Godmorgon

Fyfan vad det regnar alltså helvete.. Men de gör inget föör nu har jag juu gummistövlar muhahahah.
Har suttit över två timmar och sagt till mig själv att jag ska duscha duscha duscha.. Men endå har jag suttit framför tv och bombat en Indisk serie såå sjukt bra. Igår bombade jag en film på natten bästa min älskade mobil e bäst, behöver inte sitta med någon jobbig laptob i knät när jag har den!
Måste faktiskt egentligen börja röra på mig och göra i ordning mig.. work väntar!
Hoppas bara jag inte ruttnar sönder.. Jobbar inte med allt för roliga personer idag.

 

Ensam, ensamare och ensamast!

Sitter på jobbet helt ensam.. Mina två sköna kollergor har dragit och nu sitter jag och väntar på en annan som har taggat med en brukare någonstans.. Så jävla synd! De va så kul och nu sitter jag här... För varje sekund blir jag tröttare. Önskade att jag fick dra hem men slutar inte förens kl 21.. och tidigare lär jag inte få dra.. trots att jag är klar med mer än allt... Orkar inte lyssna på en massa skit när häxan kommer tillbaka usch... Hon bablar en massa gojja.. jag trodde man blev smartare med åren.. Men hon motbevisar det så grymt hårt.
Annars dåå.. Jo jag jobbar hela hela tiden tills veckans slut.. Hade min lediga dag igår.. Men de gick ju till allt annat förutom att vila.. Men det va lätt klart värt de.. På lördag blir fest efter jobbet härliiigt.
Ska sluta babla en massa goja nu
Puss på er.

En ny familje medlem!

Lycka på hööög nivå! Ni anar inte, Vilken mäkrigkänsla jag har inombord nu!
Hihihihi min min och bara min.
Welcöööm welcöööm! 







Replay

Mina nya älsklingar... Förra hösten var jag alltid äckligt blöt om fötterna.. Men iår blir de andra bullar!
Skorna är så mycket kattigare i verkligheten, Hatar när bilder inte ger rättvisa! 
Men men



Höst!!

Igår hade jag en super mysdag med syrran inne på stan, Vi shoppade som galningar trots att vi gick ut jävligt sent.. Vad ska man göra syrran är inte lika arbetslös som mig, hon har ju skuula. 
Iallfall vi shoppade som galningar och hade det verkligen ass mys! Har även varit på biljakt.. De börjar bli dags att inskaffa sig en bil! Om inte jag har uppfattat det helt fel så ska jag o brosan möta upp en bil ägare för kanske kankse en liten bussines.
Iallfall nu för att återgå till rubriken efter att ha shoppat som galningar och myst och käkat en massa gott, insåg vi faan nu är hösten här på riktigt.. De vaaa sviiin kallt usch! Så nu ska jag inskaffa mig ett par hahah gummistövlar för jag minns förra hösten fyfan vad de regnade och jag hatar att fötterna blir blöta!!
Naaj nu ska jag och mamsen käka frukost för att sen åka in till skärholmen.... Sen väntar ett lååångt arbetspass på mig... mjauuu



Rastlös!

Saknar att gå i skolan så sjukt mycket, Ingen kommer någonsin förstååå. Det blev inte lättare när jag fick ett mail av mina gamla mentor.. Som skrev en massa gulliga saker.
Jag tror fan jag är dum i huvudet.
Jag har sjukt mycket att göra, Men orkar inte ta tag i något. 
Jag borde egentligen utnyttja denna dag för jag är för en gång skull ledig, och har inte planerat något förutom att träna och laga middag..
Borde egentligen rensa allt från gymnasiet har så sjukt mycket som bara kan slängas, och allt i rummet är i egenligen upp och ner får bara ångest och stress av att vistas i rummet. Men endå  väljer jag att inte göra något.
Hej I-lands brooobliiim.
Ska jag terrra herosima lite eller..


Utforskat city med skönheten Helin.

Vi har nog varit i princip över allt idag.. Helt slut är jag i kroppen. Men framför allt så lycklig. Man uppskattar verkligen sina lediga dagar, när man jobbar så mycket.. Har inte ens haft ett riktigt sommarlov.
Imorgon kommer chillmood vara aktiverat hela dagen, för är äntligen för första gången ledig två dagar samtidigt. Egentligen skulle jag haft möte med älskade Tanina.. Men de blev ändrat... Får ta de på måndag istället.


Min älsklings guldfisk och mina kattiga skor. *blink blink*

Ändrade planer.

Tänkte ju köra en powerwalk och gymma på kvällen. Men kände att vara mer realistisk så körde gym nu istället för annars skulle jag säker ha skippat det på kvällen.
Och en kvällrutt de orkar jag alltid med... så aa.
Riktigt skönt vare o träna helt svettig och säääxii känner jag mig.
Ska hoppa in i duschen nu och fixa mig en aning för att sedan möta upp Helin den coola.
Har en del att ta itu med idag bland annat att hämta upp ett batteri i södertälj, ovh sen  raka vägen för att åka in till centrala stockholm och ta tag i andra bajs grejer... usch ere de hära som kallas för att livet e hååårt. :(

Visste ni att jag har två hem?

