Update!

Woooow äntligen klaraaaa, nu läggdags.
Imorgon väntar kanske övningskörning en stund på morgonen.
Garderoben ska fyllas med alla kläder och allt, plus så väntar en del shopping inför Indien, 19 dagar kvaaar!!

Montering pågår..

Kl är tre på natten och vi monterar inredningen, min del av garderoben är klar och de blev för bra. Grymt smart och duktig bror jag har och ja jag skryter. Ingen man på jorden har samma hjärta som honom, världens underbaraste samtidigt som världens jobbigaste.




Igår!

Jag måste säga att tummen upp gick till min Ma igår. Igår ville jag sjunka ner under marken, jag hoppades på att lyckas med en stor grej men naaaj Gud hade andra planer för mig. Men det är okej, mer tur nästa gång, maybe?
Iallfall efter kaoset på förmiddagen så spenderades hela dagen med mamma i princip, vi shoppade loss på björnborg avdelningen på åhlens och lite över allt, vi avslutade med två underbara pizzor på pizza hut. De senaste två åren har gått så bra med min familj, mindre lögner, mer frihet, kommit närmare alla. Aa åtminstånde är allt mycket bättre på familje fronten till skilland mot vissa andra fronter.
Nu till något helt annat, eftersom brosan knappt har tid så går inte garderob monteringen lika smidigt som vanligt, idag har han fått upp dörrarna iallafall. Nu står han och gapar nere på gården så måste gå och öppna. Puss på er.

Hittils har vi fått detta gjort, inredningen är kvar nu.

Pizzorna igår, super goda.





Tuff dag!

Äntligen läggdags för mig och syskonen.
Jag har jobbat ett nio timmarspass, men hade med mig alexander nästan hela dagen så det gick riktigt smidigt, vi grillade bland annat åt våra brukare, riktigt gött vart de. Det var dagens höjd punkt...annars har det varit riktigt jobbigt, har börjat svettas så att man nästan kan tro att jag hamnat i klimakteriet...nu till det värsta efter helvetets pass på nio timmar, så började vi montrra en garderob tills nästan nu, vi har fått grunden och partier klara men de sjukt mycket jobb kvar, imorgon måste jag och brosan vara kl 7 i södertälje för att lämna in bilen för att framrutan ska bytas ut på min bil, sen ska vi till skarpnäck och hämta ut hans bil och sen fortsatta med monteringen. Hoppas på att få den klar tills imorgon.
Försökte ta en bra bild på grunden men är för lat för att gå upp ur sängen och ta en grym bild. Men här är en suddig bild på den feta
grunden. Garderoben kommer bli mäktig.



Midsommar.

Hoppas alla haft en trevlig midsommar.
Själv vaknade jag upp döds trött, Jag och brosan monterade ner min garderob sent igår, vi var uppe tidigt igen för att kolla på en garderob som kunde vara aktuellt för oss..men vi insåg snabbt att det inte va något för oss. Så det får bli att vi åker och köper en garderob på söndag innan jag åker till jobbet, en ny och fräsch och exakt anpassad efter mig och syrran. Annars har jag jobbat och under mitt arbets pass firade vi lite midsommar på hågelby och med godmidsommar mat på jobbet. Midsommar afton är egentligen ingen dag vi firar, utan den går åt att åka till farfarsbegravnings ställe för vår del...



Hågelby


Min förra garderob



Just nu: Min ensama vägg :-(

Okej dag!

Haft en helt okej dag, promenerat till tumba med kusin och syster, vi shoppa lite sen käka vi donken och sen har jag haft en smidig arbetsdag med bland annat lek i en lekpark.
Imorgon har jag ett mini ärende att fixa och sen jobb i tullinge. Kusin stannar två dagar till så de blir härligt, det enda som stör mig är att syrran min har hämnat i någon sorts trots period och ska trotsa allt och mitt tålamod ska man inte disskutera!

Tankar!

Ett namn, ett ansikte har snurrat runt i flera dagar i mitt huvud, för varje gång vi ses utvecklas något i min kropp, jag undrar om du känner det samma. Visst har du visat tecken, konkreta tecken enligt mig...Men jag vågar inte lita på att de har samma betydelse för dig som mig.



Grillparty och Möte!

