From the worki

Sitter på jobbet och är deprimerad som vanligt, saknar mina älsklingar här. Ingen av dom e häraaaaa.
Ibland önska jag att pengar inte behövdes men så ere ju inte.
Annars dåå göllisar, Hur ska jag döda tiden idag tills nio? Hmm kanske genom att göra konstiga saker så man får ännu mer skit på jobbet?
Hmm vet ni vad jag vill ut och fiestaaaaa loss.
Får väl vänta någon vecka tills Hariba har sin skiva.
Okej hjärndött inlägg.
Puss

Godmorgon!




Shopping rund!

Kom hem för tio min sen, jävlar vilken shopping syrran och jag hade lyckliiig.
Nu ska jag mysa med min stortå.
Godnatt!

Friends!

Jag är trött på såkallade dagens vänskap. Visst har jag kul för studen, men känner att det finns ingen vänskap man längre kan säga att du är min andra halva, bästavän osv och nej det är inte riktigt mot någon personligt utan allmänt. Jag är trött, riktigt slut i huvudet av att tänka på allt.
Har bestämt mig att jag ska ta ett långt uppehåll från bland annat facebook, det tar en sån stor del av livet som är bortkastad tid. Vi har trots allt nummer på dom man vill nå och ha kontakt med?
Om inte så är det lätt att få tag i när väl tiden är inne.
Förresten Godmorgon :)


Miraklet för håret.

Håret är de som gör kvinnan enligt mig. Håret kan göra en sån himla skillnad.
Önskar jag aldrig hade tunnat ut mitt indiska långa och tjocka hår, men men. Det som har hänt har liksom hänt, inget att gnälla över.
Så jag kör på polska hårtabletter och maroccan shampoo, balasam samt olja. Jag rekomenderar starkt. Miraklet liksom. Prisena kan vara saftiga för shampoo och balsam men lätt värda pengar.







Hemma från eskilstuna.

Oh yeah. vilken daaaag..helt utmattad. Gjort praktiska övningar hela dagen. På hemvägen blev de en middag med becka. Kom hem för drygt en halv timme sen, det blev sent idag.
Skulle träna men är som en död fisk i kroppen. Ska vila nu och senare ikväll ska jag hämta ut ett paket som jag inte har någon aning om vad de är i. Måste vara någon av mina beställningar antaglig.
Längtar till morgon dagen då jag får spendera många timmar med min bebis syster. Länge sen. Men det bästa är att min fredag startar idag. Ledig till och med nästa torsdag hell yeaah!






Ögonbryn!

Omg såå nöjd jag är. Känner mig hel nu. mustagen och ögonbrynen är rena och skiit fina. Me like. Man ser inte stor skillnad på bilden men ojoj i verkligheten..persiska mattan är liksom over and out.
Pratat om giftempl hela dagen, känner att de inte är allt för länge kvar.. om gud vill dvs.



Före


Efter

25 Mars!

Tiden bara springer i väg, redan 25 mars..shiit.
Ska ta en dusch och göra i ordning mig och åka in till stan träffa rey och fixa mina håriga ögonbryn. Sen väntar work med mina sötnosar sara och alexander. Gött liv.



Dagens höjd punkt- sushii yama.

Startade denna underbara lördag med frukost med min gulleplutt till lillasyster, sedan blev det en lååång promenad till jobbet, höjdpunkten på jobbet var att gå på dejt i farsta och äta min efter längtade sushi. Haft värsta suget.
Förutom en trasig tant och massa vatten blåser under fötterna är allt på topp.




Min tand har ramlat.

shiit asså halva min tand har ramlat.

Fredags mys.

Jag har i princip varit hemma själv idag till syrran kom då jag åkte till alby och handla en snabbis. Har varit i min lilla hemmafru bubbla. Så när jag kom hem lagande jag lite god mat och syrran och jag hade en lite mys framför en film. Nu ska hemma frun fortsätta städa.



Gravid med min stortå.

Asså vet ni vad? jag tror jag är gravid med min stor tå eller något.. brukar man inte bara då bli sugen på sjuka saker som man hatar?
Helt sjuk jag verkligen hatar sushiii men helt plötsligt är jag jätte jätte sugen på det. Döda mig någon.



Untz untz untz!



Skippar skolan idag, det är ju trots allt inget särskilkt idag. Plus att jag kan haffa all info från någon som pallar ta sig hela vägen till e-tuna.
Så nu blir det chillnaniiii eller nani o nani ska forsätta sova.

