Läkemedelsberäkning!

Ska strax iväg för att tenta av läkemedelsberäkningen, är såå nervös man behöver 100 procent för G. Usch.
Men jag ska ge allt.
Ska klunka i mig lite kaffe nu.
Btw hade en supermysig plugg buddy igår. som jag saknat henne!




Det nya jobbet!

Efter intro passet i fredags fick jag lite panik om jag skulle vara lämplig för detta.
Idag är jag själv och det fungerar bra. Väldigt soft måste jag erkänna men man måste vara på sin vakt och underhålla jämt och det är väl inte det lättaste när man är sjuk men det har fungerat bra hittils. 3 1/2 timme kvar... Vill bara att dagen ska ta slut så jag kan vila upp mig. Från och med imorgon är det 10 dagar kvar till tentan sååå jag måste bli frisk så att jag klarar av att plugga.
Jag bjuder på mina fina jobb tofflor, mina dö fashion strumpor och mina feta vader.







Hemska dagar!

Gårdagen spenderade hela familjen på akuten i södertälje, mamma har varit dålig ett längre tag, De trodde först att det var en lungpropp men efter flera miljoner  prover och röntgen och 9h väntan kom de fram till att lunginflammation hon hade räckte inte av antibiotikan hon fick förra veckan. Sååå ännu mer och starkare antibiotika och vila i 7 dagar.
Hon är helt slut och vi med. Jag och syskon har också dragit på oss något, våra näsor och ögon rinner, huvudet exploderar och vi tempar i mellan åt.
Jag ska också köra mitt första pass på jobbet trots att jag är sjuk, pratade med en av kollegorna och de skulle ge dåligt intryck om jag inte kom på mitt första pass, hoppas jag smittar dom så ska dom få se på intryck.
Pluggar lite anatomi innan jag ska göra mig i ordning för dagens mission. 
Annars då? Jo det enda normala jag har gjort är att måla naglarna rosa.



Mina modell tider!





Landat i verkligheten.

Idag har jag funnit mitt inre ro, ska göra ett särskillt inlägg som är lite djupare än mina ytliga inlägg under morgon dagen om jag hinner med annars till helgen. Annars vad har hänt idag? Jooråå...
Haft en lunchdejt, letat reda på det nya campuset i tälje, lärt mig lite ny läkemedelsberäkning,  varit på dans träning, hämtat och lämnat mamsi på jobbet, haft lite halvroligt prat med mamsi under middagen och resten av kvällen, rånat en skrivare på papper, fyllt i massa formulär om autogiro och sist men inte minst allt är klart med hemtentan till praktiken och den ska bara postas imorgon till e-tuna. Idag är det en utav de bättre dagarna i livet!
Lunch dejt!

Min hemtenta redo att skickas!

Btw går min diet super bra!

Life right now

Har livets mens som vägrar gå bort, har fått två nya jobb, ena ska jag gå på intro på fredag och den andra börjar jag med så fort jag vill. Har fullt med tentor som jag pluggar till, har börjat med en ny diet    Med en vän, min syster och har en privat "coach". Det funkar rätt såå bra.
Det börjar äntligen bli lugnare med alla problem och jag ber till gud från hela mitt hjärta att bevara lunget och ge oss styrkan så jag kan fullfölja mina drömmar.
Idag har jag annars varit över allt, först lärt mig köra bättre i stan, handlat lite indiska och kina grejer med la familja. Varit på laser behandling i söder, varit och ätit en sen lunch på ikea och shoppat lite hem inredning där. Nu när jag äntligen lämnat in en hemtenta ska jag köra lite träning i vardagsrummet med syrran. 

Dagens lunch med la familja!

Alla ❤️ Dag

På lördag är det alla hjärtans dag, jag tycker personligen inte det är världens viktigaste dag, tycker att man ska vara mer kärleksfull dagligen och inte bara en dag om året. 
Iallfall våra bekanta har iallafall hittat en anledning till att vi alla ska samlas och ses, och det kan bli trevligt eller inte? Får se. Iallfall så har jag precis slagit in presenter för pinaks mammas och pappas bröllopsdag är samma dag.



Lunch möte och tacokväll.

Hade ett litet lunchmöte med brantabacken, supertrevligt att fåå hela gänget samlat, synd att det händer lite tråkigheter på det stället, och att jag sagt men säkert börjar lämna min älskade bebis jobb och landa på min framtida proffesion, jag ska nämligen på måndag skriva på mitt kontrakt på södertälje sjukhus jobba där ett tag samtidigt som jag pluggar. 
Avslutade kvällen med tacos med lilsis och kusinvitamin , mys med min framtida husband och lite fix och don med skolan. Perfekt dag




Pannkakor och deppmode!

Nu igen så är humöret under marken, allt känns kasst, familje relationer, vännerna känns längre bort en någonsin, mensproblem som leder til äckliga sjukhus besök och samtal. Jobb problem..
Har stått och gjort pannkakor och bråkar hemma. Najsit värre nu.
Lill sis försöker lätta livet med en film stund får se...

Uppdatering av london!

Hade en grym resa, shoppat, hängt runt och bara varit, det skönaste var vädret att slippa bergen av snö.
Bjuder på lite bilder från london









RSS 2.0