Jahaaaap

 

Tiden går fort!


Börjar detta inlägg men en liten bild ;)




Tänkte passa på att uppdatera lite från gårdagen, när jag ändå orkar lyfta på mina tjockis fingrar och loggat in på bloggen.
Massagen var riktigt härlig igår, vi tre gick som tre gele klumpar efter massagen, så seg man blev. Efter åt käkade vi på något mysigt cafe långt in i Globen centrum. Våran fina Mami sadia fortsätte att dra vidare och hitta på något annat, medan jag och min fööögel gick runt på stan fick med mig två fina klänningar, och ett utav dom klänningarna var en lång klänning, men funderar på att lämna tillbaka den.... Annars hitta jag även en skiiiit söööt jeansjacka också.
Iallfall efter en liten mini shopping med min fögel, valde vi att dra vidare till NK för att kolla på YSL produkter riktigt nice smink har de, Som tur jobbar fögels bästa väään under YSL disken, såå vi kan ju fixa massa kööömpiis priser då blir man juuuh glad :D
Aja nu ska jag sova eftersom jag är seg, har jobbat som vanligt och imorgon väntar jobb och körlektion så borde vila ut!
Puss på er.

Massage!

Godmorgon mina finishar. thihihi.
Ska nu göra i ordning mig för att möta de bästa två kollegerna man kan ha på jobbet. VI ska nämligen dra på en skön thai massage i Globen och sedan äta ute på något skönt ställe :D
Får en känsla av att jag är 40 år när jag skriver allt detta. höhöhö. 
Men de spelar ingen roll, För det viktigaste är väl endå, att känslan jag har inom mig är väldigt sköön... sådäraa harmonisk. HAHHAHAHAHAHHA omg. 
Annars ?
JOOO
Pappa skriker sönder mitt öra och gör någon löjlig intervju som vanligt. Ska försöka med en ny teknik på hans intervjuer. Istället för att dampa sönder och förstöra min dag. Ska jag bara svaraaaaaaaa lungt på alla hans frågor och njuta, för trots allt så stoppar han ju inte mig från något förutom att jag får damp och blir ilsken och de kan jag ju försöka hantera på ett bättre sätt, och eftersom alla människor klagar på mitt tålamod , kankse de är dags att arbeta med det lite grann??
okej... jag förstår er precis.... från massage- tålamod... jag kan inte skriva om en sak. nejj. tvärr.
 




Äntligen hemma, wiiihooo!

Shit, är helt slut i både kroppen och över allt. Jobbade igår, det var planerat att jag skulle komma jobba 7.00- 14.00 igår men det blev istället en hel dags pass, alltså 7-20.30. Mamma ringde mitt på dagen och sa att jag skulle dra till kusinerna direkt efter så det var bara att rulla dit efter jobbet. Men tack vare mina fina kollegor på jobbet det som ett smack.
Har verkligen skit underbara kollegor som får mig och känna mig speciell, trots att det finns massa skit. Men de tillhör väl. Vi gör allt möjligt på jobbet, ni skulle bara veta från att shoppa (som jag igår, med min föögel? till att verkligen vara skiiiiit seriösaaa.
HMMMMM.... annars
Fick en body splash från victoria secret av en kollega igår, super söt. Sen har även det  faktisk rullat in student presenter fortfarande, fick ett skitt sött halband igår. Intressant vaaaaaaaah???
Neeej men iallfall, till nu läget, efter att ha sovit hos kusinerna så kom jag och mamma precis hem. Heeelt slut båda två. Mamma har redan hunit decka, inte konstigt efter att ha typ varit vakna hela natten och spelat sharader, drukit massa och ätit massa gott, och snackaaaaaaat sönder, så har vi handlat som galningar... i och för sig är det bara maaat vi har handlat, de första vi handlar när vi får lööön. HÖHÖHÖ.
Annars e jag super glad hämtat ut paketet som jag beställt från parfym. se och aaa jag vet inte ens vad jag tidigare skrivet.
Nej nu ska jag sluta ordbajsa massa skit, ska fan ta och städa allt nu.
Här får ni lite bilder istället.

Bästaaa. Parfym.se

En sööt tröja jag köpte igår, med min föögel.

Present från finaste kollegaaa.

