Tatuering

Har länge och funderat på en tatuering jag vill göra, kollat på olika studion och olika stilar, vem har bäst hygien så jag inte får aids liksom och jag allt möjligt, och äntligen äntligen idag har hittat mitt ställe där jag vill tatuera mig. Jag e så sjukt himla nervös. De öppnar om mindre än en halv timme och då ska jag boka tid. Yeeeey!!!
fan e så sjukt stressad den feta festen är liksom redan imorgon och jag har tusen saker som måste ordnas innan dess och hur fan ska jag orka och hinna när jag inte kan sova längre plus att jag ska jobba nu.

Jobb

Kommer ni ihåg att jag för ett ganska bra tag sen berättade att någon jäkligt bra var på g, men att jag inte skulle tala om något för ens allt var hundra procent säker och spikat?
- Men nu är allt verkligen hundra så tänkte sätta gång och berätta, Minns ni att jag praktiserade med förståndhandikappade innan jullovet ja ahr fått kännst dära och för några dagar sen skrev jag på alla papper och IMORGON är det min första arbetsdag. Är så fruktansvärt lycklig. Jag är verkligen blessed!!!!

Middag

Godmorgon sötisar, hade det så sjuuukt mysigt igår men däremot är jag helt slut i huvudet nu.
Jag binda och harika möttes upp lite tidigare för att men bebis hariska skulle bli sminkad i make up store, Sjukt vacker blev hon. sedan forsatte vi på ett maraton lopp för att leta efter blad. Fråga mig inte om vilka blad.
Efter det mötte vi upp den 4 chamak challo och drog iväg till pong för att fira mig. Det va sjukt gott och framför allt mysigt.
Mina tjejer e så sjuuukt underbara, skämde verkligen ut mig med så underbart fina presenter. Helt oförglömligt. Om jag inte ville gråta varje sekund. Sist men inte minst HAHAHAHAHAHAH de höll tal och jag säger bara de finns inga ord för dom talen.

B-day girl :D

Hello sötnosar, sitter här och ler för hur underbara människor jag har runt om kring mig och försöker göra allt för att jag ska må allra bäst :D Asså bli typ tårögd hela tiden... Är de såå här det är att bli gammal ? HAHAH nej driver bara men blir så rörd och är så glad för alla fina människor, jag är verkligen välsignad.
Har en del att fixa särskillt måste jag möblera om mitt ansikte lite, är jätte hårig så ska gå till min efterlängtade frisör som får ta bort ett och annat håtstå. sen ska jag möta upp brosan för att fixa ännu mer saker till festen som kommer den 30 december. Och sist men absolut inte minst kommer jag möta ypp mina fina tjejer, Löööve too dom.

Heeelt sluut!

Mår illa så fort jag tänker på maat, säg med vad som inte fanns allt från svensk till indisk mat, men gott vare.. men kan tänka mig att jag inte kommer vilja äta på ett bra tag. Har fått världen finaste precis och jag älskar att min familj exakt vet vad jag tycker om och länger ner så mycket tankar kring mia presenter hopaps det är lika nöjda med det de har fått.
Nu fatas bara att ge bort lite julklappar till de jag inte hunnit träffa idag och sen är tomte priyankas uppgifter klara för i år.

GOD JUL

God jul alla kära läsare, hoppas ni har det lika bra som mig, vi myser här flrfullt och jag känner mig som ett barn igen, massa god mat finns också vart man än tittar och tro mig efter första tio minuterna slutade man njuta. Nu vill jag bara öppna alla presenter och göra den fulla granen naken.
Nu ska jag fortsätta att spendera tiden med familjen och alla nära och kära puss på er!

You dont deserve her


Never...


Klantig

Klatig är bara mitt förnamn, Har glömt min jävla mobil i massas jobb igår på kvällen, tror ni inte jag fick mammas choch när jag skulle lägga mig igår. HAHAHAH ni skulle bara sätt min reaktion alltid så klockrena.
Nu ska jag snart göra mig i ordning för en liten träffa på min praktikplats som jag slutade förra fredagen, ni vet bizznes på g. sen jag snabbt förbi min babian rumpa, hem till mina kusiner för att hämta min andra babian rumpa som ska fira jul med oss och sist men inte minst ska jag se hur de står till med min 18 års klänning. De fan inte llångt kvar fyller om fem  dagar och festen e om 8 dagar. PAAANiiiK

FOR NO REASON

ONE OF THE REASONS I FELL IN LOVE WITH YOU, WAS BECAUSE YOU ALWAYS SMILED AT ME.

