Praktik!

Godmorgon sötnosar, Det är andra dagen idag och fan det är så roligt där att man längtar dit nästan.
Synd att jag jobbar morgon ,för då är inte humöret på topp.
Minns hur nervös jag va igår när jag skulle börja. Men faan vad sköna människor det jobbar där.
Asså blattar får än att känna sig hemma vart man än går.
WOOOOOOPAA WOPPA!

Fiiiesta

Hello girls and sexy boys grrrrr.
Ska nu med pappa och kolla till lokalen i skärpnäck.. Tror brorsans och farbor också kommer vara där.
Ni som inte fattar vilken lokal det är, Är det lokalen för min 18 års dag. Pirrigt värre.
Sen måste jag snabbt iväg till körskolan, och sen direkt till praktiken.. Första dagen 15- 21. Inga kommentarer på det här, Förutom att den enda önskan är att dom inte lägger in mig där.

När allt står stilla....

Har en sån himla lust att fly från verkligenheten. Har en lust att kasta allt i väggen bara och bara döda varenda jävel och bara åååååh dampa sönder. Ilska.. Fattar inte vart allt kommer ifrån.
Så himla skönt att bara riva sönder masken man bär dag ut och dag in. Bara strunta i allt...
Så skönt att slippa all falskhet.
Så jäckla skönt att man inte har några stor förväntningar på en på två månader. Kan vara i min fina grotta här i Slem.
Japp det är så jag känner nu.

Powerwalk

Kroppen kliar sönder, Känner ni igen er?
Ni vet på vintern när man går ut och det är kallt , sen när man kommer hem i värmen börjar hela kroppen klia.
Ouuuft jag dööör.
Kom nyss hem från en LÅÅÅNG power walk med Sarsori, Kan ju säga att den var efter längtad.
För har nästan bara suttit hemma och ringt runt och fixat lite ärenden. Har ju ingen skola och jag börjar inte min praktik för ens imorgon. E faktiskt lite avis på att alla andra redan går ut idag. Jag tror jag börjar bli knäpp aja.
Snart ska jag iväg och träffa en kompis syster för att beställa mina tårtor tills 18 års festen. PIRRIGT!

Gamla Goda Tider

Saknar tiderna då mitt största bekymer i världen var hur jag skulle gömma godis påsen jag köpte utan att föräldrana skulle märka, När man inte förstod allt som hände riktigt runt om krig än. Då ens största önskan va att gå i högstadiet och man tänkte att dom var så himla coola. När man längtade efter att bli äldre och äldre.
Jag påstår inte att jag är gamla, men jag känner att det skulle varit så himla mycket bättre för mig sälv, om jag stannade i tiden när jag så längtade efter att bli äldre.
 


Må bättre!

Den senaste tiden har jag hört så många av mina nära och kära som inte känner sig älskad, Inte trivs med sig själv, Tror inte på att de är unika och så vidare och vidare.
Jag har varit en av de många som känt exakt likadant och fortfarande kan jag känna det,
Allt har en lösning, Man måste bara hitta sin egen lösning för vi alla fungerar olika, Eftersom vi är olika och därför är vi ALLA UNIKA på vårat sätt. Det finns ingen kotto som är exakt som den man själv är. Självkalrt har vi alla likheter. Men det finns inte en enda som är som just du där ute.
Av mina egna erfarenheter vet jag att bygga upp ett gott självförtoende, Trivas med sig själv och älska sig själv inte är det lättaste. Men säg mig vem har sagt att livet ska vara lätt som en plätt?
Det jag framför allt brukar tänka på.
1, Ta hand om dig själv, spendera tid med dig själv.
i form av att ha en " me day".. Jag brukar sätta på musik jag älskar, sätta på ansikt masker, måla mina naglar, jag exakt det jag tycker om.
2, Om du är missnöjd med dig själv försök ändra på det.
Exempel jag är inte den nöjdaste personen med min kropp, därför försöker jag träna och nå ett mål som jag vet att jag kommer att trvias i. Men tänk alltid på att ha realistiska mål, Annars kan dom ganska lätt krossas och man kommer att må dåligt av det istället.
3, Ha del mål. Som jag tidigare nämnde är det bra att ha ett mål i livet oavsett vad det är. Vikten eller bästa betygen eller vad det som än bekymrar än, Men det är ännu viktigare att ha ett delmål. Exempel min vikt igen från börjar var mitt mål att jag skulle gå ner 23 kg efter ca varje fem kilo tittade jag tillbaka och uppskattade den bit jag kommit på min långa färd.
4, Spendera tid med det som ger mer energi än tar den
Runt om än finns det många personer, i skolan, hemma, jobbet osv.. Men det finns människor som finns i ens liv "bryr" sig om en just endast för att de är nyfikna, vill sprida ryckten, Helt enkelt göra kaos med en liv, Blir glada på andras förluster. Sedan finns det underbara människor som är riktiga, äkta som ger en så himla mycket som inte finns vid ens sida just för nyfikenhetens skull, uta för att det verkligen bryr sig om än.
Därför spendra tid med de som får dig att må bra, inte de som trycker ner dig.