Yves Saint Lauren - Parisienne

HAHAHHAA, riktigt taskig barndom. Inte konstigt att jag är fattig.
Har inte ens fått in min lön på kontot och jag har redan klickat hem massa saker från parfym.se Det blev bland annat två presenter och en parfym och en ny mascara till mig.
Denna gång blev det denna parfym.



   
Beskrivning till er som är intresserade.
"Beskrivning - "Parisienne" består även denna EdP variant av sensuella och förförande inslag av tranbär, ros, viol, pion, vetiver, mysk och sandelträd. För att skapa en känsla av intensiv närvaro har man även här tillsatt glans av vinyl och bubblande fruktig svartvinbär."

22 juni 2012.

OMG!!, vad härligt det är att kunna sova ut lite åtminstånde, är heelt sluuut. Idag är man ledig så måste verkligen passa på, eftersom imorgon är det jobb igen.
Ska passa på och fixa de som varit ogjort och även plugga en del teori. Ska även träna med syrran idag. Faan att Gymmet har stängt, fattar dom inte att alla inte vill supa av sig skallen.. Aja ska inte gnälla fint väder har vi iallfall och min brunch väntar på maaaaj.
Puss.

Dear Haters!


Prutt, Kiss och lite bajs.

Suger verkligen på att komma på rubriker, men denna får duga.
Igår  körde jag min första körlektion på tre månader, va super kul. Men måste satsa nu.
Sedan jobbade jag och sedan spenderades natten hos mina bästa kusiner, de va mysigt faktiskt. Älskar att umgås med nära och kära. Så tråkigt att höra när andra inte har en bra relation till sina släktingar.
Men jag fick mina konsekvenser när jag skulle upp och jobba. ville verkligen inte gå upp. Men jag rullade endå som en köttbulle till jobbet, men var helt död. HAHAH många trodde jag hamnat i depression, men tvärr så finns det ingen depression hos mig. höhöhööh.
Annars händer inget speciellt hos familjen Dey, förutom att jag fått en förläng anställning på jobbet som är kul, men är jävligt sur på chefen, som inte håller sina ord när det gäller vissa saker -.- men men.
Och så har jag fått mitt klassfoto, började då tänka efter att jag kommer sakna min hjärndöda klass och det verkligen kommer vara annourlunda att börja högskolan. Men men inget varar förevigt...

Ett steg närmare.

Har fixat min delegerin. Ännu mer bonus för framtiden.
Jobbar som ett djur, har fått ytter liggare två pass. Snart har jag jobbat en hel vecka i rad och vissa gånger dubbelpass. Gudarna hjälp mig.
Imorgon börjar dagen med en körlektion så lite variation är det. Kvällen spenderas hos mina bästaaaa älsklings ungar. Sedan jobb dagen efter. Jippiii ! :D


Godnatt!


Powerwalk med syrran!

Uft helt slut är jag i kroppen och fruktansvärt ont har jag i ryggen :(
Idag har jag hunnit med lite allt möjligt faktiskt, riktigt skönt. Jobbade 7-15, fixade massor på jobbet så det kankse under lättare för morgon dagen då jag jobbar heldag, 7-20  fml :(. Men ska inte klaga ingen har tvingat mig, men jag är tvugen pga min framtid som jag hoppas blir ljus.
Sen har jag hunnit ta en lång powerwalk med syrran vi gick till tumba, kollade runt på rean helt svettiga, och för en gång skull kom jag hem tomhänt och tack gud för det. För sen när jag väl var hemma så rensade jag och fixade min garderob som var åt helvete och fyfan vad mycket kläder jag har och de är en hel del fint som jag inte hittat.. höhööh inte konstigt. Ni skulle bara ha sätt hur de såg ut.
Hittat massa smått o gott som jag ska skicka till Indien. Bästaaa.. Så någon stakars fattiga kan ha nytta av de istället för att de ligger och ruttnar hos maj. Sen har mina kära kollegor även velat titta på de som är i deras smak så, kommer gå som en pack åsna till jobbet imorgon, men men.. så länge de rensas ur lägenheten är jag glad på alla möjliga sätt.
Hmmm, vet ni en sak?? jag vet att ni antecknar och att ert liv kresar runt att veta allt sånt hära skit :$
HAHAHHA
...
......
..
.....
Puss på er!!


