Senaste shoppingen!






- 5000 på kontot

Benen värker av sju timmars shopping, nu sovdax. Imorgon blir det uppdatering om dagen.

Sömnlös!

Jag blir sååå arg. Kan fan inte sovaa.

Livets dag!

Äntligen utnyttjat en dag ordentligt! 
Såå skönt att starta dagen med ett gympass.
Att få spendera tid med dom man tycker om är det bästa som finns, idag blev det dejt med rebecka med god klassisk planka och en härlig promenad runt stan. Riktigt lyckligat. 
Imorgon blir det förhoppningsvis en underbar systerdag fullt med shopping och god mat. Ibland ska man unna sig.

St.andrews inn

Dejt med min åsna.




Räknar ner timmarna!

Har knappt en timme kvar, det har gått då jäkla smidigt.
Woooppaa på denna dag, strax långledigt.


Från bilen jag spenderar 85 procent av mina arbetspass i!

Grymt träningspass!

Är så nöjd med träningen 40 min cross och 15 min cyckel = -600 kalorier,
Effektiv kallar jag det för.

Goodmorgooon!

Åhh vad skönt jag sovit, några timmar till hade inte skadat. Ska bli så himla skönt att jobba idag för sen har jag långledigt igen som ska spenderas med några av mina underbara vänner och familjen och självklart gymmet!
Nu ska jag strax prata lite med mitt hjärta, sen upp och äta frukost, skjutsa mamsi till jobb och sen träning och jobb. Tjena på intressanta dagen liksom.

Misslyckat mål!

Mitt mål denna vecka och framöver är att träna fyra gånger i veckan. Men hann endast med tre gånger,jobbar konstant orken har liksom tagit slut.
Men nu till nästa vecka ska jag göra ett nytt försök.

Mitt liv




Frukost time!




Ny dag, med nya tag!

Jobbet igår gick utmärkt, hoppas det går ännu smidigare idag!
Har haft världens pratstund med Becka min, äntligen har vi styrt upp en dejt till nästa vecka.
Nu ska jag sega mig upp och njuta av 2 timmar innan jag ska börja mitt arbetspass.


Sömnlös!

Vid 20 tiden, tvingade jag mig och syrran till gymmet.
Vart superpigg när jag gick därifrån, kom hem och gjorde matlåda tills jobbet imorgon och fixade en massa andra grejer.  Det tar aldrig slut. Finns så himla mycket att göra med hemmet.
Problemet nu är att jag inte kan sova och jag jobbar från 7.30-22. Behöver såå mycket sömn som möjligt. Men är pigg som en ärta.  Får väl räkna till tusen baklänges eller något.

Trötter!

Vaknade tidigt imorse, skjutsade mamma till jobbet, kom hem och fortsatte sova, åt frukost med syskonen mina, hämtade mamsi från jobbet, gick till banken och handlade lite i flempan.
När jag kom hem såg jag att syskonen hade fixat super snyggt med garderobslampan och att elen till den är sååå fint dragen. Firade att allt är komplett ute med att gå och beställa middag ute! Så jävla gött nu ligger vi och latar oss framför tv: n ska försök gå ner till gymmet strax.


Små detaljer som göf maten extra god!

Tung kropp och ont i fötterna.

Startade dagen med en mini promenad och att hämta mitt paket från posten med mina träningskläder, de satt precis som dom skulle.
Senare på kvällen åkte jag och syrran på en fortsatt shopping rund i skhml och sedan gick vi till Aratrika för att träna på vår dans. Nu i efterhand värker fötterna som satan samt att jag och familjen tryckte i oss massa god lamgryta med sånt där afrikanst bröd som jag glömt namnet på.
Vilo dagen över! Imorgon blir det åter igen träning, ska bli skönt!

Lyckad dag igår!

Morgonen räddades som sagt av en krigare till mamsi, samt två lyckade telefonsamtal.
Sedan åt vi mysig familje frukost och åkte till skärholmen för shopping och lunch, tog ett stopp i Alby för lite mat handlig, kom hem vilade en stund och sedan gick jag och syrran min för att träna. Kom hem och började plocka, fixa och dona. Testade på att bland annat göra bars.
Undra vart all energi har kommit tillbaka ifrån??
Nej nu måste jag sova klockan är redan 3 och det har blivit en ny dag!!








Shopping på g!

Dagen blev till slut bra, det verkar som att människan visst fått lite vett i sig!!
Ledigheten räddad.  Nu shoppas det för fullt i skärholmen.
Hittils har jag fyndat lite pyjamas, två tröjor och lite produkter från elf. Passar på att köpa lite nya kläder åt mamsen när hon endå är med i svängarn och lillsyrran behöver man inte ens tala om hahaha!

Nya träningskläder!

De är så himla pissig stämning, att jag valde att beställa hem nya träningskläder!
Alltid roligare att träna när man har snygga kläder.
Hoppas dom sitter bra också.





Komma ivägen!

Det ska alltid vara så! Så jäkla typiskt.
Precis innan ledighet så ska man få ett besked så att man bara känner att alla musklerna i värenda hål slappnar av och det sprutar olika saker ur dom.
Blir så fruktansvärt arg, besviken men knappt förvånad av att vissa människor är så pass känslokalla. Vad tjänar man på att förstöra för andra egentligen? Förstår inte dessa små människor att karma kommer tillbaka eller vart sitter skruven löst??
Jag skulle nog kunna skriva en bok om vad jag skulle vilja göra med dessa få människor som förstör så jäkla mycket för mig och min underbara familj! 
Det är fult att ge sig på människor, som redan kämpar med en tuff vardag! Men det gör mig inte alls ett dugg svag. Det kommer tillbaka och jag ska ge igen men inte genom att hämnas utan genom att visa vår framgång!!