Sista skoldagen..

O då va sista skoldagen igår avklarad innan jag drar i väg på en låååång praktik,
Härligt värre måste jag erkänna, Synd att skolan har bombat mig med svåra Apu-uppgifter.
Om jag ska erkänna så e jag fruktansvärt rädd, iallfall för dom första tre praktik veckorna när jag ska jobba inom social omsorg... Däremot dööör jag för att få jobba inom sjukvården.. ska jobba i huddinge på neurologiska blablabla...
Förresten e de fruktansvärt fiint väder idag.
Tänkte gå och ha en "syster" dag med lilla syrran.. får se hur de går. Vi är ju som sagt som tom o jerry.
Vi tänkte gå och handla lite jul saker och ja lite allt möjligt.
En del av mig <3

Music

Är det bara jag som är så förvirrad n är det gäller music, Ena dagen svenska låtar, andra dagen hindi låtar tredje dagen engelska.. och ja så fortsättter de e helt förvirrade.
Just nu vet jag inte hur jag har fastnat för arabiska låtar.

33 dagar

Godmorgon Sötisar!
Just nu bir jag alltid jätte glad när jag vaknar, eftersom varje morgon är det en dag mindre till min födelsedag..Gud vad snabbt tiden har gått o nu e de bara 33 dagar kvar.
Hihihih. Inget liv.
Men faan jag har längtat sooom fan för att bli 18.
snälla anteckna också.
Jag tror Gud kommer komma och tända en brasa under min röv om jag inte rör mig från datan för måste ta bussen snart och jag sitter fortfarande i pyjamas. Hmmm smart priyanka.
Innan allt detta händer tror jag n uatt jag själv ska röra på mig.
Puss på er små gullrumpor

Renskrivet

Hallloooo, Oj oj efter en porrig ensam stund, Har jag äntligen renskrivit klart alla naturkunskaps instuderingfråger, eller aa nästan alla hihihi boosig.
Har prov på fredag och jag ska bokstavligt talat knulla sönder mitt huvud med dessa fråger, för om jag minns rätt är det nog de enda och sista provet vi ska ha innan kursen är avslutat och som ni smart ass förstår kommer detta väga tungt.
Aja funderar på att ta en dusch för orkar inte stinka babianrumpa mer för idag.


Härligt.

Åh Gud.
Har varit ensam hemma i drygt en halvtimme och kommer vara det ett tag till. det är så himla Härligt. Få reda ut en och en annan tanke som snurrat i huvudet. Bara få vara sig själv till hundra provent, utan att någon är på en och är en pain in the ass.
Glömt hur härligt det egentligen är . Alla människor har nog behov till att få "andas" lite.
Jag tycker alla borde ta vara på dessa möjligheter.
Jag uppskattar att få vara ifred då och då, eftersom vi endå är en familj som ofta umgås och gillar att vara varandras svansar.
En dag kommer jag säkert ångra det jag idag skriver. Och jag tror att den dagen kommer snart.
men men. Just nu är det skönt. Ska försöka leva i nuet ett tag nu innan min gullunge kommer hem och återigen blir min svans.
Puss på er så länge

