Dagen!

Har varit och hälsat på de flesta nära och kära och sagt adjö inför resan idag. Arpita sov över hos oss så vi busade en hel del innan vi åkte för att träffa resten av gängen..Känns tomt faktiskt att inte få se alla här som faktiskt är min verklighet, men de handlar om enbart en månad och jag och familjen behöver det här för en ny start. Man kan inte tro det men de har gått hela fem år sen jag var i Indien.
Eftersom vi åker mellan måndag natt och tisdag morgon innebär det att jag kommer vara otroligt rastlös imorgon därför har jag valt att jobba imorgon mellan 7-16 kl 17 plocks ögonbrynen med syrran sedan kommer pinak och han syster mina två farbröder och min faster hit så då går de sista timmarna något snabbt förhoppningsvis. Nu ska jag lägga mig ska upp kl 5.

Grönalund idag!











Nu e vi alla trött och ska sova!

Snart wöörkii och sen gäster!

Jobbar som vanligt idag igen fast slutar kl 19 idag istället. Börjar klockan tolv men ska först fixa ett ärende till jobbet på kommunal huset i tumba så man kan dyka upp en halv timme senare än vanliiigt, skönt det är trött på att se samms idiotiska människor ansikte. Usch men jag måste survive såå de bara fortsätta jobba.
Idag kommer moster älskliiing,alltså arpita och massa andra människor hem till oss. Dels för att de är sommar och man passar på att hänga när det är fint väder men delvis också för att säga hejdå till oss för att vi ska till Indien..inte alls många dar kvar nu.



In wöörki

Sitter på jobbet och spyr över vädret fyfan vad det regnar,tur att man åker bort snart. Passade på att ta bort ett arbetspass på lördag för att hinna med att åka till grönan med alla små och stora kusiner innan Indien. Annars är det en chill dag på jobbet, Inte alls mycket att göra. Ska snart fixa ihop lunch till mig och sitta och feta mig när det endå inte finns mycket att göra. Puss på er så länge!

Packning på g!

Exakt en vecka kvar tills vi åker till Indien, Det är min enda riktiga dag idag som jag har tid att packa så jag och syrran passar på och packa de allra mesta.



....



... De e bara såå de är

Dagen

Dagen kortfattat, Varit på utflykt med bebisen och lilla syrran i stan och passat favvobebisen hela dagen. Tvingade arpita sova vid 23 tiden för att kunns börja packa lite inför indien.





Right nooow!




Sliten tjej!

Tredje dagen idag som jag tränar och här en strikt kost, de går bra men känner mig sliten.
Igår jobbade jag i tullinge och de gjorde inte saken bättre för inga av de kollegorna jag diggar jobbade.
Idag jobbar jag i branta men vill egentligen bara på semesteeeer!!!

Glömt att lägga upp bilder på shopping!

Så nu får ni lite bilder av en del av de senaste sakerna jag fått med mig hem.















Hälsosam dagar!

Jag har 13 dar kvar tills jag ska till indien och min kropp måste förändras till något lite positivare än vad den ser ut idag. Det är mycket roligt som väntas i Indien bland annat 4 dagars bröllop och kroppen måste se lite okej ut. Därför har jag gjort ett strikt matschema och gansks mycket gym finns mellan varven av jobb dessa 13 dagar.
Bästavän har gett mig insperstion till matschemat, hon är grym när det gäller om träning och kost. Det stod mycket kyckling på schemat men de fanns inte hemma idag så lax med pumpa och sallad fick bli dagens lunch.
Är helt död av dagens gympass, men ingen mer vila här. Nu väntar en laserbehandling



Dejt med en av favoriterna!

Super länge sen jag såg min ökenblomma becka så idag när båda fick en lucka efter wööörki så passa vi på att ta en dejt i mackis, blev en skum frappe på där som jag inte rekomenderar och en liten roadtrip till tälje.


Saknar också min älskade bääbis jag haft hos mig i två dar. Känns tomt att inte ha någon att sniffa på haha. Mosters älskling.



RSS 2.0