FOR NO REASON




You didn't


Frihet

Omg nu är jag heeelt fri från allt det jobbiga, Lämnade in de sista inlämningarna nyss,
Ialfall är jag fri från detta i två veckor helt, sen måste jag bara små plugga då och då för att hålla igång hjärnan under praktiken tills februari.
Fatta att detta är mitt sista jullov... Ledsen.. Vill alltid vara liten.
Nu ska jag satsa helhjärtat på träningen och framför allt teorin till uppkörningen vill ha körköooort snart, orkar inte med Sl trafiken mer och vill bli mer bekvämlig av mig faktiskt.

Tränigsverk

Godmorgon snyggos.Jag kan fan inte ens röra mig, men jag älskar träningsvärk trots att det gör så jävla ont, känns liksom att det är typ en belöning för att man kämpat. HAHAHAHHAHA det låter fan som om träningsvärk är mina nya fetish men så ere inte... HAHAHAHAHHA.
Början inte förens halv tio idag men måste gå tidigare till skolan.... Ni vet tullinge gymnasium har inlämningar på alla avlsutningar som finns spelar ingen roll, skulle inte förvåna mig om jag gick på flaket och en lärare skulle säga "glöm inte att lämna in din sista uppgift innan tolv, blablab la"

Sleep TiMe

Med trötta, röda och svullna ögon säger jag godnatt, inlämnings uppgiter är nästan klar och jag är fruktansvärt stolt... Men kanske inte däremot mina ögon.. Aja ser knappt vad jag skriver
Men natti natti på er

Hungrig

Oo herre jösses! gud vad min mage kurrar, Jag är knappt hungrig på dagarna längre, men på kvällarna dör jag. Min hjärna fungerar knappt och jag är inne på min sista inlämmning. Jag måste vänja mig att inte äta sent...
Jag rekomenderar inte att svälta sig själv och det är inte heller det jag för, trots att det låter som det.
Jag ska bara klar göra för er att jag var och är fortfarande ibland en personen som äter mycket sent, och detta gör / gjorde bara en negativ inverknan på den håra träningen jag körde och som jag fortfarande kör och därför försöker jag sluta äta sent, mer korrekt sluta äta efter kl sex.

Yeeey!

Har gjort en inlämning och har en sista inlämning kvar och den kommer jag förhoppningsvis nästan bli klar med idag! sen så har jag ingen skola på evigheter.. mer korrekt till i början av februari och sen är det knappt en termin kvar tils jag är klar med gymnasiet! Ni anar inte hur mycket jag längtar, Klarar inte av  att gå i mitt gymnasium längre, Det kryllar av så pass negtiva människor att det inte är sant.. Tills slut blir man själv negativ och jag vill bara va happy happy och mer happy..
Har även tränat idag också ooo tror ni inte kjag för super duber dunger lycklig ellläääher.
Jahaap tror jag är lite små trött nu också..Så lika bra att börja likzooom

Fransk manikyr

Jag kan inte sova och försöker göra allt för att matta ut mig själv... Men inget hjälper så har suttit och gjort fransk manikyr, znella anteckna också.
Har så tråkigt så har till och med  låtet naglacket torka istället för att ha kletat ut naglacket över hela huset...

Bita ihop.

Ooo nu e de bara två dagar kvar.. Det är bara bita ihop. Sista provet gick konstigt nog fruktansvärt bra och nu känns det som om jag kommit upp på fötterna igen. Har bara några inlämnings uppgifter kvar och det är liksom bara att göra klart dom och skicka in dom och det klarar jag av.
Har äntligen gjort come back i gymmet för hundrade gången.. Och det var en lättnad känns som om dagen är fullbordad nu.
Känns som om dagen e sjukt lyckad.. Har gjort ett och annat som är så himla positivt och jag är stolt över mig själv... Kom ihåg att det är viktigt att blicka tilbaka ibland och berömma sig själv,
Det enda som inte är lika lyckat är min bebis jävla kalsonger han döör för...