sorgen bryter ner mig sakta men säkert


This is helin för tredje gången :D

Hellooo! Priyanka tvingar mig att blogga nu :'( Detta är tvång och jag borde för fan anmäla henne, jag har mina rättigheter Priyanka and you know it! Jag sitter här vid datorn och gör ingenting, borde fan börja med ULS-arbetet... Priyanka är vid Södertörn och ska ge blod (Blodcentralen typ) Ja ni såg rätt! Men det är tyvärr inte anka som ska ge blod utan snarare hennes goda vän. Priyanka är en feg liten babianrumpa och hon skulle aldrig våga göra något sådant. Yeah Priyanka you puzzie! Jag hoppas att hon kommer snart tillbaka till skolan för jag saknar henne så.... I miss you baby :'( <3

Nu är det helin här igen :D

Tjena tjena folket! Det är helin häääär kilililili. Nu sitter jag vid datorn och pratar med Priyanka för hon är så mobbad. Hon sitter på bussen och gör ingenting. Jag är hungrig och tänker på Priyankas skinka. Man vill bara äta upp den för den är så saftigt. Nu ska jag göra något nytt här. Jag ska skriva 3 saker om det ni inte visste om anka:
1. Anka kommer ursprungligen från en anka.
2. Anka är egentligen svart och kommer från Afrika.
3. Anka är en kåtbock som alltid utnyttjar mig och tafsar på sig själv.

Uppskattar ni att jag avslöjar ankas hemligheter? Jag skulle bli glad om ni kommentera :D

Nu måste jag dra, jag vet att ni kommer att sakna mig! Puss på er alla kära goda läsare!

Bajskorvarnas land

helloo vill bara säga att jag är i skolan och jag är koll (cool för er som svennefierade)
Helin är en bajskorv och kommer från bajskorvarnas land. Joelpoelmoel lysser med en ficklampa och mona är hårig.
Kamel kamel sitter i hörnet och äter kanel.

Hallåååååwh

Helloooo welcome to helinisbest.com :D
Jag har sovit över hos ankish bankish, vi har haft det jätteroligt boosig boosig kss kss ;)
Anka har ett mål i livet genom att bli en kopia av cx för att hon är så cool, jag dör för cx hon är för fan min idol. Nu så gör jag inget, ska strax sminka ankish för hon är så mobbad. Kan hon inte göra nåt själv liksom? Sen ska hon sova hos en bojke boosig boosig hihihihi. Själv ska man plugga jäkla historia när man kommer hem... Cry me a river baby :'( Men nu ska jag dra och jag vet att ni alla kära läsare kommer att sakna mig! (P.S. jag kommer tillbaka när ni minst anar hihihi)

Fredag.

Halloj sötisar, Äntligen fredag blev så fruktansvärt glad tills jag kom  till skolan och insåg att denna helg kommer bestå av 50 procent plugg och 50 procent träning, får trösta mig med att nästa vecka är den sista veckan i skuuulan.
Har varit och tränat idag också, skiit sköönt, Tog äntligen tag i mammas tv booox waaatchindia. com och en del av plugget också, så man kan säga att en del av det jobbiga är över, men mycket är kvar.
Snart ska jag unna mig en live daajt med Hariskaa. Hon msåte bara rulla över sin feta röv hit.
Tack o hej leverpasaaateeeeeeeeejjj

Hedrad

Godmorgon sötisar, fick nyss äran att bli hedrad av linda binda.
Min morgon startade super tack vare denna finna ära.
låten som var ägnad till mig av henne var.
"your red lipstick brings all the boys to the yard and they're like alla guzzar i stan säg kss kss
ja tänkte på dig när jag skrev den låten.
Så min morgon är verkligen lyckad tack vare henne.
Hur står de till med er?
Puss

Nutrilett is the shit!

Tro mig när jag är hungrig skulle jag till och med kunna äta min fiendes bajs, eller inte riktigt. Men endå.
Men nutrilett e fan gott, speciellt när magen kurrar efter ett sådära gympass.
Mums


Don't believe everything you've heard about me. The truth is much worse.