Tanten vill sova

Så kommer få lida för det här imorgon när jag kommer få flipp för att jag inte duschar nu och fönar håret men men. Kan inte motstå min sömn.
Godnatt

På topp-humör!

Efter regn kommer solsken, Verkligen måste jag instämma.
Dagen har varit fantastikt trots att den inte alls började bra. Jobbet och alla kollegor är på rätt position som det skall vara, kärleken är på topp, skolan är på topp, vännerna funkar och träningen har gått mindre bra. Men jag känner att jag är i total balans. Att all skall vara fullkomligt perfekt är omöjligt att uppnå, men just att det som är i balans och obalans möter varandra då och då får mig att må på topp.
Tror kanske inte det är många som riktigt hajar vad jag vill komma fram till men men.
En lite mindre rolig sak, är att en farbror ligger på sjukhus och precis genom gått en hjärtoperation, men de börjar bli bättre tack gode gud. 
Ibland lär man sig att uppskata saker verkligen, sorligt att något hemskt måste ske för att man ska fatta det.
Ja finns väl inte så mycket mer att säga förutom att jag ska ta en dusch, föna håret och lägga mig. Imorgon bär det av till Eskilstuna och jag vill inte känns det som. 

Lediga daaag....Nooooot

Jag skulle egentlig vara ledig och gyma och plugga. Men nej icke sa nicke. Jag sks gå och jobbs istället. Träning kommer jag greja kommer köra på en jävligt lång promenad har jag bestämt mig. Sen massa spring hela tiden så de fåe duga. Men plugget ajajaj. Men om de finns problem finns de lösningar de ordnar sig.
Imoegon skola sen hela helgen jobb. Då vs denna vecka klar.



Spotta på ansiktet.

Vissa människor vill man bara spotta i ansiktet eller klippa av deras öron eller ja stopps upp en el visp i röven.
Att fucka en annans vardag är fel. Lär er prioritera fucking idioter en vacker dag kommer ni står där ensams. Inte för att jsg taggat utan för andra lärt sig om ditt sanna jag.
Spelar ingen roll om de samma kött och blod eller om du är en random där ute.
Arg

kylig dag.

Det har varit så himla kallt dom senaste dagarna, så jag vill nästan spy. Börjar må riktigt dåligt i kroppen också, igår kände jag mig bokstavligt talat dödende. Allt säkertt på grund av den här bajs kylan. Tur att det inte påverkade kollektiv trafiken idag så jag hann till mitt semenarium och till och med klarade den. Väl när jag kom hem åt jag massa lunch men kände mig endå inte mätt som vanligt.
Har funderat i timmar på att gå till gymet men kylan ute lockar mig inte. Men syrran ska på dans och då ska hon tvings mig ut så aa de blir väl träning om en timme. Sen chilla galet, är ju ledig imorgon skit skönt.

Spy färdig

Kom hem från gymmet för inte alls länge sen 1h cross och 20 min cyckel var dagens träning.
Tog en bit äpple och mår piss.. riktigt illa, var tvungen och lägga mig i sängen och vila.
Så nu ligger jag här. Behöver egentligen gå upp och duscha, föna håret, packa väskan till skolan imorgon. Men just nu vill jag bata dö i sängen. De kmr jag väl få sota för snart.

Jenna

Det är min lediga dag, så passade på att sova ut och sen möta öken blomman jenna.
Vi chillnani lite i hallunda och självklart käkade vi mat som vanligt.
Efter studenten så har vi alla sepsrerat och valt olika vägar och tråkigt nog har man inte kontakt med nästan någon.
Men jenna är ett undantag, vi båda försöker hålla varandra uppdaterade och träffas så gott de går. Måste säg att de är en fin människa jag träffat under gymnasie tiden, som jag inte vill släppa i första taget.
Minns att på studenten sprang hon, jag, darling och ali hand i hand. Bra tider det va, men ska inte klaga helt okej tider nu med.





Nytt i garderoben.

Min garderob svämmar över. Men jag älskar att shoppa så e de bara.







Oh nooo!




Min dag, min vecka.