Igår jobbade jag ett tröttsamt morgon pass på brantabacken till kl 16 efter det mötte jag direkt upp pappsen och vi åkte vidare till våra traditionella släktgrill fester, min farbror e riktigt grym på att grilla och göra indiskt bröd. Det blev massor med bus med småkusinerna och mitt älskade barn arpita.
Fler sånna dagar tack!! Idag var jag på möte i tullinge..långtråkiga möten som vanligt, efter mötet passade Daniel och jag på att dra en sväng in till stan. Väl hemma igen vart det matlagning, min lilla bebis kusin som e här på besök vart sugen på lasange så det vart det och spök film.











30 days left!!




Fyfaan vad kallt,brr!!

Asåå omg vad kallt det är, istid? Jag förstår inte hur hela familjen kan vara vakna utan att frysa.
Sen kommer jag döda någon min, pappa sjunger nuuuu på morgonen och det gav mig huvudvärk herregud aså. Ska gå upp och göra mig i ordning, jobbig arbetsdag väntar..hoppas jag klarar den!

Underbara dagar!

Det är redan lördag och jag har inte hunnit uppdatera på flera dagar, jag har jobbat nästan hela dagen idag men det var i tumba så det har varit super skönt, trots att jag mer än trivs i tullinge, jag hoppas att relationerna jag byggt upp där hittils utvecklas positivt och att det inte går lika snett som brantabacken, trots allt som hänt, kommer branta alltid vara mitt bebis ställe.
Iallfall gårdagen började i kaos men sluta jävligt underbart, självklart shoppade jag lite för att det var min lediga dag men som vanligt kommer shoppingen troligtvis upp imorgon eller kanske redan ikväll.
Jag e det enda barnet hemma idag, min syster drog iväg till mina småkusiner redan igår för myspys. Efter jobbet imorgon kommer hela släkten samlas hos mina småkusiner för ett fett jävla grillparty, med oss hem imorgon kommer vi få en annan lite kussemusse.
Nu när det är sommar har vi äntligen tid att ha lite kvalitets tid med alla våra kusiner och släktingar. Härligt det där!
Bjuder på en härlig bild på mina älskingar!




Dödstrött!

Finaste vädret, jag dööööör! Men är såå himla trött att det nästan inte går att beskriva. Jag skulle till södertälje en snabbis nu egentligen men jag orkar inte. Ska strax göra mig iordning och dra till jobbet i tullinge, super jobbigt att varva två jobb, får liksom ingen känsla och roligare. Det viktigaste e bara för mig att ekonomin rullar. Längtar bara till semestern egentligen. Åka till indien... träffa nya människor, slippa alla så kallade vännerna och gud vet vad..

Bal!

Stressat igenom hela dagen pga av att människor fan inte kan kommunicera, hade nog flippat ur om mina underbara syskon inte vart med mig.
Iallfall kom jag hem för drygt 30 minuter sen, min kusin har nämligen haft bal.





Glamglow!

Hade en snabb tjejdag idag innan jag drog på äventyr med mina syskon.
Prövade en grym mask som heter glamglow. Den svider på ansiktet och liksom drar ut pormaskerna. Priset är saftigt, ligger runt rödingen. Jag körde på en tester idag men snart blir burken min.
Annars har jag övningskört lite över hela stockholm, liksom kört runt brosan på hans ärenden till bland annat vår advokat, hämtat ut syrrans glasögon, bytt alla produkter jag hade i behov av, shoppat. Visar upp shoppingen imorgon.

Stakars mammor!

Att få agera mamma i en dag har tagit kål på mig. Skulle avlasta min kusin idag så arpita har varit hemma hos oss hela dagen och hon sover här med. Det har tagit henne två timmar att somna och jag har nog gjort allt jag kunnat haha. Min dröm om 8 barn tror jag försvann nyss. Nu ska jag ta och sova. Väl förtjänt anser jag.



Igår och idag.

Igår vart det storhandling och övningskörning i två timmar och idag har vi mitt hjärta hos oss och mina mini kusiner.
Nu har vi bebisen hos oss och hon ska sova över såå himla lycklig.






Just dance!

Vi syskon hahaaha e hjärndöda. Vi har vårt party så här idag!