Redovisningen gick faktiskt ganska bra *blink,blink*, men de långt ifrån över.
Imorgon ska jag börja med en debattarikel i svenska och så har jag också någon typ av förhör på akutsjukvården på morgonen, på fredag inlämning i naturkunskap A och så rullar de på i fullfart tills nästa vecka och sen jävlar är det praktik som gäller för min del.
Yeeey för de!!
Nu till något bättre enligt mig.
Även fast jag inte gick på power walk körde jag gymet med min andra halva och det är så jävla skööönt, för de börjar verkigen gå super nu. Tack och lov att jag äntligen fick hjälp med att hitta sulor även fast min papi gick i konkurs eftersom dom kostade skjortan hehheheheh * sådära pedofil skratt*
 


16 Nov

Godmorgon snuttisar!!
De blev ingen power walk, Hariba blev busted och jag är så feg så vågar inte gå själv nu när de är så mörkt på morgonen
Iallfall så gjorde jag situps och kom nyss utt från duschen.
Känner stressen nu eftersom har en typ av"nationella" redovisning klockan tio och klockan håller på att ticka för fullt.
Jhapp de va denna morgon de.
Nu ska jag kila iväg och fixa o dona lite
Puss På Er.

Because someone doesn't love you the way you want them to, doesn't mean they don't love you with all they have

Sjukt stressad chey här, jag kan fan aldrig slappna av och det suger. Jag är verkligen duracell. Ibland undrar jag hur fan jag orkar.. En annan kluring är jag har världen minsta tålamod, Men när de väl gäller så kalarar jag att hålla mig längst.. Hur funkar det här egentligen.. Hur fan pallar jag??
HAHAH nu kommer någon jävel tänka där ute, aj aj nu tycker hon synd om sig själv, men vettu vad.. Jag broour maaj ainte, den sved va.
Japp jag är elak.
Har inte tränat idag :/ men imorgon tar jag igen det med en power walk in the morning och gym på kvällen.
Nu daajt med heroshima

Baby, Don't worry

Jaaaaag lever.. Kliklikli... Egentligen borde jag vara dööööd.. Och de är jag i huvudet. Vaknade runt fem stack iväg till gymet för att simma och det var riktigt trevligt faktiskt.
Sen var de skuulaaa. Hahaha blääää.. är så skoltrött och får nog damp nästan varje sekund för lärarna är så sega och lever i sin egna lilla bubbla. Men tur att jag inte har så långt kvar, vet ni varför joo för jag ska på praktiiiik hihihihi och sen kommer tiden springa i från mig. Oj nu fick jag ju ångest... Don't over thiiink priyanka anka banka chaaanka. Märker man att jag är trött elllaaaaaaaaaaaaah?
'Nej fy faraoo. Ska hoppa in i duschen för jag har faktiskt också gymat efter eskulan, de trodde ni inte va va va va???!!
Nämen fan nu får de räcka fan
PUSS

You don't get a second chance, life is no Nintendo game

Haluuu, Har fått/haft en blogg torka...  bur Iam back, måste ju rycka upp mig halllaaaww
Sitter och tänker shiit vad snabbt allt går.. Om två veckor ska jag ut på praktik och sen kommer jag ha drygt fyra månader kvar i skolan och sen är det pooom bang bang sluut. Helvete...
Tuur att jag iallfall har så dära lite koll på läget, hihih.
Men aja imorgon är de en ny vecka.. och förhoppningsvis ska den vara händelserik och om inte de blir något spännande får väl jag hitta på något, men det blir såå mörkt snabbt... Hmm gymet har ju alltid sina dörrar öppna tack och lov.
Till något mer sammanhängande, Följde med Hariba för att fira den STORA prinsessan angela i badhuset idag. Fiskdamen var endå det så var helt klart bäst. Jag hade det iallfall superduper kul, och jag kan lova er att barnen också hade det.
Bebis Angie <3
Sötaste tårtorna
Hmm, vem ere som dukar.. kluring kluring.
Kungligt värre

FISKAR

eaaaaaaK mami tvingde mig nyss rensa fisk med henne, och jag mår så himla illa nu efter det.
Asså det va sådära jätte konstiga fiskar och jag håller på att döö... deras ögon e värst.
Annars ligger jag bara i min säng och chillar galet.
Har börjat bli så fruktansvärt lat, och det är icke så nicke okej.
Har liksom tusen grejjer att ta itu med o  jag ligger här i sängen på min feta röv. Träningen går också åt helvete nu, det enda positva är att jag hämtat ut sulor från ortopeden så jag ska kunna löpa som en människa.
HAHAH här var man negativ, men som sagt man blir som man umgås.