Frågor

1. Vill du ta ditt ex tillbaka? Nej.
2. Civilstånd? Ibland undrar man.
3. Har du någonsin förlorat en nära vän? Jag antar att vi inte var så nära, eftersom vi inte kunde lösa det efter?
4. När var sista gången du verkligen skrattat? Igår
5. Något är fel, den första personen du vänder dig till? Harika
6. Är det någon som inte gillar dig på grund av något du gjorde? Jag antar det..
7. När var sista gången du grät mycket? Oj, det minns jag inte..
8. Är det någon du vill göra allt för? Min familj
9. Hur många kan du berätta allt för? Ingen.
10. Har du någonsin sett en fallande stjärna? Nä, jag vill verkligen
11. Har personen du senast höll händerna med betydelse för dig?Japp, Harika
12. Beskriv dig själv med ett ord? Hyper
13. Har du något som hör till ditt ex? Yes
14. Har du någonsin kysst någon av det motsatta könet? Jupp
15. Fullständigt namn? Priyanka Pamela Dey
16. Favoritlåt? Kan inte bestämma mig, beror på humöt
17. Favoritfärg? Svart
18. Bästa vänner? De vet vilka de är.
19. Personer jag saknar?Min bror, Arpita Min bebis rumpa jojo och självklart harika..Aa och typ några hundra till.
20. Första kyssen? Var bäst!
21. Sista kyss? Var inte lika bra
22. Första kram? du tror jag ska minnas va?
23. Senast kram? Carcori
24. Senaste meddelande från? Bazaliya
25. Senaste person som jag någonsin sett?.. ???
26. Mitt missbruk? Music, Cigg och Pengar 
27. Favorit butiker? Där det finns rea
28. Vem jag berättar allt för? ingen
29. Favorit djur?Vit tiger
30. Lång? heller tjock än lång faktiskt
31. Vem har mitt hjärta? Många, Olika delar till olika personer.. Ja bjudaa
32. Favorit film? Kabhi khusi kabhi Ghum
33. En hemlighet? Jag bajsar minst 2 gånger om dan.
34. Hur mycket bryr du dig om ditt liv, 0-10? Så mycket som du bryr dig om frågan
35. De flesta minnen med? Det vil du allt veta
36. Människor har du nyligen blivit mer "nära"? Helin, Linda
37. De stiligaste person? Min baba riktigt stilg man.
38. Vem jag inte kan leva utan? Kan leva utan alla, Men de skillnad på vilka jag inte vill leva utan.
39. Vem förväntar jag mig att känna för evigt? Man skall aldrig ta något förevigt.
40. Vem jag älskar mest? Den vet

I don't play hard, im just not like the other Bitches who comes running as soon as you say come

Ibland undrar man ju vad det är för fel på människor, speciellt dom med en banan mellan benen....
Jag vet att jag ahr jävligt mycket tur med min bojke eller tur och tur jag är nog er blessed med strunt i mig nu.. Men dom resterande vad fan tänker dom med?
Jahaa kan bara säga att den ena är värre än den andra..

I can't be what other people want me to be.

Efter en dampig morgon träffade jag hariska för att lugna ner mitt heta temprament, följde med henne för att zola zolarium, Paris hilton tror att när hon e brun kommer livet bli lättare men lika fort tanken slog henne försvann den.
Vi gick och handlade hårfärg spontant och nu sitter vi båda hemma och är ja man kan säga deprimerade jag är halvt rödhårig med en fet fläk på skallen och hon e brunhårig med lite rött här och var.
Att jag aldrig lär mig en läxa att inte göra revolution med mitt utseende innan viktiga dagar.
Jahaap jag antar att det är bara att accptera att man ser ut som en ginger med tarzan ognbrun och polisonger som kommer enda ner till knäna ... Här var man positiv.
Nu ska jag låta den dampiga morgonen och eftermiddagen bli en dampig kväll med massa plugg och stress ...
Imorgon e de äckel skola igen..
Puss på er!

Skriver en sak...

