Nervös brud!

Desto närmare det börjar bli till måndag pirrar det i magen. Allt hade varit såå mycket lugnare om Becka och jag hade gjort allt tillsammans som förr. Nu måste jag lämna bekvämlighets zonen men det får vara så.
Nu väntar dusch, fixa det sista och sen tupplur. Imorgon blir det godmorgon 05.00.
Haft en mysig dejt idag, perfekt avslut.



Förberedelser inför skolstart.

Jag är nog sämst på att förbereda saker i god tid, men jag kämpar med det och det går bra. Jag har hunnit skriva ut det mesta papperna inför skolstart, packat skolväskan och kollat upp min kommunala resväg. Fick en grov ångest när jag såg att jag behöver vara 8.15 i Eskilstuna på måndag, det innebär kort och gott att jag måste vakna klockan fem.
Jag ska njuta av en god sovmorgon imorgon, göra alla mysiga saker under dagen och bara vara. Två och ett halvt år kommer vara kämpigt nu men det är bara att göra. Nu ska min och min älskade familjs dröm uppfyllas.


Försvunna pengar!

Fick ett samtal av en kollega igår, jag har tagit emot pengar på jobbet och gjort mina skyldigheter sedan har de försvunnit. Mår bajs när det kommer till andras pengar och något går fel. Var tvungen att ringa chefen och nu känns det lättare. 

Godmorgon!

Nu har jag njutit av fet mat i 3 dagar och ska åter till min strikta diet. Det ska bli skönt. Idag väntas även att ringa samtal till csn, akelius, högskolan och gud mer vet var...juste tele2.Betala räkning.
Ska lämna mor till jobbet, Gymma med Aratrika, Beställa hem presenter, köpa underkläder till en brukare,Gå på dans träning , Samt att fixa alla föroläsningspapperna införskol start.
Har en låång dag som väntar mig.

Mätt och belåten!

Min första måltid på dagen. Höll på att dö av hunger. 




Måndag!


Exakt såhär går det till

Hemleverans!

Efter jobbet! Mys med film och syster.




Bröllop!

Var på bröllop igår, riktigt vackert!
Kärlek är så fantastisk ibland..







Torsdagkväll.

Är på jobbet och slutar strax. Är stressad. Jag jobbar varje dag och på lördag ska jag och kollegorna på bröllop.
Är nog mer nervös än brudparet. så typiskt mig.
Skolan början snart och det gör saken inte bättre. Har iallfall börjat med att printa ut schemat, ny skolväska är inköpt. Finns bara några få saker att fixa till dess, Fick också reda på att jag har min första praktik i södertälje sjukhus och det är en otrolig lättnad. Vill vara nära familjen så mycket jag bara kan.

Min förebild




Hallunda folkets hus!

Om någon timma är mitt arbetspass slut har varit en låång dag.
Just nu sitter vi i hallunda folketshus för att mina gubbar och en gumma tittar på film.
Har sällskap av en skön böna. Tack gud för det!



Huddinge sjukhus!

Då skall man avklara halva sitt arbetspass på sjukhuset min gubbe ligger nämligen inne. Får väl sitta och filosifera här. Hatar att sitta upp och ner på en stol.
Ska strax ringa upp min chef att ta ett snack om lite andra saker!
Har ingen bättre bild, så ni får se min frukost istället.



Rubrik

Hatar det här med rubriker, inte min grej alltså.
Just nu ligger jag i sängen och känner hur tiden hinner ikapp mig. Måste föna håret och lägga på spakel på ansiktet. Ska nämligen möta upp Helin strax för en mini update. Därefter ska kusinen lämnas hem och jag måste handla matolja. Mamsi slutar tidigare än vanligt så som vanligt kommer jag behöva stressa livet.
Btw lagade jag en super gud lunch till la familjen!




Dagen!

Har både hunnit göra det ena och andra. Har hunnit ringa massa samtal bland annat till min skola i eskilstuna och jag börjar att plugga igen den första september. Kan inte rymma mer från verkligenheten. Man måste ta tag i vardagen och där står jag nu.
Har även hunnit med att fylla kylskåpet, varit och hämtat ut pengar, tränat, plockat ögonbrynen, träffat kusinen och hängt i skäris och tvättat bilen. Min bebis syster börjar gymnasiet imorgonen. Hon börjar bli så stor kan inte förstå det.
Iallfall just nu sitter jag och lyssnar på musik medan min kusin kamar ut mina jävla tovar från håret. Vi ska strax ha en rejäl make over båda två. 




För någon dag sedan!

..Hade vi superduper syskon och kusinkväll. Vi åt super god mat och brosan var super gullig och shoppade till oss. 
Min shopping



Och såå lite andra bilder från dagen






Lasange och dansträning!

Har gjort massa massa lasange till mina älsklingar som kommer hem till oss idag för pyjamasparty. Nu ska jag strax hoppa in i duschen för att fixa några ärenden, se om jag hittar något i butik och sen träna tills dansuppvisningen i oktober, Hoppas bara lokalen i Hudding är ledig!



Från wörk!

Jobbar från 7.30-19. Ögonen svider men är glad att jag jobbar på branta kan chilla lite i soffan.
Jag längtar tillbaka till skolan, kommer säkert ångra att jag skriver det! Men har jobbat för mycket. Ska ligga och vila lite nu.

<3




Att få njuta medans man jobbar!

Det är super varmt ute och jag jobbar. Men det är så lungt här och vi passar på att njuta i solen och äta lunch. Slutar redan vid 19 och det känns underbart!



Work!

Chillar lite i min bil utanför ett rosa slott!
Bara avklarat 4timmar arbetspass, har 11 kvar, men ska inte klaga har varit lungt nu på morgon kvisten. Förhoppningsvis går kvällen lika fint!



Ny utmaning!

Jobbar fram tills nästa söndag från och med idag. Inte nog med det idag jobbar jag från 7.30-22. Usch!!
Tur att jag varierar mellan två jobb! Då känns det Lättare.

RSS 2.0