Spanien. Dag 1

Min bror har med sig datan så jag kan blogga, lite oväntat. men najjs juuh. idag har vi bara gott runt inärheten. kollat på en marknad och sen ätit ute. deee e såå sjukt mysiiiigt dööööör.
Vi va lite kriminella nyss. polen stängde för ett tag sen men vi rymde förbi vakterna och hoppade in höhöhö. vill aldrig komma tillbaka till sverigeee. imorgon ska de inhandlas grejer fy fan .
puss på er och ta hand om sverige

Hejdå Sverige, Nämen Tjenare Espana

Glad, glad, riktigt glad chey hära alltsåååååå!!
Äntligen ska jag bort lite från landet. Det var på tiden!
Taxin kommer inte riktigt än, men endååå snart. Sååå ska hoppa in i duschen och göra i ordning mig och se till att jag inte glömt något. sen ere bara o säääga gööödbye.
Ska göra kaooooz med landet hallööj.
Kommer bara sakna mina fina älsklingar på jobbet föör mycket annars ere lungt. HAHAH arbetsskada.....
Lovar er att ni ska få en fet bild bomb när jag kommer tillbaka!! 

Packning på G!

Herregud varje liten kotte i det hära huset packar, och påminner varandra om vad vi ska ta med oss.
Jag är iallfall nästan heeeelt heeelt klar. Längtar tills morgondagen. Den skall spenderas för det mesta på jobbet med min älskling, sååå sköön, min nyaaa kärlek asså ouch.
Vi ska väl dejta som vanligt, ock kompensera dagen korta korta dejt.
Vill bara iväääg nu!!
Nej nu ska jag göra i ordning mig för att sova, så tiden går lite fortare och så jag e lite piggare.. inte som idag.. att få vakna, stressa till tandläkaren, veta att man ska få en jävla rotfyllning -.- och sen stressa till bajs jobbet . usch usch usch.

PEOPLE


2 Arbetsdagar kvar, sen SPANIEN!!

Ouuch vad jag jobbat som ett djur, helt slut i kroppen. Men har två dagar kvar bara sen blire spanien, vi ska bland annat besöka valencia. Assååå ni anar inte vilken lycka, slippa sverige ett tag spendera några dagar med de bästa. härligt värre.
Nu ska jag ta en fett dusch, käka lite, och fixa allt skit måste ta och packa också.. får nog bli idag jobbar ju varje sekund tills jag åker till spanien.. faan asså.
Snackar även med kusin vitamin, måste bara säga att jag har bästa kusinerna man kan önska säg även om jag vissa stunder bara vill skjuta varanda jäkel med en basoka.
Nej fan nu ska jag dra, mamma har ropat på mig ständigt nu i fem minuter, tror jag själv kommer få en fet kula från en basoka snart.
puss på er!

Det blev Harika till slut.

Mamsen kom hem vid fem tiden, så jag tyckte det var meningslöst att åka till ikea eftersom vi endå inte har bil och de tar hundra år till ikea för oss komunalt.
Valde istället att sakta men säkert röra mig mot harika, riktigt skönt att fånga upp saker som hänt eftersom de va ett tag sen man sågs.
Som vanligt käkade vi men ahhaha det har förbättras en aning, vi gamade inte som vanligt.
Men pratade en massa om våra mammor om hur vi tänker, hur saker och ting förändras. helt sjukt.
Även om vi inte direkt kunde komma på saker, lättades hjärtat en aning och det var på tiden. Har så mycket ilska inom mig. Måste hitta ett sätt att ta ut det på. Men det är så mycket som kommer ivägen. Ska inte gå in så djupt på alla tankar och känslar... Vet ju liksom inte vilka som läser bloggen eftersom den är för allmänheten. Så är inte säker på att jag vill dela allt med alla faktiskt.
Hoppas inte alla nu får fel tankar. Jag älskar min mamma mest av allt och ingen skulle kunna vara en bättre mamma för mig. Men alla har väl upp och ned gångar här i livet? 
För alla relationer är som ett förhållande och det påverkar än, mer eller mindre.
Annars ska jag faktiskt ta en dusch, försöka fixa allt så det inte blir så stressigt till imorgon. Då jag både jobbar och har en körlektion som väntar på mig. Faktiskt min sista körlektion på det hära paketet.. De lär nog bli fler. Jag är en stooooor fara för trafiken höhöh.
Naaj nu har jag bloggat tillräckligt.

