestämmer vi oss för att gå runt en snabbis i centrumet för att vi endå e sena..efter att ha gott runt känner jag och becka oss helt utmattade inte för att det var så anstängande, utan att vi var bara helt slut, juste jag var förbannad också en fitt kärring på accent vägrade reklamera en väska jag köpt där ifrån och det gjorde knappast dagen bättre, hon bad mig komma tillbaka på tisdag och det kunde hon fet glömma. Iallafall vi var så trötta att vi bestämmde oss för att värma vår matlåda och vända hem. Väl på tåget får vi veta att resultatet på vår senaste tenta har kommit och ojojoj det såg inte bra ut. Kan denna dag sluts bättre nej fan heller. Iallfall det enda positivs är att jag kunde reklamera äckel väskan i tälje, lärt mig göra en hårbulle som becka och ikväll ska jag träna.
Imorgon är det en ny dag tack och lov










Bara för att kolla vilken papitaaaa vi hitta i e-tuna



Mamsen kom med en liten gåva.




Doftar ljuvligt

Promenad

Lyfte på röven och tog en feting promenad med lite joggning då o då i solen fyfan avd skönt. måste göras oftare.



Återställar dag.

Jag är så sjukt nere att det är otroligt. Funderar på att banga att åka till Indien att bara fucka up det. Orkar inte offra allt för andras glädje, för att ingen skulle göra de samma för mig. Det kan jag sätta min högra hand på. Din egen skugga sviker liksom dig.
Försöker undvika vissa personer så håller mig utomhus just nu. Förhoppnigsvis är jag hemma ensam snart och kan ta och andas och återställa skiten. Har iallfall hittils fixat ett av de stora bankärendet. Härligt nu blir det lunch och sen gym.

Fitt humör.

Tappat livslusten totalt. Åh sååå trött man blir på allt.

I'm the girl.




Stolt stora syster en gåång till.

Har varit på dans uppvisning och min lilla bääbis gjorde mig såååå stolt. Hon var lätt en av det bästa ( jag säger inte det här för att hon e min syster) men hon rockaaaade. Min pluttis har blivit så stor.






Så sant, såå sant!




Just nu

Är med mitt hjärta ♥



Nytt i garderoben.

Har faktiskt inte shoppat så mycket senaste tiden, har satsat på köpa bra smink produkter så lite sånt har inhandlats.
Bland annat har detta blivit mitt.















Dagen hittils.

Måste bara säga att vädret är gudomligt. Att få ha på sig jeans jacka och klänning omg vilken känsla. Måste säga att jag klev upp otroligt tidigt trots att det är min första lediga dag av denna lång ledighet. Vaknade och mötte upp en vän vid nio vi hade ett snabbt ärende att fixa, drog sedan ner till centrum för att växla mynt till en röding fatta vad mycket mynt. Kom hem fixade lite med avtalen på mina nuvarande två arbetsplatser. Mamma och jag drog sedan ut och har nog varit runt hela botkyra och fixat både det ena och andra. Hon gick av bussen och möttes av min syster och jag fortsatte ner mot rönninge. Nu sitter jag på pendeln och ska strax möta broshan för övningskörning. Det var ett tag sen.

Vara positiv.




En del av min humor.









2013-05-06 @ 16:40:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Yeah!




Ohoo måndag.

Omg så trött jag är, orkar verkligen inte stiga upp men jag måste eskilstuna anropar och framför allt en ny kurs som verkar vara super kul. Anatomi och fysiologi.



För mig själv.

Ibland vill man vara isolerad och lika så jag. Piss dagar som denna kan ta sig långt någonstans. Tar en paus över morgondagen från verkligheten och ett nytt "leende" på läpparna på måndags ska ordnas.

Deppmood promenix.

Hahaha egentligen är jag fett glad men för stunden e min mood lite down, men de funkar ska möta upp min nya tvillnig och ta en liten snabb promenad som ändrar på humöret.

En fredag i stan.

Vilken härlig dag man haft. Super nice dag.Shoppat inne i stan med rebecka, behövde fräscha upp bland annat med att satsa på bra smink ( visar imorgon), en ny klänning och till det bästa... ätit på ett super mysigt ställe på östermalm och vart galet mätt som vanligt, tog en sväng in till sätra för att fixa ett ärende till mamsen, var tvungen att stressa till södertälje brosan sa att vår nya diskmaskin hade kommit och behövde hämtas ut. Tillslut kom det fram att han ville ha sällskap gissa om jag vart irriterad. Slutade iallafall lyckligt med dyrbar kvalitets tid.




Måste bara tillägga att man såg 1000 galet snygga bildar idag överallt gissa om jag dregglade sönder hela mig själv. En vacker dag med guds vilja kommer jag också ha en dödlig bil achhhh kan inte vänta.



Tenta.

Hade min första sals tenta idag och fyfan vad jag mådde illa, varit så himls nervös och min kissblåsa lekte att den va gravid.
Hela tentan var rent ut sakt ett skämt, det som stod på VG nivå kom på G nivå och hag tror att 98 procent av de som kom ut från salen flippade ur. I högskolan satsar man på att klara sig och sen e det slut. Men nu fuckades ju de upp en aning. menmen Jag hoppas att
jag klarade den med guds vilja. Annars blir det omtenta inte värre än så.
Nu är det att ta det lungt några dagar, och köra på nästa kurs.


En aning nervösa innan tentan..alla hade gott in i väggen inför tentan och nu har vi garanterat gjort det.

Valborg.

Ojoj vad jag firade valborg. Haha not. Satt i princip på södertörn på morgonen och tenta pluggade, mötte upp världens bästa mamma vi handlade i tumba och jag ville åka förbi en snabbis till hallunda för att växla pengar till indien resan. Sånna trogna blattar vi är så passade vi självklart på att handla mer.
Kom hem vilade en stund blev hämtat av becka. Gick ner till majbrasan köpte chorros och kom hem o tenta pluggade.
Vilket firande masallah.
Dagen har varit tråkigare än gårdagen. Har tentapluggat i princip hela dagen. Tog en längre paus och gick o käka hos becka, hon tog sen pärla tog oss till hallunda för och käka en glass. Och nu tenta pluggas det again. Syrran förhörde mig och de mesta sitter på plats. Ska ta och städa och hitta på något annat än tentaplugg en stund. Hjärnan behöver vila.



BE COLD AS FUCKING ICE




RSS 2.0