Framtidens sjuksköterskor!

En bild från den lååånga skoldagen, nu väntas en längre period av hemstudier inför tentan.



Precis catchat 2 högskolepoäng!

Seminariumet gick åt helvete enligt mig, men läraren tycker att det gick bra och vi fick fullpott alltså två hp. Kan dagen bli bättre. Nu ska jag bara stå ut med att höra alla andra grupper. Usch vill sova nu menmen.
En bild från redovisningen.



Seminarium time.

Inte godmorgon...såå trött är jag, har tvingat mig upp men sängel lockar fortfarande. Ska ta mig snart hela vägen till bajstuna (eskilstuna) och ha seminarium fram tills klockan 16. Har bestämt mig för att de får bli ett gympasd idag efter många timmars sittanade.

För dig och mig, ska jag klara det här!♥




Helt slut!

Började dagen med massa krångel, kan bara säga att jag är skiiit ledsen saknar mitt hjärta sååå mycket. Men de bara några få dar kvar sen e allt frid och fröjd förhoppningsvis.
Iallfall efter det härliga krånglet tog jag en iskall höstpromenad till tumba stanade en snabbis i centrumet och sen tog bussen upp till jobbet. Kom hem för några enstaka timmar sen käka middag med familjen och har tränat på dansen. Ska lägga mig nu, det väntar en låång morgondag för mig imorgon.

Oh my days!

Brosan har verkligen scanat igenom hela min och syrrans dans och den sitter lite bättre, nu behövs bara träning träning och träning. Längtar tills imorgon saknar sönder min älskling!

Gym time!

Tjöökisen ska bara äta klart, sen ere dax för gym!



Carpe diem!

Oavsett alla negativa tankar och ord har jag kunnat hålla huvudet högt, kunnat koppla bort en människa som tar lite mer energi än vad den ger mig. Det går iallafall framåt...Det är de viktigaste. Har pluggat hela för middagen och eftermiddagen på södertörn och känner mig nöjd och kännt att mina ärta till hjärna har ansträngt sig. Jag ska nu strax dra ner till gymet och träna och få lite kick och sen ta itu med plugget och träna på den jäkla dansen till uppvisningen. Effektiva dagar me like..inga soffpotatisar här inte.


En gamal bild!

Söndag!

Kom hem från ett kort gympass för ett tag sen, har sen tränat på en dans med syrran som vi ska uppträda med på en av våra högtider om 3 veckor. Vi har en så länge massa saker att träna på bland annat att passa varandra, att lära oss ansikts uttryck när vi ska vara glada och ledsna och gud vet vad. Tur att vi har tre lördagar på oss att träffa resten av gänget som också ska syssla med det här. Det kommer bli ett grymt program jag och min lilla bäbis ska delta i teatern, göra en dans uppvisning bara vi två och sen göra fashion show med resten av gänget lovar att bomba bilder sen när den dagen väl kommer!
Annars har jag hjälpt syran med en tacopaj som nu ligger i ugnen och min mage väntar på att få sluka maten e såå fruktansvärt hungrig.
Ska ta och göra en To do list nu så att jag får lite kontroll över mitt liv!
Här kan ni få ta en titt på låten som jag och bäbisen ska skaka loss till!


Frukost time!




Kärlek ♥




En ny bääbis i min garderob!






Dagen kortfattat!

Vaknade sent för att jag snackat i lur med mitt hjärta halva natten, så passade på att sova på morgon. Väl när jag vaknar ser jag att vi har besök..Trevligt värre. Mitt i det fina besöket får jag ett ap-äckligt samtal om att tenta svaren har kommit från tentan jag gjorde för två veckor sen. Väl när jag öppnar mitt resultat ser jag att jag klarat mig och pustar ut och suckar samtidigt..för att en av mina tjej kompisar inte klarat den. Senare spenderades för och eftermiddag på KTH i tälje med min bror och plugg och självklart massa flum.
Påvägen hem fick jag med mig en supersnygg blus från en mini butik i rönninge..super konstigt?! och sen har jag gymmat. Thats my day!
Nu ska naglarna filas och målas och en fet dusch väntar


Dagens sällskap på gymmet ♡

När nöden kallar får man leverera helt enkelt!