High- five.

Uffft kokar just nu, har nyss spenderat virka två timmar av mitt live för att försöka fixa Mammas Watch-india jävla fitt kuk snopp runk box. Ska förhoppningsvis få svar inom två dygn. Och förhoppningsvis löser det här sig nu en gång för alla.
Väntar även på att en khara ska komma och lämna pengar, men jaavisst så svarar den kharar inte maaaj. Matko boska som Hariba brukar säga.
Väntar bara på att mamsen ska komma hem med syrran så jag får veta om vi ska till ikea eller om jag ska dra till hariba! 
Skönt med en ledig dag eller?

Spegel, Spegel!

Godmorgon, Snyggingar.
Ska börja dagen med spegel,spegel på bio med mina bebis boenden, är fan snart kär i dom. Så unika.
Och självklart min Fögel och  Barry ska med.
Får se vad vi hittar på sen, säkert käka ute och sen hitta på något skoj när vi kommer hem igen. 
De senaste dagarna har varit riktigt skönt på jobbet. Hoppas de kommer fler dagar.
Längtar faktiskt till vi ska dra på utflyttad verksamhet. Ska spendera tre dagar i någon stuga utanför norrtälje. Ska fucka deras hjärna. Ibland tror jag faktiskt att jag själv bor där.

Picknik!

Önskar jag redan hade fixat en skön mobil så jag kunde lägga upp bilder, för de gör bloggen så mycket mer trevlig.
Men får vänta med de till jag kommer hem från Spanien.
Har varit på en otroligt mysig picknick med mina bebis boenden och bästa kollergorna Barry och Oretha!!, Vad skulle jag göra utan mina fina kollegor som är en del utav mig. Fan kommer sakna dom när jag slutar där, när de nu blir. Men tur att de aldrig vill bli av med mig även om jag slutar. De värmer.
Iallfall vi käka grillad kyckling, lyssnade på skön music, dansade spelade bocky eller vad fan de nu heter och lekte i lekparken och pratade om den "heliga" tolka de som ni vill hahahah ska inte gå in på detaljer. Men en sak måste ni veta. Det finns inget som slår den här arbetplatsen.... Fan börjar bli fööör bekväm där.

True


Usch usch usch!!!

E verkligen seg idag, Vaknade även lite tidigigare eftersom jag hade tänkt att jag skulle hinna göra i ordning lite saker nu eftersom jag aldrig orkar när jag kommer hem efter jobbet. Men tror ni jag lyckats hahah, segar mig framför datorn.
Aja. Vilket piss väder. orkar inte ens dra mig till jobbet idag. Men får peppa mig dit på något sätt, min föögel väntar ju trots allt på mig.. Eller gör hon??..
Denna sommar har verkligen varit sämst ever. Tur att man åker till Spaninen med feta släkten, annars hade jag någ ruttnat och sedan möglat och sedan torkart bort. Usch oo fyy!!!!





oo såå häär känner jag när de gäller kärleks livet... 



Samma sak, Varje dag.

Hinner inte blogga så mkt, för de enda jag gör är att jobba och sova och försöka hinna med att träna då och då.
Jag jobbar varje dag enda tills jag åker till spaninen så har inte så mkt mer att säga. 
Den enda är att tur att vi gör nyttiga aktiviter så jag inte blir som en utbrånd kycklig. Igår var vi på fjärillshuset i Solna och idag blir det troligtvis grill fiiestaa.