...Jag gör totalt en annan sak.. Fan vad jag är dum, riktigt jävla dum. Asså känner bara en sån jävla stor skam över allt. Jag har tagit ett så jävla dumt beslut och jag vet  att jag kommer ångra mig så fucking jävla mycket.... Varför tänker jag inte en extra gång för... Varför ger jag alltid upp så jävla lätt... Vad fan ere för jäkla fel på mig.
Asså ååååååh

Har varit med min andra halva idag, ni anar inte vilken lättnad det är att få träffa henne prata om allt mellan himel och jord och känna sig så tryggt, Jag känner mig så lyckligt lottad att jag träffat henne. ALLA borde ha en vän som Harika Erdal. HAHHAHAHAH det låter som om hon är mannen i mitt liv, men det är hon väl också

Naturkunskap.

Man märker att det börjar bli dags för skoltider igen. Kunde inte alls sova för min mage dampar sönder hela tiden så bestämde mig istället för att plugga har ju två prov och jag måste fan sätta ett MVG i naturen kan liksom inte gå miste om det gär betyget... Det är mitt sista år och jag har liksom ingen återvända i min hjärna även om jag vet att det finns lösningar, måste pricka ganska många MVG det hära året för att komma in i Mälardalens Universitet.
Såååå ooooooooooooooo nu äre bara o plugga. hela helgen

Godnatt!

Fem SKULLE

Skulle du vilja vara längre?
Nej.
Skulle du vilja väga mer?
Absolut inte. - 10 kg till och jag är nöjd.
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon?
HAHAH, vad tror du själv?
Skulle du vilja ha sex med en kändis?
Absolut.
Skulle du vilja dricka dig full nu?
Om det skulle leda till att jag skulle kunna sova

Tio KAN

Kan du röra på öronen?

Nej, Har försökt tusen gånger men lyckas aldrig.

Kan du slicka dig på näsan?

Naaj

Kan du kolla i kors med ögonen?

Halvt

Kan dina föräldrar lita på dig?

Ja nu för tiden

Kan du låta bli att prata på 4 timmar?

HAHAH faktiskt inte, pratar till och med i sömnen enligt andra.

Kan du vara på fest utan att dricka?

Självfallet!

Kan dina vänner lita på dig?

Ja.

Kan du tänka dig att pierca naveln?

Yes, men inte nu.

Kan du suga?

Det är de första vi lär oss när vi föds :)

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Ibland, men det är svårt att stå emot.

Femton HAR


Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?

Tyvärr

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?

Ja

Har du ett syskon?

Två. Mitt allt.

Har du varit full den här månaden?

Jag är full hela tiden

Har du någonsin haft sex med någon?

Ja

Har dina föräldrar ljugit för dig?

Säkert

Har du redan tröttnat på dom här frågorna?

Naaj börjar bli lite trött så börjar bli glad

Har du borstat tänderna den senaste timmen?

Nope

Har du pussat någon som är fyra år äldre?

Ja

Har du haft sex med någon som är fyra år äldre?

Asså har ni eget bättre att komma med?

Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?

Inte exakt fyra år äldre.

Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?

Ja

Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?

nope

Har du haft sex med mer än tre personer?

vem den här sex?

Har du ljugit på någon fråga än då?

varför skulle jag


Tjugo VEM


Vem är din bäste vän?

HArika och min lilla syster.

Vem älskar du?

De vet vilka de är, inga jag behöver rabbla upp här.

Vem hade du senast sex med?

min stor tå

Vem vill du bli full med?

Det avr en kluring.

Vem är den bästa artisten?
Min mamma

Vem pratade du senast i telefon med?

Pinaks mamma

Vem har du en liten crush i?

i din pappa

Vem är snyggast i världen?

Jag

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?

Till min famij

Vem är snällast i världen?

Tomten
Vem vill du prata med?

Min bebis

Vem sov du med senast?

George

Vem såg du full senast?

Minns inte

Vem vet allt om dig?

Inte ens jag vet allt..

Vem kramade du senast?

Mary

Vem kan berätta allt för dig?

den som känner att den kan berätta allt för mig.

Vem kan du berätta allt för?