Sitter på en föroläsning men mina tankar är någon helt annanstans..nämligen hos min mor som ligger inne på sjukhus. Vill att själen och glädjen i vår familj kommer hem, att hon skrattat och retar och irriterar mig som ingen annan.
Jag måste koncentrera mig, vet att ma aldrig skulle vilja att jag misslyckas med studierna..trots att jag bara vill tillbaka till sjukhuset.
Jag vet inte riktigt vad jag skriver.
Vet bara att jag älskar dig ma!

Trött tjej!

Sitter här på södertörn och är supertrött. Hade kommit igång med plugget och fick ett samtal från ma att hon ska in till akuten så ska röra mig dit nu faktiskt.
Inte ens kaffe och powerking får mig pigg idag och nu det här. kan inte tänka klart.



Tidig middag och snart gym!

Omg vad jag saknat mammas mat, hon om någon har magiska händer när det gäller matlagning. Åt som om de våre sista gången i mitt liv, men det är ingen nyhet det.
Nu låter jag maten smälta och vid sex ska jag befinna mig vid gymet och låta svettet rinna. Riktigt säxiiigt.

Måndag igen!

I helgen har jag bara njutit och inte tänkt på något skit.
Nu är det måndag och ny vecka igen, väntar på att få lite jobb pass förhoppningsvis, massor med plugg och träning. Tro det eller ej har längtat hela helgen för att få svettas lite och använda mig av mina hjärnceller.

New in!






Myser för fullt i västerås!

Har haft en super mysig dag här i västerås. Vi har i princip varit ute hela dagen och bara njutit av en skön helg utan stress och onödiga tankar och bra väder och god buffe mat yummi.
















Hello från västerås!

Tjenix, igår på kvällen kom vi till västerås vi har det mysigt och skrattar och äter gått.
Vi ska göra iordning oss strax och utförsöka staden under dagen.

Mot stadsbiblioteket

Såå skönt att få göra sina grupparbeten och sånna saker i standen man bor i, orkar verkligen inte pendla och sånt till eskilstuna för några enstaka timmars gruppaträffar. Hittils har jag haft tur och hamnat med de som bor här i stockholm *peppar peppar*
Senare ikväll åker vi över helgen till västerås med familjen..Något nytt!
Nej nu måste jag springa till bussen som vanligt!
Puss på er!

Dags för gym!

Försöker lyxa till dagens träningspass med lite ny musik i hörlurarna.
Blir att köra ett ensamt pass idag Diana brukar annars oftast vara med och ge mig en liten extra push men men!



-625 kal

Igår var det en riktigt bra gymdag och idag får det också bli en lika härlig. Var röd som en tomat men det var bara skönt. Måste ner 3kg snabbt nu och sen sakta sakta ska jag ner 10kg då kommer jag vara hyfsat nöjd med min kropp.

In skuulaa.

Tränings värken från igår dödar ryggen men jag sitter här i eskilstuna och köör på hårt och lär mig om massa virus. Måste hem snabbt men har många timmar kvar av föroläsningen.
Det går hyfsat bra nu i livet konstig nog.


♥♥♥




Nöta nöta och nöta.

Jag har satt mig i en sjukt äcklig sits när det gäller skolan. Har tusen tentor och grejer och är sjukt stressad min ens omtenta är imorgon och jag sitter och nöter som ett djur nu.
Att mitt csn har gått åt helvete gör att jag failat en hel del i skolan gör inte saken bättre men imorgons tenta kan rädda upp skiten.

Dags för höst.

Jag börjar känna i luften att hösten och vintern ät nära trots att de var varmt idag så äre något med luften.
Därför håller jag nu på med att ta in sommar kläder och ta ut höst/vinter kläder.
Längtar faktiskt lite till hösten..för några år sen så vart jag alltid nedstämd men nu de senase två åren har jag verkligen kunnat hantera denna årstid bra.






RSS 2.0