Att få kontroll!

Jag har säkert nämnt detta fler gånger, jag är en person som verkligen behöver kontroll behov.
Få kontroll över kroppen, få kontroll över mitt plugg, få kontroll, få kontroll över livet i allmänhet.
Nu känner jag mig redo, precis nu!
På jobbet. Det ska bli bra.



Hunnit med en hel del!

Såå sjukt kul jag haft senaste tiden, nu måste skolan tas på allvar igen, tenta väntar.
Iallfall vi börjar med lite information och avslutar sedan med en bild bomb!
Igår vad hela galna gänget samlat inklusive Badal. Vi käka god mat och gick på skräckis bio,
Idag tog vi en familje runda i stan i stället. Såå himla mysigt. Det som är ännu bättre är att köket ska bara renoveras nu på måndag! Livet.
Nu blir det mys och massa gottigott!









Helt okej dag igår!

Igår pluggades det, mini shoppades det och lagades underbar mat.
Hoppas på en lika bra och litte bättre dag idag. Lillkusin ska hem men innan dess har vi lite att ta itu med.
Jag har några timmars grupparbete på södertörn från och med klockan 11, sen ska jag plocka upp syrran och kusinen för lite äventyr. Efter äventyr ska jag lämna kusinen och vi sks hem. Hoppas på att jag slipper grupparbetet snart.



O.P.I

Fått en mini present av en sötnos.




Stor besvikelse.

Tenta resultatet var en stor besvikelse. Nu måste jag kämpa på ännu mer. Hela gårdagen blev förstörd. Men idag är det en ny dag, bara skaka av sig allt och kämpa på igen. Idag väntas lite skola och jobbpass. 
Sedan  blir det massvis med planering om hur jag ska få ihop allt!



London!

Jag har haft världens bästa resa med becka, både syrran och min garderob har fyllts på, indiska delen ska vi inte snacka om, en bomb med smycken också.Behövde verkligen detta.
Hade köpt lite presenter till släkten så åkte runt och lämnade allt igår. Nu blir det lååååång helg med kusinbesök, bio och massa mys. Men nu först kontroll av läget.







Sömnlös.

Har typ varit hjärndöd i 2timmar nu, skrivit en shoppinglista, väckt och slagit kusinen. Kollat igenom insta och fb tusenmiljonertrettio gånger. Kan tiden för i helveteee gå!


Aldrig längtat så mycket till måndag!

Imorgon tidigt på morgonen åker jag och Becka till london för massvis med shopping, jag är taggad till max! Låt dagen gåå snabbt!


Såå läcker!

Ett tag hade jag verkligen ett sug efter denna snygga blazer, men tyckte en röding varvlite för mycket för denna, men igår fann jag denna på rean och den blev min!! Riktigt snygg.


Västerås!

En verkligen trött tjej, har sovit för lite knappt 5 timmar. Och nu sitter jag på tåget till eskilstuna och ska vidare till västerås. På schemat står det att vi har föroläsning till fyra och jag vill bara skjuta mig själv. Men det är den enda föroläsningen denna vecka och sedan är det london så det känns endå okej på någotvis. Hoppas att läraren är snäll och jag får göra mitt grupp arbete med becka. Annars vet jag inte vart jag kommer ta vägen.

Tenta och puja och snart london baby!



Tentan är över och jag tror att det gick riktigt bra. Helgen har varit fantastisk. Våra högtider är det bästa som finns. Dansen blev grym. Publicken hade super kul, vi hade super kul.
Bättre helg har det inte varit på länge, det går riktigt bra nu, nästa måndag blir det london ocksåå!!
Blogg appen suger och man kan bara lägga upp en bild så det får bli denna, små kusinerna kom med lite presenter igår, mina sötnosar.


Till min älskling

En av våra högtider har börjat, lägtar bara till att tentan är över så vi kan fira och göra vår dans upp visning. Bebis ska få denna mysiga tröja av mig.


RSS 2.0