6 Juni.

Tamaaam dag verkligen. Dagen spenderades med lillasyster och helin. Med massor av shopping, god mat och skit snack.
Det enda hemska under dagen var att stället vi käka på gjorde ett hjärta av min pizza. Vi var tvungna att spana in allas pizzor men det verkar som om jag var den enda som fick en hjärt formad pizza...läskigt liksom. Iallfall köpt mina reyban jag suktat efter som fan och hämtat ut blondinbellas örhengen jag beställt härliiiigt. Lyckad dag!!















Godmorgon!

Jag måår bäst. Veckan har varit super hittils och bättre ska det bli. Igår fick jag officellt sommarlov. Känns skönt. Ingen mer plugg som måstee göras, utan jag kör mitt eget race nu. Asååååå bääästa.
Försöker hitta en kompis som vill ut och shoppa men jag lyckas inte. Alla verkar vara dödaaa.



Grattis Ismail

Det har hänt för mycket härligt idag. Skulle kunna skriva en bok liksom. Men vi skippar det. Dagen har varit den grymaste på länge.







Student idag igen.

Tack gud att jag inte drog ut med tjejerna igår, ett tag vart jag riktigt sugen när brosan höll på ordna upp allt.
Jag är redan lika seg som en zombie liksom och om jag hade dragit ut hade jag säkert varit död nu. Ska upp och fixa mig nu och sen dra till minsagamla trakter. Jani rågsved. Möta upp Sara och sen dra till Ismails utspring.

Bilder från dagen.

Tung var den!















Just nu

Diana den snyggingen lockar mitt hår till min bästaväns mottagning. Jag fattar inte att mina ökenblummor Helin och Harika tagit studenten idag. Mina älsklingar.All lycka till dom.






Träniiing!

Just nuuu just dance ojojoj fan vad kul!

Upp om 4.5 timme

Jag ska upp klockan fem och jag kan inte sovs krigat i snart en timme. Fuck my life liksom. Efter jobbet ska det gymmas och jag behöver min sömn. Den som drömmer om mig please stop!!

Dagen i bilder.

Allt hände förutom gym. Men det är lungt. Tränat tre gånger denna vecka så är nöjd. Dagens gym får bli just dance och en promenad med syrran min. Nu städning och nununu får ni dagen i bilder.











Godmorgon!

Ojoj vilka planer jag hade tills idag, men jag valde att sova istället. Lika bra det imorgon börjar jag jobbet vid 7 så kommer behöva vakna vid 5. Usch hatar långa resvägar.
Idag blir det gym om en stund och sen får vi se vad jag hittar på. Finns alltid något gött.
Förresten så fattar jag inte sveriges väder just nu. Varanan dag sol och varanan dag regn. Bestäm er för fan.

Vänner!

Vänner vänner och vänner. Har få men super bäst är dom. Som sagt mötte upp sara på jobbet och jag fattade inte förens jag träffade henne, hur mycket jag saknat henne. Vi tog en kaffe på donken och pratade om allt möjligt. Precis som vanligt. Hämtade mitt sommar schema också och det ser bra ut. Kommer leva lyx i Indien i en månad och när jag kommer hem till kalla Sverige kommer jag också måå jävligt braa iallafall ekonomiskt haaa.

Gårdagen.

Hade en super fin fredag igår. Vädret var på topp inte som idag. Jag och mamma startade dagen med små shopping i tumba centrum. Tror mamma och jag har det gött vart vi än är, bara humöret är med oss. Mamma åkte hem och jag fortsatte med att möta upp syrran och hennes vän. Vi var på jakt efter ett nitendo wii till min vackra syster.. Jag ochsyrra fortsatte sedan på egen hand vår shopping i skhml med en sen lunch.
New in för min del, vart en härlig blus. Färgen och allt är sååå orättvis på bilden men bilden får duga. Förresten, är det bara jag som blivit riktig lindex torsk? Tycker de har super fräscha plagg.



Skön lördag!

Vaknade runt 8.30 och en halv timme senare var jag på gymmet. Älskar känslan av att man är sugen på att gymma och att man inte behöver tvinga sig själv. Det vart -600 kal så jag nöjer mig. Kom hem duschade av svettet en aning. Blev en god frukost efter det och nu ligger jag i sängen och chillar galet. Ikväll ska jag till brantabacken och hämta sommar schemat och sen blir det häng med min älskling!.


Dagens frukoost!

klockren!




RSS 2.0