Är världens lyckligatste. Allt har verkligen gott som planerat denna vecka. Träningen har gått fint fått in mer träningspass än planerat, plugget har gått bra. Bra svar från tentan, de har gåtr bra på seminariumen och jag har börjat accptera min nya sakat klass. Har kunnat accptera mina nya "vänners" konstigheter, liksom kunnat skanat dom och lekt lekeb med dom. det är verkligen mitt nya sätr 2013. hahaha där lät jag som en riktig tönt men de sant. Jobbat massor så de blir väl bra men pengar nästa månad om gud vill.
Annars dagen och gårdagen var också grym.
Helgen har spenderats med baby och helt okej arbetskollegor.
Vi har haft dejt hela helgen och jag har hunnit ta lite ensama promenader och läst ut en grym bok. Helt okej helg faktiskt.









Jag älskar dig än idag


Mitt hjärta blöder.

Jag läser en bok som heter flickan med de röda skorna. Har inte många sidor kvar.
Det handlar om en bebis som fått cancer och jag kan säga att jag har gråtit floder. Det har varit tungt att lösa boken men har varit tvungen.
Något som gör att mitt hjärta blöder ännu mer är att älskling berättade en grov sann historia.
En ambulans personal hade berättat om hans värsta upplevelse. Han hade fått ett larm om att ett späd barn var sjuk. När det väl hade anlänt till huset eller om de nu var en lägenhet så öppnade en 13-årig kille dörren. Han sa att hans lillebror var sjuk och låg på sängen. Abulanssköterskorna hade frågat vart föräldrarna var och den 13-åriga killen sa att de var och handlade. När de gick och tittade på sängen fanns det inget barn på sängen, men storebror hade sagt att han låg där stt sköterskorna inte såg honom. De tyckte att något var märkligt och tog en runda i huset. En av sköterskorna upptäckte en blodfläck på en byrå men trodde de bara hade skätt en lite olycka. Han bestämmer sig för att öpnna förstå byrålådan. Där finner han ett spädbarnslår, i nästa låda spädbarnet huvud, i nästa kroppen och i sista resterande kroppsdelar. Nu till anledning storebrodern kunde inte acceptera att han fått all uppmärksamhet i alla dessa år och nu hade svårt för att föräldrarna hade gav den lilla bebisen mer uppmärksamhet så han bestämde sig för att "förstöra" det så han kunde få tillbaka uppmärksamheten.
Jag finner inga ord.

Vilken dag!

Becka och jag väljer att ta tåget till skolan det blir kaos, tåg sent här, tåg inställt där. skit jobbigt. Men vi kom endå fram i tid.
Efter föroläsning fick jag min efter längtatde kycklingsallad med currysås. Som jag väntat i fyra dar. Blev även mini shopping helt lonely för becka va tvungen att plugga med sin grupp, passade då på att fixa bland annat min väska och jag vet inte vaaad joo faktiskt min student mail.
Sen till det bästa av dagen. På tåget hem däckar jag fint av min irretation över att tåget va 20 min sent. Då för becka för sig att ge mig hjärtattack. Våra svar från vår första tenta har kommit. Jag blir helt svettig för man kan inte kolla mitt resultat. Väl på plattformen i södertälje syd får vi vårt svar, både becka och jag har klarat det. Vi gör en seger dans på plattformen. Människor snears oss...men vi går stolta och lyckliga där ifrån.
Ska vila min fullproppade mage nu och sen gå iväg till gymmet.



No power




-14 grader.

Godmorgon ökenblommor.
Solen verkar lysa sådära härligt ute och det ser lite varmt ut. Men idag ska jag inte luras termometern säger att det är -14 nu.
Usch det kommer nog aldrig bli varmt och sommar i sverige. Det är verkligen ett vinterland. Kanske de ska bli istid snart här?
Det värsta är att jag är en sån väder människa. På sommaren klarar jag av allt känns det som och nu känns i princip allt tunkt. För att stämningen och livet ska verka lite positivt, kan man ju påpeka att det iallafall börjat bli ljusare och att solen skiner ju även om det är svinkallt.
Nej nu ska jag göra i ordning mig och gå ner till bussen där min privata taxi kommer.
Jani jag och becka ska ta bil.



I have to survive

Gud asså jag dör. Min arbetsplats är så bitter.
Jag blir själv besk av de stället. Utan sara och alexander hade ni behövt begrava mig idag.
Kan ni fatta att vuxna människor med barn och fucking jag vet inte vad inte kan ta emot lite kritik utan att öppna deras stinkande fucking käft och att apan inte får ut något annat än stoppa upp min fot i din käft ajaja. asså hade lust och säga låt inte min fot trappa på ditt huvud din monkey. Men man vill ju inte hamna på samma nivå som slavarna.
Palla att människor ska bli bittra för att man fick den killen de ville ha. Inte mitt fel att ni stinker ko mage med kokosnöt.
Annars är jag skiiit lycklig för jag har allt jag önskar mig och för att sara överaskade mig med sin närvaro.
Själv fixar man lite inför morgondagens grupparbete i eskilstuna.
Godnatt gullepluttar.