Ingen

Vem hatar du?
Hata är ett starkt ord säger min mamma

NATTUGGLA

Nu för tiden blir jag aldrig trött längre. Har blivit en jäkla nattuggla och jag hatar det. får knappt tillräckligt med sömn för måste alltid upp tidigt och fixa och dona. Fan snart äre loov och jag behöver verkligen det.
Hela helgen ska jag försöka fixa allt plugg tills måndagen då jag har min två sista prov,Sen är jag done med skolan för ett bra tag. De ska bli sjukt roligt att inte vara tillbaka skolan för än någon gång i februari...
Faan när jag tänker efter så går tiden sjukt snabbt jag har redan gjort klart min första period av praktiken alltså tre veckor shieeet...
Jahapp trodde skulle bli trött av att blogga lite men naaj jag hade fel.

Gnäll..

Nu vill jag gnälla och få eran uppmärksamhet.. faan assåå jag döööör. Hatar att jag ska ha cheey broblim liksom.. Mage vrider sig ut och in och upp och ner och jag vet inte vad. någon som kan massera min mage frivilligt hela natten lång så jag äntligen kan få sovaaa?
Halluuu kisse misse någon där ute?

Praktiken

Nämen haloj där sitter här i praktiken och chillar galet. Kan man tänka sig något bättre, sitta av tiden och blogga.
Måste iallfall säga att det va en lyckad dag idag, trots omständigheterna heheh.
Naaj snart ska jag dra vidare till willys och handla lite smått och gott för min b-dag mysigt mysigt.. tur att syrran är snäll och ska möta upp mig för att fy fan vad jag är rädd för mörker hahah min lilla syster är modigare.. Oj det här får hon inte se...

Chamak challo


IT'S A CHOICE


Det som passar dig bäst.

Det är så himla viktigt att hitta ett träning sätt som just passar än själv.
Har många gånger fått höra hur jag kan hålla igång relativt bra med träningen och att en är ganskaregelbundet, jag säger alltid samma sak, "du måste ha ett mål med träningen och viljan att uppfylla den och sen det allra viktigaste, du måste hitta ett träning sätt som passar dig själv"
Vi alla fungerar olika jag fungerar bäst vid gymet där jag själv kan bestämma vilken belastning jag vill ha och vad jag vill köra.
Jag kan inte påstå att jag hittade att gymmet var mitt träningsätt under en natt utan det tog ett tag.
Jag fick pröva allt från vattengympa, gruppträningar, powerwalker osv. Min visst är det kul att någon gång variera också så att man inte tröttnar.

Min favorit!


Besviken :(

Vaknade runt halv sex och var fett taggad på att gymma, Som ni kanske har märkt träningen annars gått åt helvete eftersom det inte går ihop med både plugg och praktiken.. Men idag hade jag minsann tid att klämma in träningen iallfall nämen tror ni inte att när man står vid gymmet klockan sex så ser man att just idag så öpnnar gymmet klockan nio... HAHAH snacka om att man fick damp i hela kroppen... Så vare med det fick göra det bästa av situationen så drog på en powerwalk istället..
Nu ska jag försöka hinna göra det ena och andra innan praktiken anropar på maaj
Puss på er.

Adventsfika!

Wooow idag känns det som om jag har jobbat som ett djur i praktiken, Men det är bara positivt all energi är slut och förhoppningsvis kommer jag slockna snart.
På praktiken hade vi adventsfika idag och det va mysigt som fan. Gud vad jag har busat asså hahaha.
Fick även ta några brukare själv idag och det är ju bara bra. Det är ett gott tecken.
Fick även en annan god nyhet idag, Men för än jag har allt skrivit på papper och allt är hundra procentit säkert kommer jag inte berätta något.
Gillar liksom inte att ha en mun på 100 och sen handling på 0.
HAHAH nu blev det seriöst nämeen naaj det ska det inte var här i bloggen!


HAHAHHAHAHAHA!!!

En inavel som jag brukar kalla Heroshiiima grattade mig i förskott!!!
HAHAHAHAA och jag döör lite mycket nu.

Jahaaap

Ja då var det dags för bloggning igen då. Som ni ser på inlägget innan hade jag en kaos dag igår och jag har en kaos dag idag.
Det är inget att berätta om eftersom det finns ingen lösning på detta, allt hänger på GUD.
Annars förövrigt mår jag faktiskt bra och hoppas att ni också gör det. Vill kunna träna med har ingen tid till något. Riktig stressad människa. Fan måse röja undan saker och ting så jag kan få koncenntrea mig på saker jag mår bra av.