 

.....

När man väl behöver någon, finns ingen där. Alla är så sjukt bra på att snacka men när det gäller till verkligheten finns ingen där. Alla är bra på att tala om vad som är rätt och fel, men när man väl gör sina svåra beslut och tror att vännerna, familjen, syskonen ect ska finnas där.. står man där ensam. däremot om man ska dela glädje eller överhuvudtaget dela något positivt står alla där och sträcker ut sin hand.. Jag ska inte säga att jag är bättre än så själv ,för i vissas ögon är jag säkert likadan... men ibland undrar jag vad fan är meningen med allt livet har att erbjuda...Nej jag är inte psykisk störd men däremot är jag nere...Men jag klagar inte för det finns så många som har de så himla mycket värre.. Jag antar att det bara gäller att glida med och gilla läget.... Sätta ett falskt leende på läpparna tilla det en dag förhoppningsvis blir ett riktigt leende

Ännu en skoldag avklarad!

Yeaah sexbomber, ännu en skoldag avklarad.
Mår relativ okej faktiskt trots att jag ahr prov imorgon och inte kan ett skit, egentligen borde jag faktiskt plugga som ag alltid säger, men men men men jag är fan såå jävla laaaaaaat. HAHAH nej ska faktiskt sätta mig och läsa och förhoppnisvis fattar jag. alternativ medicin är inte det roligaste ämnet.. och jag vet att allt inte är det roligaste i livet. men jag vill klaga för jag e koll.
Jaa nii,
kiss kiss mucho gustooooo, hollaa mami.. brun brun bajs brun dina ögon är så bajsbrunna, du ser på maaaj, jag ser ainte på daaj.
nej nu kan jzg inte tänka längre, för mina äckel grannar alltid ska bråka och stampa på taket.. inget liv.. nu blir jag sur

Måndag

Godmorgon pepps!!
Det är måndag morgon och det innebär att skolan är i gång i full rulle. Men det gör inget ska bli trevligt att träffa de andra också.. Men det är inte anledningen till att jag är överlycklig... Utan för mina riktiga vänner e så himla söta.
Fick världens sötaste sms av mitt hjärta under natten så jag kan inte sluta nu. PUSS på dig mitt älskade hjärta.
Nog med kärlek hihiih.
Kom nyss på att jag behövde packa gym kläder och andra skolböcker...
Det tar hundra år för mig att komma in i skolrutinerna och jag glömmer dom så fort jag hör ordet lov....
vilken kärlek man har för skolan, särskillt tullinge gymnasium.

Hayati,Omri och Albi

Nämen tjena vilken romantisk rubrik.
Detta inlägg är till min fru Harika, Nu vet jag att heroshimaa kommer riktigt förbannad men den smällen får jag väl ta.
Jahapp vad ska man säga nu då. Jag är riktigt förbannad vill bara strypa en vis person. Nej inte strypa det är för snällt. Skulle vilja köra upp en locktång i röven och sätta på värmen sakta så analhålet skulle fastna på ni vet locktångs pinnen eller vad fan jag ska kalla det. Ja jag är hemsk, jävligt hemsk.
Imorgon börjar skolan och det är inte det roligaste men jag är faktiskt endå jävligt glad, inte som vissa andra
personer som .... Ja okej nu räcker det .
Nej men vet ni vad jag hade tänkt?? att gå på dejt med heroshima då blir det ju rättvisst eller hur?
Harika får ett inlägg och heroshima en dejt. Detta kallas jämställdhet.
go go go go, kiss kiss
Mavi mavi
galb galb....
Godnatt på er



Rambo

Shaba tjena haluu,
En gladare priya denna gång.
Kom för ett tag sen ifrån gymet och är faktiskt riktigt nöjd.. Ni som tränar aktivt förstår säkert mig när jag påstår att det bästa som finns är när svettet rinner från hela kroppen efter ett gympass.
Känner mig som en riktigt stor och stolt RAMBOOO.
Har också precis ätit och ska försöka hinna plugga en aning innan Gorri kommer och en liten bit till innan Hariba kommer hit för att ha våran sista chillkväll innan skolan börjar imorgon.