Krossad..

Igår kom resultaten från högskolan, har suttit och gråtit enda sedan dess. Har tackat JA till 4 reservplatser. Gud vet hur det blir. Som bäst ligger jag som 32 reserv.
Jag har nästan brytit ihop. Men jag ska inte ge upp, trots att det här gör så fucking onnnt. Uft att man kan må så dåligt ibland.


Äntligen haft en ledig dag!

Har för en gågn skull varit ledig från jobbet riktigt härlog. Har hunnit med massor faktiskt.
På morgonen fick jag och syrran en kick så hon drog och simmade medan jag körde ett gym pass. ÅHH såå härligt att få träna, dessutom ledde det till att vi fick kicken att käka nyttigt hela dagen. Så nu är vi i gång imorgon jobbar jag och därför valde vi att ta en powerwalk tillsammans till mitt jobb. Perfekt juuh.
Efter träningen, tog jag en dusch direkt i gymet, kom hem och åt en brunch och sen följde syrran med mig för en körlektion i bandhagen. HAHAH jag kör som en galning, stakars älskade taniaa. Han skriker hela tiden... JAG VILL INTE DÖÖÖÖ PRIYANKAAAAA, hahah, förstår honom..men vad ska jag göra...
Efter en katastorf körlektionen, drog jag och syrran vidare in till stan. Spenderade verkligen en riktigt mysig och svettig dag i stan. Vi forsätte mysa hära hemma med en god middag och pakistanska mango framför criminal minds och botoxmammor.
Riktigt skönt med ledighet.
Nu sitter jag här framför datorn, förbereder lite inför den kommande veckan och tar tag i saker som inte blivit gjorda.
Hmmm inte lika mysigt.
Puss på er och Godnatt!!

Lever i min egna bubbla!

Jobbat med värdens bästa idag så dagen har varit riktigt chill. Blev väckt av en pungkula som skriker i telefonen upp och hoppa daaaaaaaaags att jobba nuuuuu. Och klockan var liksom 8 på morgonen medan jag egentligen skulle börja 14.
HAHAHAH som en duracell jag är på jobbet inom 40 min till och med de fick chock.
Jobbet har varit riktigt kaaaoz hahah allt på en och samma gång. Om inte ena ringer och säger att den andra e döende eller att vi bränner maten hahaha. Okey ingen fattar säkert förutom jag.
Iallfall har hunnit med och grilla med mina älsklingar på jobbet och skakat lite rooompaaa.
Chillade galet länge ute eftersom fick sluta tidigare. Riktiiigt sommar väder.
Imorgon väntar jobbet tidigt igen, men de skadar inte ska ha romantisk bollywoood deejt dära så de bara naaajs juuh. tror jag ska tagga till min älsklings bebis imorgon.
För e verkligen så trött på Salem och tumba bornaaa usch på er! :D 

Faddi :/

 

Never Lose Hope

Lätt och säga, men så svårt att hålla sig till det.
Men ännu en gång är jag här för att försöka och inte ge upp.
Fått motivation från Hariba och försökt ta in all motviation och omvandla det till energi som, förhoppningsvis ska omvandla det till det min själ egenltigen brinner för att få se i spegel. En kropp som inte är prefekt men som jag är NÖJD med och kan ACCEPTERA.


Ska nu därför byta om och bege mig mot min största räddsla som är gymmet!
Uppdaterar sen igen.

Ljusen är tända för dom som har lämnat!

 

Jag vill inte bry mig.

Men endå så känns det, Människor är så falska. Herregud. Tack gud att jag står på mina egna fötter idag och tack gud för att han i tid visade erat riktiga jag.
Men tack och hej.
Om allt detta skulle skett för ett år sedan hade jag säkert tagit åt mig som fan och säkert varit på botten nu. Men naaaaj här är jag. :D

RSS 2.0