Rastlös!!

Kollade nyss på fotboll.Tyskland-Portugal ingen match som var sådära ass kul eller intressant.
Nu har jag fan inget att köra blir helt knäpp av att sittaaaaa.
Ska bliiii så kul att gå på långledigt.
Ska hinna med så mycket! Kvalitets tid med min familj, Träna,Träffa vänner, Förbredda inför en dansvisning till vår nästa feta högtid. Undra mer vad jag ska hitta på för skoj juste ska lata miiiig helaaaa torsdagen. 

Promenix!

Blir dum av att sitta still på samma ställe så tog med mig en gubbe för lite promenad. En väldigt kort än, men de funkar det med.



Gym och Smarig food!

Tränat en massa kondition på gymmet med syrran min, målet är att köra fyra gånger denna vecka och varva med någon enstaka promenad. Kom hem tog bilnyckeln och lämnade mamsen till jobbet. Sen lagade jag och min bebis super god lunch. Bulgur, kyckling ,sallad och krytonger(stavning?). Resten blir mat låda till jobbet. Sitter och kollar på film och allmänt latar mig. Måste göra iordning mig!! Börjar om 45 minuter. Usch!!!



Drinkmix

Eftersom att jag vaknade upp seg som en aah Gud vet vad. Fick de bli en nutrilett till frukost så jag inte får ont i magen nu när jag ska till gymmet och svettas. Känner redan nu att det kommer bli en otroligt seeeeeg och långdragen dag.

Nelly

Beställde ju lite saker mitt i natten för ett tag sen, är riktigt nöjd med min nya bebis.




Solig dag!

Började morgonen med en mättande frukost, som bestod av havregryns gröt och en smörgås samt min krom tablett.
Promenerade ner till gymmet med syrran min och körde tills svettet sprutade, 40 min cross, 20 min cykel, 15 löpband. Är relativt nöjd. Sprang hem duschade åt lunch, skjutsade mannen och åkte till jobbet. Resten av dagen tillbringades i den varma jobb bilen.
Imorgon är det äntligen jobbdags på Brantabacken igen, hoppas på sol så att man kan sola ute med mina älsklings gubbar. Nu vila för imorgon väntat ett ännu hårdare gympass med syrran.

Redo för gym!




Morgondagens gympass!!

Längtar såå att jag spricker tills att få träna, blev helt plötsligt såå jäckla peppad.
Imorgon så ska Lillsis och jag köra tillsammans så det ska bli ännu roligare.
Just nu kommer det att enbart innebära konditions träning samt att börja på en hälsosammare kost och att börja vänja av mig av andra onyttigheter!

Sliten tjej!

Vaknade upp imorse vid 6.50 helt döds kissnödig,  steg upp gick på toa och planerade att sova 2h och sen gå och gymma men vad gjorde priyanka istället?
Jo vaknade upp 12.30 helt stressa, det var bara att snabbt äta frukost,byta om, skjutsa mamsi till jobbet,åka till kontoret i Södertälje och börja med mina patienter. Passade på att träffa min älskade badlosh som jag inte träffat på år och dar, skrattade tills tårarna sprutade.
Nu är det garderob fixa dags för mig och syrran.



Lev i nuet!






Från sjukhuset!

Man vet aldrig vad dagen har att erbjuda. Jobbar på Brantabacken idag och trodde att dagen skulle bli lugn som vanligt. Men istället så har dagens arbetspass visas sig innehålla massa överaskningar.
Hoppas på att få komma hem strax, att sitta upp och ner på en stol på akutmottagningen är ingen höjdare.

Ett nytt försök!

Mot det nyttigare livet, gjort två as goda sallader idag. En åt jag till lunch och den andra ska jag strax huga in. Körde även 40 min cross och 20 min på cykel. Känns super skönt,
Får se om jag kan komma igång ordentligt.




Fresh Home!

Efter gårdagens galna shopping på Ikea, så har det monteras som in i helvete. En heeeelt ny balkong med super sköna möbler och två snygga säng stommar med jätte bra förvaring. Får ta kort och visa. Nu finns det små fix att fixa.
Nu är jag på jobbet har inte många timmar kvar. Kommer sovas såå gött.

Efter många timmars montering!!

Från Ikea




Gårdagen.

Började tidigt med att åka till Arlanda för att skicka iväg terroristen som varit på besök. Brorsan och jag kom hem dödströtta. Jag skulle följa med mamsi till läkaren men orkade inte, passade på att städa upp lite av koset.
Åkte till Ikea kollade upp nya möbler som skall inskaffas så fort Brosan min ger mig tid.
Sen vart det städ hela kvällen lååååång.

Min favorit!

Spenderar tid med älsklingen min.





Morgon wörkii

Godmorgon,nu sätta sig i bilen och rulla till jobbet, skönt med bra lön för få timmar,tummen upp till röda dagar, sen blir det mys med bekanta från Tyskland.

Nattshopping.

Pratar med babe och klickade nyss hem lite saker.
Hjärndöd man är ibland.

RSS 2.0