Tränat

Har precis kommit hem från gymmet. -500 kal känns skönt. Nu väntar dusch och lunch.
Sen väntar jobb. Är verkligen inte sugen på att jobba men vad gör man inte för pengar.




Förresten igår va sista dagen på gymet med becka, bruden mår är inte helt frisk som ni ser på bilderna.

Är för trött för att uppdatera.

Har gymmat lite. Behöver ta en dusch och sen sova. Godnatt.



Kan inte somna om.

Oh my god! Blir så irriterad vill sovaa, men kan inte somna om

Sötatse kollegor.

Innan jag lägger mig vill jag bara säga att utan mina kollegor sara och alexander som nu inte bara är kollegor utan så mycket mer på olika sätt. Skulle jag inte klara mig. Mina fina vänner.
Ni gör mina dagar på branta och sara snygging du är mitt hjärta en del av min vardag.






Effektiv vecka man har frömför sig!

Denna vecka har mycket att erbjuda ser jag!

Måndag :Gym 10-11, Jobb 15.30-20.30.

Tisdag Samling i eskilstuna kl 10 inför seminarum1, 13.15-16.00 Seminarium 1

Onsdag :Gym 9.30-10.30, Jobb 13.30-21

Torsdag: Grupparbete inför seminarum 3 9.15- 16.00

Fredag: Föroläsning om barn 9.15-12 , Frågor+ disskutioner med kurs ansvarig 13.15-15

Lördag: Jobb 10-18

Söndag: Promenar till jobbet 8.30-10.00 Jobb 10-18.

Roligt liv man känner att man har ibland. Sen har jag tusen andra små saker att klämma in, Hoppas jag kan klämma in något gympass till sådära om jag får en lucka.
Endå skönt att man känner att man har något att göra och är effektivt.


Ögonbryn!

Hellöööö, från en tomtat röd tjej med feta ögonbryn. Ska hoppa in i duschen och dra gå och handla med mamma. Problemet är att hon vägrar stiga upp och jag ska liksom gå och jobba om några timmar si sådär.
Jag avbokade nyss en tid nu på onsdag för mina feta ögonbryn, Jag vill hellre jobba. Så får skylla mig själv lite. 
Problemet är att det fanns ingen tid som passade förens om två veckor så aa inom dessa två veckor kommer säkert mina ögon bryn håra till enbart ett ögonbryn.



Gym time soon.

Har konstigt nog träningsvärk av gårdagens promenad eller något sånt.
Ska ta mig ner till gymmet innan tio. Denna vecka är kaos, verkligen varje dag är full packad. Men solen skiner och lika så priyanka.

Promenad och jobb.

Jag bestämde mig ganska snabbt att jag skulle promenera hela vägen till jobbet idag. Vårsolen lockade mig väldigt mycket. Tur att jag inte envisades med skin jackan idag för det var riktigt kallt att promenera i 1.5 timme.
Men det var så skönt att ta på sig solglasögonen och ny musik i öronen och bara gå.
Det var riktigt mysigt att jobba idag också för den delen, jobbade med en av dom jag tycker om ganska mycket, vi tog en varsin brukare och gick på utflykt och snackade en massa skoj. När vi väl kom tillbaka då gick tiden snabbt och jag fick sluta tidigare. Såå aa det har varit en bra dag och jag är faktiskt otroligt lycklig idag.
Resten av söndagen ska jag städa lite och sen bara vila galet. Nästa vecka är en full späckad vecka så jag behöver vila allt jag bara kan nu.

Wööörking time.

Godmorgon, Idag ska jag faktiskt äntligen jobba. Få in lite cash behövs kan jag säga.
Hoppas de är kollegor som man kan spendera 9h med utan att man själv vill ta självmord. Stället är ju en korupt som sagt.

Annars funderar jag starkt på att promenera till uttran eller tumba innan jobbet så jag känner att jag rört på mig lite idag.

Friendship







Kolla vad min bästvän gjort,pluttisen ♥♥



Hawaii

Jag och harika drog för att sola en stund idag. Mitt bleka ansikte har fått fäeg ogen och jag behöver inte bomba de med smink.
Jag trodde seriöst i 25 minuter att jag var utomlanda i typ hawaii. akkkh vilken känsla de va.