Svar på kommentarer 2.

william om Dansuppvisning!:
roligt med dansuppvisning:D

Och säg gärna vad du tycker om mina "Fairy in the woods" Modellbilder som jag har tagit:)

Svar: Jaa de var är verkligen super roligt att gå på dansuppvisning!
Tycker du är otroligt dulktig på att fota!! Dom blev super fina! :D

sara's hemligheter - att överleva våldtäkt ([email protected]) om Latmask till make:
fin blogg! :) hoppas du får en bra dag

Svar: 
Tack sötis, vad glad jag blir! :D
Tack så mkt, Hoppas du också får en otroligt bra dag

ord blir meningar om Skit fotboll!:
HAHAHAHAHA sötis. svennebanan <3 oki workiiing woman. lycka till du är så duktig <3

Svar: HAHAHHAHA, har blivit riktigt swediie höhöhö :) och en jävla workii workii woman! :(
Tack så mkt habibi! Tro mig du är också otroligt duktigt, särskillt mkt när det gäller träningen, riktigt stolt :D
puss på dig älsk



Svart på kommentarer!

Olivia om Cheey kväll!:
Hur känns det nu efter studenten? Är du nöjd? har du kontakt med några från din skola?
Svar:
Oj oj, Det känns faktiskt otroligt tomt nu efter studenten, att veta att aldrig kunna få den dära känslan av samhörighet när det gäller en klass, att man aldrig kommer känna som en familj när man pluggar och framför allt veta att man är endast sin egen, att inga lärare kommer springa efter än för att man inte har lämnat in läxorna eller att närvaron är låg. Man får liksom verkligen stå på sina egna ben. Allt detta känns riktigt tung att veta. Trots att jag endå är en otroligt självständigt och ansvarfull person.
Kommer även sakna mina mentorer. Det har verkligen visat mig att livet har så otroligt många perspektiv. De har stöttat mig genom allt möligt. Ni anar inte.. från pojkvänners problem, till hur jag ska lyckas med träningen, hur jag ska visa mina positiva sidor när det gäller i arbetslivet. asså verkligen allt dom kommer jag sakna att inte få plåga varje dag. Fast än jag vet att jag kommer ha kontakt med dom ett bra tag till.
Men jag är otroligt nöjd. Studenten var ett av mina bästa dagar i mitt liv och att se sina föräldrar så stolta som dom var skulle jag kunna göra allt för. Herregud ni skulle se hur de dansade, deras leende och hur min mamma grät!!! fyfan vilken härlig dag.
Jag har kontakt faktiskt men många från skolan, men de är jag som står för mesta dels av kontakten. Människor i sverige är otroligt dåliga på att höra av sig tråkigt nog. Men när vi ses ute av en slump, då äre mkt små prat och de räcker för min del. Man behöver inte vara bästa vänner med alla.

Hihih blev ett lite långt svar nu. Hoppas du orkar läsa!






Cheey kväll!

De bara jag och min söta mamsi som är hemma, de andra är hos kusinerna i skarpnäck.
Mamma tittar på sina Indiska serier som vanligt och lilla jag har en priyanka dag med mig själv, målar naglarna o gör andra tjej grejer framför en mysig film! Riktigt avkopplande.
Har spenderat kvällen mest genom att snacka med Helenaaa.. Ingen kommer någonsin förstå vår humör! HAHAH dör av garv , av att bara tänka på den.
Puss på er!

Det funkar.

Har jobbat, är lite trött men konstigt nog inte alls hungrig. De börjar gå bra nu verkligen, träningen ser inte så bra ut som jag vill, men man måste ju tjäna pengar. Så för att få ihop träningen med jobbet så promenar jag extremt mycket, bara man rör på sig och sköter maten äre grymt! Ska promenar till jobbet imorgon kommer ta typ en timme. Skönt skare bli. Kommer jobba sjukt mycket uft. Men e glad endå hallööj.
Saknar min prutt Helin.. Den jäveln lever lyx är i jäkla turkland.

JOBB, JOBB OCH ÄNNU MERA JOBB!