Harika här! :)

Tänkte ta över bloggningen lite.  Min princessa Priyanka ska sova nu efter en för hemsk och väldigt händelserik dag. Hoppas att hon sover bra,hon måste sova ut!!   Kan tyvärr inte berätta vad som hänt.. Men du är jättestark hjärtat och jag är stolt över dig. Min fina prinsessa. <3

Vad har jag gjort idag då?   Beställt födelsedags present till bästa priyanka :D  hon kommer bli skiitnöjd! annars slår jag henne. Vad ska man blogga om?

Vill ni veta en sak?  Priyanka ska strax fylla 18 om bara ett par dagar, henne syster är 13 tror jag. När dem ska köpa tex energi dricka är det Priyanka som visar legg & inte hennes lillasyster. Jag har i evigheter försöka säga till priyanka att hon ser ut som en riktig snorunge. Om jag inte kände henne skulle ja tro att hon är 14-15.  SÖÖTIISSS när du e 30 du kommer se ut som 15 :D

Fick även reda på att min systers dotter har fått löss, så nu seriöst KLIAR DET ÖVER HELA MIN KROPPP. Pausar när ja skriver för att de kliar så mkt. FUCK OCKSÅ.   Har inte så mycket mer att säga, ta och lyssna på den här låten!

Nu vet ni vem jag är, mig kommer ni stöta på rätt så ofta hehe.  Nytagen boooosiiig bild idag. Jalla byyye ankas läsare.

 

 


Farfar ♥

Har inte så mycket att säga förutom att otur på otur är mitt namn.
Du var som en farfar för mig, GUD ville väl inte uppfylla våra önskningar och fullborda allt tills min 18årsdag.
Ni kommer nog inte förstå vad jag syftar på, men men.
Jag hoppas att du är ¨på en bättre plats nu.
vila i frid Farfar.

Wooow!

Det snörar soom fan nu asså. Panik.
HAHAH jag som inte ens kan gå i snön plus att jag ska ta med mamma som verkligen inte kan gå i snön, HAHHA.
Borde kankske filma.
Men nu kommer jag ha snö på min födelsedag spiik efter denna snö bomb. Så goodbye till klackskor för min del :(

Mamma ♥

Kl är lite över 22 och nästan hela familjen sover de helt knasigt, inte alls likt oss.
Så fort mamma blir lite sjuk känns som om hela huset är dött, glädjen är borta och något saknas.
Jag menar inte sjuk som om våre en förkylning utan något i en grövre form.
Mamma är som ljuset i vårt hus.. Nej nej Hon är inte som, Utan hon ÄR ljuset i vårt hus.
Fan vad vi har otur nu på slutet av året, Gillar inte alls läget. Men som en vän sa för inte så värst länge sen , detta kanske innebär att nästa år kommer bli mycket bättre. Vi får väl hoppas på att hennes ord stämmer.
Har iallfall tagit en efterlängtad dusch och skrubbat mig och allt sånt där som var dags att göras. Imorgon är det bara att hoppa upp tidigt och ta mamma till läkaren och hoppas att det är bättre och sen fortsätta till praktiken.
Mitt allt ♥

Saco Studentmässa 2011 i Stockholm

Anna om Humlan och Dumlan ♥:
berätta om den dära mässan du snacka om ?

Någon gång förra veckan var jag på en saco mässan i älvsjö eftersom jag går sista året i gymnasiet.
Jag rekomenderar alla till deras mässor som finns runt över i landet. Man får sjukt mycket insperation och de som redan vet vad de vill läsa vidare kan få mer information om univeriteter runt om i landet intagningspoäng, berörighets krav, de kommer även studenter från alla dessa unviversitet och representerar om vad de tycker om sina universitet.
Det fanns även föreläsningar om hur det är att plugga utomlands, Jobba i olika verksamheter och åka till exempelvis USA och bo i en liten familjen och arbeta där. Osv.
Det fanns nästan all information om utbildningar i högskolor och vilka yrken som finns här ute i samhället som man inte ens lägger märke till eller tänker som ett yrke.
Jag fick massor av kontakter där från runt om i landet och det är ju bara ett plus, men även om
man inte är sjukt social som mig tror jag alla mer eller mindre kommer ha nytta av den mässan.