Love is a verb




Ständigt trött och Illamående!

Jag har jämt och ständigt huvudvärk, trots att jag använder mina glasögon flitigt. Senaste tiden är jag trött och seg hela tiden. Trots att jag sover bra och äter bra. 
Ilamåendet ska vi inte prata om. Just nu skulle jag kunna fulla flera hinkar med spya. Så äckligt.
Ska ta en dusch och sen om jag mår bättre.


Polska Hår Tabletter

Äntligen har mina hår tabletter kommit. Jag hoppas att de verkligen funkar. Det har funkat på bästavän så jag hoppas på de samma.
Hår kontroll jag körde på rekommenderar jag inte riktigt. Hela kroppen blev fan hårig. Men dessa ska inte ge sånna biverkningar.




1h = - 600

Riktigt nöjd med träningen.
Är helt slut, hann inte käka frukost så nu blir de lunch direkt.



Ny tränings musik!

Ska försöka hitta lite nya låtar att gymma till. Jag söker inget speciellt bara att det låten inte är lugn så man liksom somnar.
Efter att ha hitta några låtar, fått i mig något lätt i magen för den kurrar sönder, ska jag ner till gymmet. Måste få in träningen igen ordentligt. Det går alltid upp och ner för mig. Jag önskar att varje dag hade fler timmar ibland och vissa dagar färre. Tänk om man kunde bestämma tiden.

 
 
 

Nästa köp.

Jag längtar tills dessa byxor blir mina!



Fel dag.

Asså sagen har varit sne sen jag vaknade.
Sminket fel, plattat men oljit hår. Halv bra föroläsning, äcklig dyr skol mat, fattig priyanka, tjock men en lat priyanka.
Asså i princip allt har gått fel idag, förutom att jag kunde ta itu med ett ärende som var avgörande för denna månad plus att jag hade en lång prat stund med min älskling.
Älskar dig mest i världen och ingen gör mig lika lycklig som du. Vi kompliterar varandra så äckligt bra. Jag älskar dig till monen och tillbaka. Lite kärlek där också nice.
Näää fan nu får denna dag ta slut.
Vi har firat kvinno dagen så här






Indien.

Dom senaste dagarna har vi pratat och tittat på resor till Indien. Stora delar av släkten här i Sverige verkar planera samma sak. Min kusin ska gifta sig och det är anledningen till att vi alla planerar att åka samtidigt.
Om våra planer blir av kommer det bli en grym resa. Vi planerar att vara borta i 4 veckor. Så himla skönt. Det bästa är att indien alltid hjälper mig att få bort några kilo. Så jag hopps på det samma i år.
Nu till verkligheten. Ska görs frukost. platta mitt afro och sminka mitt lik ansikte och alla tjej grejer som behövs göra innan man kan visa sig i samhället.
Sedan blir det av till västerås, vi ska bara plocka upp två tjejer som vill åka road trip med oss. Sen väntar en föroläsning 9.15- 16.
Bajs dag.

Trötr chey

Kan knappt hålla mina ögon öppna. Vill gå till gymmet men är för trött. Ska vila lite och försöka verkligen gå ner dit om jag orkar.

-6 grader

Det är svin kallt och jag vägrar ta på mig min feta vinter jacka. Våren får faktiskt ta och komma. För jag klarar inte mer äckel peckel snö.
Förresten räcker det med att jag sks träffa min skumma grupp. Helt lonely. Ingen becka med mig idag. :-(

Contigo.

För oss kaffe älskare ska denna termos mugg vara ett mirakel. Den ska hålla värmen i 4timmar.
Den ska inte läcka ut en dropp, man ska kunna vända ut den upp och ner.
Jag hoppas den är värd varendra krona för priset var saftigt för en termos mugg. 300 kr gick den på.



Gymmet.

Ni anar inte gymmet är min make efter helin såklart. Man mår alltid på topp efter det.Det blev 30 min cross och 30 min cyckel. Är riktigt nööjd.

Effektivt arbete.

Försöker röja undan massa arbete och plugg.
Just nu håller jag på och sid numrerar massa papper jag kopierat till mig och två andra kurskamrater. Det tar längre tid än vad man tror och det behövs tålamod. Som jag inte har. Men de rullar. Ska bli såå skönt ska iväg till gymmet idag.



En spännande dag

..


Sandra.