Trodde att jag skulle få vara ledig idag, men icke så nicke fick ett samtal nyss från jobbet och de bara att gå och jobba. Börjar nu tolv och slutat halv tio kommer vara helt slut. Men de bra att de är helg så man får lite extra i plånboken.
Jag ska faktiskt inte klaga, är överlycklig över att jag har ett jobb och tjänar bra, och det som gör mig ännu mer glad är att jag fått fölängt kontrakt samt högre lön efter att blivit klar som undersköterska. De e sjukt roligt. Men det här är bara början! Har en lång bit att gå. Men jag klarar det, på ett eller annat sätt! :D

Vaknat på fel sida

Somna skit sent igår, är så trött på med människor, alla är falska och smutsiga. spott på er. JA! jag är på riktigt dåligt humör och menar säkert inte en 5 procent av de jag skriver, men nu för stunden gör jag det.
Iallfall sen va tvugen o vakna innan tuppen för jag jobbade, mötte upp en kollega han knappt spendera en kvart med henne innan min bror kom och kidnappade mig. Körde mig till skolan för o hämta mina betyg och sen gick jag till min älskade bebis och lekte lite med henne. Kom hem är sur som fan kollade på fotboll och blev ännu mer sur. Jävla skit Sverige. Allt är surt idag. Hoppas på lite sött imorgon.

Efter att ha blivit galen.

Gick jag på en super lång promenad, snackade med bästa kusin i luren samtidigt. Han peppade mig super mycket till träning. Skönt att ha någon som tror på än, när man tappar hoppet.

Blir galen!

Vart jag än väder ser jag bara era ansiktet uuft tagga låångt.

Vi har gäster!

Vi har gäster från Indien, eller gäster o gäster min faster och hennes man har kommit. 
Min faster ligger och sover och pappa har dragit med hennes man någonstans.
Japp och nu e mamma på väg till jobbet och syrran har rymt. Vad ska jag hitta på då, vill ju träna men kan inte lämna henne ensam för studen. Så får väl vänta till nästa person kommer hem. Tror jag också ska unna mig en tupplur.


Behörig!

Har som sagt sökt högskola för att plugga till det jag brinner för, nämlig sjuksköterska. Hittils har det stått att jag varit obehörig och sen handling pågår och sen obehörig. Fick verkligen mammas chock och trodde att allt var kört. Men efter att ha pratat med Syv så var allt lungt igen. Nyss när jag tittade in så blev jag super chockad-glad. Det står nämligen att jag är behörig och konkurrerar om en plats. Har sökt nio högskolor men borde väl komma in någon stans.
Hoppas framför allt att komma in på Mälardalens högskola i Västerås. Åhh längtar till 12 juli då man fååår svar.

;)

Effektiv jag är!

Klockan är ett på natten, istället för att sova som en normal människa har jag börjat städa i mitt rum.


De rullar på nu!

Tur med vädret idag, yeeey! hahah låter som en tant, men jag är verkligen en väder människa när vädret går bra, mår priyanka bra.
Har tränat idag och de gick bra, visst de va sjukt jobbigt och lite läskigt men nu är jag bara träning sugen som fasiken. Efter träningen drog jag med syrran till stan för shopping fick med mig lite fint, visar de imorgon.
Sen vare bara o komma hem och trycka i sig middag för en mysig promenad i slem med bästavän!
Imorgon blire ännu mer träning och curry gäster tidigt på morgonen!

Mitt första träningspass!

Herregud får alltid ångest över att gå till gymet efter att ha haft sånna hära långa uppehåll.
Riktigt panik. Känner mig fetare än någonsin och de känns pinsamt att dra till gymmet, men de kommer vara ännu mer pinsamat att dra till gymmet omjag sitter här och sätter på min ännu fler kilon.
Tur att jag har min bästavän med mig!



Skit fotboll!

Vi hade verkligen taggat till, men ibland eller ganska ofta måste man ju skämas för sverige.
Nej faan, en riktigt besviken priyanka har ni här.
Ska nog lägga mig för ett slitet arbetspass imorgon 7.15-20... = död priyanka
Inte värt att tagga till med allt detta....

Kusin vitamin!

Efter att min make drog så pallade jag inte ruttna hemma, försökte först att springa runt lite som en kyckling i hela huset, men utan några större framsteg på att gå ner i vikt, gav jag upp.
Åkte istället till hökarängen för att spendera dagen med mina små kusiner, som är mer som om de är äldre än mig. De ska alltid skydda mig och leka så maffia. Men bäst e de...hiihih.
Förresten kommer mamsen hem imorgon whiiihoooo.