Bilder tagna från google.



Harikas place

Haluu, som ni ser är jag oss hariskaa orkar inte va hemma känns som om jag är i ett jäkla sjukhus så hariskaa är min livräddare today.
Jhaaap hon kom nyss ut från duschen nyss och gör lite sexy moves framför mig, känns som om jag är in heaven liksom.
snart ska vi kila iväg för att hämta den stora starka bambsen angii.
Snälla anteckna också.
Juste fick en kommentar för några dagar sen om att jag skulle berätta om mässan jag va på under förra veckan! lovar att göra det när jag kommer hem
puss på er
http://hillsmother.blogg.se/hillsmother/images/2010/52272_69606016.jpg

Godnatt!

Vissa av er säger säker godmorgon men jag säger fyfan godnatt.
Natten har varit kaos, fruktansvärt kaos...Från ingenstan blev mami skit dåligt så de va bara fullrulle med ambulans och hela skiten in till sjukhuset. fuckmylife.com har fan prov och grejjer snart och jag vet inte vart jag ska ta vägen hjärnan är helt tom och allt bara snurrar.. funderar på ens om jag ska lägga mig eller vad jag ska göra..
Naaj jag gillar inte läget.

Ohhh hell no..

Asså är heeeelt död i huvudet, Min energi har försvunnit totalt.
Men fan att jag måste upp nu när praktiken inte börjar för ens 13.30.. Jävla körskuuula som ligger i Bandhagen.. Blattar asså!! Jag kan svära att om det hade funnit pappas bekanta i Indien som hade trafikskola där han hade skickat dit mig varje dag..... En fråga bara finns det ens trafikskola eller trafikregler i Indien..

Humlan och Dumlan ♥

Har jag varit på daajt med min bebis. Skönt att träffas och liksom talki talki lite, Behövdes verkligen!
Vi fixade även en ny daaajt tills imorgon. Myssigt!
Satt nyss och pluggade till tentat på torsdag som kan köra upp sig riktigt långt någonstans. Hatar när de ska va så sjukt svåra och kluriga ord..För när jag väl fatsnar då fattar jag inget,, asså verkligen noll. De blir liksom error i min hjärna och jag får flipp.. aa och det är anledning till att jag sitter här nu :(

Mätt o belåten cheeey!

Lagade för ett tag sen mat till mig o syrran. Mumms!
O e fortfarande propp mätt, de är bra de.
Som ni ser, drog jag inte till praktiken idag heller, lika bra att vara på den säkra sidan. Är ju aldrig roligt att spy offentligt om man säger så.
Snart ska man dra iväg och möta upp Hariba. Som jag har saknat henne.. Fan också. Men men lika bra att vänja sig. Det är ju inte långt kvar till studenten som kommer betyda att vi inte alls kommer hinna träffas som nu, Fuck.
Inget bevarar ju för evigt!

Godmorgon snuttisar!


Medan jag dör sakta, får denna låt underhålla er !


Sjuk.

Ont i magen och huvudet bara snurrar. Jag har sovit i princip hela dagen.
Fan jag måste tagga ner och bara andas och ta hand om mig själv, det här funkar inte mer.
Skulle till praktiken idag, men det funkar ju inte när jag mår så här. Bajs...
Jag hoppas att jag kan gå imorgon vill ju verkligen dit, de e ju så himla kul. Kan verkligen tänka mig jobba dära, Får se om jag får till det efter att jag fyllt 18.

MVG!!!

WOPPPPPPPPA. asså ni anar inte hur trött jag är men är så jäkla glad.
Tänkte att jag skulle uppdatera imorgon och bara lata mig när det gäller bloggen. Men men
Anledningen till att jag just nu blev hyper från ingenstans, är att jag fick nyss reda på att jag fick MVG på mitt första/sista naturprov. Asså kan ni tänka er jag. att jaaaah fiiick mvg omg omg omg lyyyyckliiiiigaste ever!!! okej nu är jag trött igen så får uppdatera om min spenande idag om mässan och mys med masen imorgon
puss på er

Försöker vakna


RSS 2.0