Jag fick verkligen verkligen hopp idag att trots allt så finns det fina människor i världen som vill andra något gott.
Idag gav denna vackra själ mig något som INGEN då menar jag bokstavligt INGEN av mina vänner gjort för mig.
Matrial,Pengar vad man nu än kan tänka sig ingen har kunnat göra det. Det kommer så långt inne från henne att jag vet inte vad jag ska säga, hur jag ska beskriva. Jag låter det vara osakt. Man kan aldrig aldrig och då menar jag aldrig gått göra en sån sak
Tack!



Mot tumba!

Skönasteee vännen sandra kommer och plockar upp mig, vi ska chilla lite galent på någon donk, är  hundra på att det är i Tumba och sen ska jag dra en snabbis till jobbet för att möta alexander och fixa lite nödvändigheter. Det blir en lång kväll märker jag. Annars har dagen varit skiiit impulsiv. Becka och jag käka god frukost på donki, Var på föroläsning i västerås.. Vi tänkte dra på en shopping rutt där i närheten av västerås men mitt i allt blev det ändrat, hon skulle dra till jobbet så vi passade på att plocka upp mamsen och sen drog vi alla till skärholmen. Jag och mamma för fixa vårat abonemang och shoppa lite och världens bästa becka för wööörking.
Imorgon e jag leeedig skiit skönt att få vara hemma, Men plugget väntar på stora högar och lika så med fettet  som behöver komma iväg till gymmet.
Skiit onödigt inlägg men måste döda lite tid innan sandra kommer.


Västerås.

Idag och imorgon ska vi vara i västerås. Ska hoppa in i duschen nu, sminka mig och sen ska jag och becka käka frukost ute innan vi drar till västerås.
När jag kommer hem ska jag försöka hinna dra till gymmet. Nu ska jag satsa ordentligt på livet. I år ska jag det hända mycket i mitt liv det här jag bestämmt.



I ♥ Begie






Humöret.

Kan med en grym säkerhet säga att humöret har gått och blivit sämre under hela dagen. Har gjort mitr bästa med allt. Är nöjd med mig själv och det jag presterat men sen så finns det vissa horungar som är bittra som älskar att första för än. Men det spelar ingen roll karma kommer att äta upp varenda lite cell i dessa personer på det ena eller andra sättet.
Det är jag säker på.
Jag strycker denna dag från mitt liv och börjar med allt som vanligt imorgon igen.

Godmorgon.

Har egentligen en föroläsning idag plus lite grupp arbete i eskelstuna. Som jag faktiskt skiter i idag. Hoppar bara över det som om det inte fanns med, Vill bara att dagen ska gå över. Usch. Hoppas på bättre humör om några timmar. Känner bara hur jag sprider negative energi.

Dagens vettigheter.

Efter som jag lider av grov ångest nu för tiden, orkar jag inte anstränga mig alls om dagarna. Idag har jag övningskört ett bra tag sammanlagt med pauserna kanske i 3timmar eller lite mer. Fick en liten dos av mosters älskling. Tiden går föör fort. Hon börjar bli så stor. Det är det ända. Seg söndag. Snart om gud vill. Blir jag en duracell igen. Längtar.





Beauty




Livsnjutaren.

Jag vet att jag stressar som en åsna, kan vara en riktig bitter fitta med attitydsproblem.
Men jag kan också verkligen bara älska de små detaljerade sakerna i livet, så som en renbäddad säng det är ett av de bästa sakerna som finns.. och sen vara nyduschad, fönt hår och en smörjd kropp. ajajaj vaaad skönt jag dör.
Godnatt!

Övningskört + shopping.

Tjäna. Kom nyligen hem. Har varit och haft en shopping runda med syrran och lunchat med mina syskon. Maten va riktigt keff. Någon jävla buffe som jag inte ens kommer att betala 5kr för. Iallafall fick med mig bland annat en super fin väska.Bild kommer sen. Övningskörde också i drygt två timmar..Det är äckligt nära nu. Middagen ligger i ungnen och jag i sängen. Men ska upp nu och titta på melodinfestivalen med syrran!

Bilder från dom senaste dagarna.

Eftersom jag inte uppdaterat dom senaste dagarna för att jag haft så mycket att göra, så jag dööör. Tänkte jag att ni kan få lite bilder istället av dom dagarna....Inte för att stressen precis minskat och att jag har all tid att blogga och skriva ut allt man känner.. Men snart så, snart minskar nog stressen och tempot på livet.
















Vilken dag det har varit idag.

Finner inga ord. Ska sova nu och lovar att ge bättre uppdatering från och med imorgon!

RSS 2.0