Ensam hemma.

Tankarna bara snurrar runt när man är ensam hemma, måste alltid vara bland människor för att du inte ska finnas i mitt huvud. Uft du e smutssss, riktig viddrig.
Spenderade gårdagen och morgonen med maken och nu sitter jag här ensam, forever alone and fat. Japp så ere.
Ibland tvivlar jag så grovt på mig själv, känner mig så misslyckad ibland. 
Vill bara komma igång med träning uft, sån ångest.


för er som undrar hur jag sover

Latmask till make

Min make är en riktig riktig latmask, vi ska egentligen gå på ett spinningspass. Men vem ere som vägrar gååå upp joo min tjockis till make!

5 Juni 2012

Åhh ni anar inte, vill bara backa tillbaka tiden några dagar. Bästa dagen i mitt liv. Vill bara ta studenten om och om igen.
ett litet smak prov.



I do it because I can, and I can because I want to!

Uft vad jag ska börja träna för att nå min målvikt denna sommar, denna sommar är min min och endast min.
Nu kan jag satsa på kost och träningen. ingen skola som hindrar mig. Ska planera fint till jobbet varje dag så det blir lättare att följa.
Det enda andra jag också vill ha när det gäller min kropp är förutom att nå min målvikt är att ha skit långt hår och de ska jag på det ena eller andra sättet få.
PUNKT.

Planer för kosten imorgon.

Frukost: Havregryns gröt.
Lunch: Nuttrillet eller Varma koppen ( inget jag egentligen rekommendera, men får köra på de imorgon)
Mellanmål: Morötter
Middag: Omellet med sallad (Blää)
Mellanmål: En kopp te med honung.



Nu är jag mamma!

Mamsen har övergett familjen och dragit på kryssning :(. Hatar o va utan mamma. Ingen som mobbas med mig eller retar mig när jag minst behöver det. Hon kommer inte förens på måndag. Ledsen chey e man.
Iallfall har i princip sovit och jobbat dagen ut men de va kul, tog boende en sväng till ett tivoli med en annan kollega. Nu sitter jag här har käkat och städat lite i huset. Ska fortsätta med att hänga kläderna på tork och sen för imorgon är det en ny arbetdag men kvällen ser nice ut ska spendera natten med min make.

Efter jobbet!


Galet trött efter jobbet, chillar lite med mig själv.

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD JAG ÄR BÄST!


Stolt kusin man är!

Min lilla kusinvitamin var super duktig!!
Ni kan se hennes dans hära.


Dans uppvisning!

Är redo för att åka till hökis, för att sedan fortsätta med mina fina kusiner och släktingar moooot nackaaaa!
Just för att det är en lite liten speciell dag , min mini kusin ska daaansaaa paaausaa och danssaaaa! 
bilder kommer senare! promise

Godmorgon Sötisar

Somnade runt tre igår, fick för mig och platta håret och grejjer, men nu sitter jag uppe här igen. Kan inte sova de pirrar i magen inför studenten :$



Importer..

Asså ibland undrar man juuh.. varför söker sig just alla importer till maaaaaaaaaaaj...


sista gången jag äter ägg!


De går bra nu!

Allt går bra , förutom vädret. Skolan är som sagt över, betygen satta och körtkortet på g. Både halkbana och risk 1 klar.  just nu väntar jag bara på studenten.
Färgade håret igår och gjorde naglarna idag. pirrigt att fixa allt inför studenten.
Asså uft att göra naglar är mitt nya beroende lätt, de bara så synd att de sliter så himla mycket på ens egna naglar :/.

Mot södertäljeee !!

Dags för fixa naglarna inför studenten men en annan bebiiis!!

Tälta.... Aldrig meeer.

Uffft såå äcklad, vilken kaos skola, vi skulle tälta och grejjer. Men jag kom hem igen fyfan vilket kaos de va. Vill inte ens veta vad som händer just nu i skolan. Är bara lycklig av att vara hemma.
Nu ska jag lägga mig imorgon väntar det mig ett steg närmare körkortet!!

RSS 2.0