Inget kan beskriva hur jag känner för dig, som dessa låtar!


Dödslängtan på jobbet!

Har grov dödslängtan på jobbet, känner mig som en zombie och sängen här på jobbet är verkligen lockande.
Det är inte lätt att stiga upp på morgonen, Usch så morgon trött man kan vara. Imorgon är det samma visa agaaain. Men vad gör man inte för pengarnaaa.. Saknar mina kvällspass som fan. De lär väl komma snart igen förhoppningsvis
Vet inte egentligen vad jag ska blogga om och det är anledningen till att det inte dyker upp inlägg så ofta.
Jag har kommit tillbaka till verkligenheten som består av jobb, skola och ångest och stress.. Det är så livet rullar.
Nej jag är inte i någon depression..Märker att detta inlägg bara går mot det mörka hållet så jag tycker att vi avslutar inlägget här. haha!

Dagen i bilder!








Ångest

Käkat massa skit de senaste dagarna, bara för jag är sjuk och inte kunnat träna. Ångest ångest ångest

Nya favoriter!




Dags för wöörk!

Sakta men säkert börjar rutinera falla på plats igen efter Indien. Men vissa rutiner har ändrats och kommer vara ändrade en bra stund till. Jag märker hur jag försöker anpassa att få vissa tider lediga för en person eller att hålla osynliga löften. Sjukt det där, att saker och ting ändras.
Egentligen vill jag bara krypa ner i sängen igen, har haft gosigaste Arpita som sovsällskap och henne vill jag bara inte lämna.



Godmorgon.




Du gör mina dagar sötnos!

Jag vet seriöst inte vad jag skulle göra utan dig, inte för att du gör mig smartare när vi hänger här i södertörn dagligen. Men du är det bästa stödet sen jag kom och du fyller varenda tom rum sen jag kom från Indien. Tack för att du fyller mina dagar med skratt!!





Eywaa!




I Sverige

Uppdatering om indien och allt kommer snart, ska bara vänja mig lite till att vara tillbaka här i Sverige,trots att det gått 5 dagar känns allt så konstigt.

RSS 2.0