Är så sjukt stolt. Igår tog jag och min fetma en gemensam väg. Äntligen!! Drog till gymmet och körde det jag skulle och sen funkade livet nästan perfekt. Förutom att kroppen är sjukt ovan och började må illa... Kanske är lite för hård mot mig själv då och då.
Men de behövs för inom min kropp finns det fan en fet stor latmask.
Nej nej.. Idag ska jag fortsätta vara duktig och därför nu gå på en fet jävla powerwalk och sen bär det nog av till gymmet mot kvällen.
Ska bara hinna att fixa med lite stuff innan....
Gymmet va mitt andra hem förr och så ska de förbli.
Én annan känsla som är så himla sjuk. Är att alla har dragit till skolan.. och det känns som om jag är den enda personen på jorden som är hemma... sjukt. Saknar faktiskt skolan, saknar att plugga.. saknar att stressa till ett prov och framför allt att göra ett prov..  och en annan konstig grej är att jag saknar min klass.... som jag hatade så mycket då o då....Helt sjukt asså... Trodde aldrig jag skulle sakna allt detta men men.
Ska nog inte längta allt för mycket för NÄR jag väl kommer in i högskolan kommer jag nog ångra just det hära inlägget grovt.
Znälla anteckna också mina tankar...





Käpp i Hjulen.

Blir så arg när planerna ändras och något kommer i vägen.
Skulle dra till gymmet för typ en halv timme sen, men fastnade i massa telefon samtal. Jävla bussnies woman.
Ringde fan runt i hela Stocholm för att få tag i skiten och tror ni jag hittade det?? Nej men klok som man är kommer man på attt något i sverige också heter södertälje och tror ni jag hittade skiten jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Nu bör mamma vara glad för faraoooo.
Nej men nu ska jag till gymet för att bränna kalorier och sen ska man workiii workiiii.
Vilken underbar baaaaaajs daaaaag yesssss

Only your heart can make you beautiful

Tankarna har snurrat runt i mitt huvud ett tag.. Men det enda som verkar stämma är att jag ångrar så grovt att jag någonsin lät dig komma nära mitt hjärta, allt gott jag vill dig verkar du hitta något negativt i... Du har säkert mognat, är myndig och kan ta dina egna beslut... Det enda jag känner är falskhet från dig. 
Men jag skiter i allt..För det är dina vala.. Gång på gång har jag gett dig chanser utan att du vet om de...
Men det enda jag ångrar och vill förändra på är att jag kallat dig bästvän...


Mini bildbomb från spaninen.


Amen!


Mitt nya sätt att rensa själen...

Är för fan powerwalk. 
Igår när jag var på jobbet bestämde jag och min nya svärmor för att ta en låååång lååång promenad med några brukare på jobbet. Promenaden blev över drivet lång och vi hade gått i drygt 2.5h.. tillslut hamnade vi på landet och såg massa fina hästar och allt sådära landigt. Tror ni inte jag fastade för det. 
Eftersom jag har ett litet fuckat huvud med tusen dåliga tankar och massa skit valde jag att då ta en låång powerwalk med dunkande musik i öronen. ÅHH asså lycka när man kommer hem. Man känner sig som en ny person.
Tummen upp för powerwalker.
Annars händer det inte så mycket i huset, har precis tagit en skööön dusch eftersom pappa färgade mitt hår och jag mamsen.
Imorgon blir det deejt med syrran och mini shopping innan jag jobbar och ska träffa min storaaa kärlek på jobbet.
Utan Mina två älsklinga på jobbet skulle jag aldrig palla med det hära jobbet.. Folk e som ormar  och hur fåglar kan förändra siiig ser man bara på mitt jobb... usch.
Tänkte att nästa inlägg skulle bestå av en mini bildbomb från spanien.

Smak prov, från spanien. Mina två gullepluttar <3


Bajs modem!

Modemet hade pajat rejält så fick beställa ett nytt. Så nu har jag internet igen.
Vet inte riktigt vad jag ska blogga om. De är så mkt jag inte hunnit skriva hära. Funderar bara från att köra från där jag står jus nu. Jag är äntligen ledig idag så har varit med mamma största delen av tiden.
Man har det ena och det andra att göra idag men är för lat. Men ska försöka rulla iväg.
Vet bara inte om jag ska ut på en powerwalk eller gå till gymmet. 
Måste börja läsa teorin nu eftersom snart någon gång smäller det hoppas jag.
Är såå trött på mitt jobb. Funderar på att fixa något annat nu när det endå till 99.9 % ser ut som att de blir minst ett halv år till för mig i stocholm. 
Aja ska sluta babla en massa goja.

Äntligen kan jag blogga igen.

Det var något riktigt knas med mitt konto så har inte kunnat blogga. Men de e en hel del som hänt, jag har varit i spaninen, varit fyra dagar i en mysig stuga på väddö och även träffat min baby idag. 
Allt ska uppdateras ordentligt lite senare!! 

RSS 2.0