Sluta lägg er i mitt liv!




Vanila lace and work!

Sitter och smörjar in med mig världens godanste vanila lace body lotion från VS medan mitt hjärta Sarah sitter och skiter i toaletten. Tänkte passa på och ta en sväng inne på bloggen när de är så sjukt lungt på jobbet. Ska ta med mig en brukare strax och handla något mumsigt som vi ska laga till den gemensama middagen och så kan väl hen och jag passa på och gå runt lite i butiker. Priyanka nöjd och brukaren nöjd härligt.


Beställt Julklappar!

Beställt hem en del av julklapparna, Skönt att inte behöva springa runt i butikerna för alla personer. Det räcker med den kräsna familjen!
 

 
 
 
 
 

Jag saknar dig...

Något fruktansvärt..Mindre än tre timmar kvaar så är du förhoppningsvis min ett bra tag.Älskar dig min finaste.

Rejäl update!

Jag har tagit körkort och lever i min lyckobubla, mer om den historian kan ni få imorgon. Skolan går lite åt helvete men ska ta tag i det strax. Jobbet rullar på perfekt, lite föt bra faktiskt jobbat nu i 6 dar på raken och imorgon blir min 7, sen blir de paus för julshopping och tenta plugg.
Går ut på min praktik nästa vecka och sjuksköterska utbildning känns verklig nu.

Hatet som uppstår..

...När man märker att man börjar kl 10 och inte klockan 13 som man gått och trott hela dagen. Jag som hade ordnat upp ass sköna planer innan men aja får väl stressa lite med att gymma och så..

I believe!




RSS 2.0