Det luktar uppmärksamhets orrar.

Fan vad människor är experter på att vara deppade, klänka ner på andra och sprida äckligt mycket negativ energi. Helt ärligt pepps, tror ni att ni är de enda människor i världen som har problem?!?
Nej äckliga människor ni är inte de enda.
Tro mig det finns många många fler än bara ni. Tillskillnad från er finns det människor med högra IQ som väljer att hålla käften om deras problem.
Att istället för att försöka fånga andras uppmärksamhet, försöker få ordning på deras liv och hellre försöker bli stabila igen.
Jag säger inte att det är fel att gå till nära och kära och försöka få ett eller två råd. 
Självklart ska man kunnda  göra det, det är därför man har nära och kära för att kunna lyfta upp varandra när den ena inte hänger med riktigt.
Men deremot att skriva över hela facebook eller när man ser en kotte gå förbi börja skrika mitt liv suger jag pallar inte mer, men samtidigt bara sitta på sin feta röv och inte göra något åt saken.
Nej fy, säger bara hemsak människor.


Design

Som ni ser har jag äntligen fixat en design efter fem månader. Egentligen är det inte jag utan min fina vän linda binda. Nu ser det mikket trevligare ut.
Tack sötisen <3


Lyfter man blicken ser man inga gränser.

Vad gör man inte för att slippa plugga För lite mindre än två timmar sen gick jag ut på en liten höstpromenad med min andra halva.Kan ju bara kommentera att det var inte direkt positiv energi som strålade från oss två.
Men men, lika mycket som vi delar glädje delar vi ilska och sorg.
Älskar dig hjärat mitt.
oj oj nu blev det lite romantiiikk.Shhhh säg inte till papi ha..
Vet ni en annan sak, jag pluggar faktiskt.. och jag e koll (cool) 




En sur hariba. hihiih

Ja, ni har fattat jag kan inte bli normal på bilder.

Tomba tombaa.. Tumba

Kom nyss hem från tumba, drog dit med syrran för att handla lite olika sorters grönsaker.. Tråkiigt..
Nu tänkte jag ordna lite lunch för att sedan sätta igång med äckel plugget.. Fan vad svårt det är att komma igång.


Mums sitter och dricker mitt te, är helt slut...Planerna blev ändrade, Jag gick och simmade istället med syrran och på kvällrn blir det nog en promenad.
Ska sitta hemma och verkligen göra klart allt mitt plugg, och förhoppnigsvis kommer provet i alternativ medicin gå bra på tisdag om jag nu börjar i rätt tid, Fan vad nervös jag börjar känna mig nu... läskigt värre.


NY morgon, ny start!

Oj här va det en trött anka kan man ju säga.. ska snart knalla iväg till gymet för att träna sönder mig, Men först måste jag vänta in tiden ska nämligen möta mina träningspartner Hariskaa om drygt en timma.
Ja vad ska jag syssla med under tiden då.. Hmm tror jag lägger mig igen och förhoppningsvis vaknar jag upp om en timma som jag tänkt mig.


Död-.-

Känns som om någon limat fast mina ögonlock, orkar verkligen inte hålla dom öppna en sekund till.
Får fortsätta med städningen och sätta igång plugget i fullfart, Ska nog tvätta av sminket och packa träingsväska.
JAPP ni läste rätt träningsväskan, Imorgon börjar hårdträningen och nya sköna dieter again.
Det är fy sjutton gubbar midnre än två månader kvar och jag måste ju se någolunda männsklig ut, kan ju inte gå runt som en hösäck, eller hur??
Nej nu får det vara nog med bloggandet

Natti natti på er

Hemmafru!

Nu jag jag verkligen städat och donat på alla möjliga sätt: tvättat kläder i maskin, tvättat kläder för hand, lagat mat, äntliget rensat min tio kilos sminkväska, fixat garderoben ja osv...
Men vet ni vad de tragiska är?? att jag inte ens kommit halvägs..Så egentligen undrar jag vad jag gör här vid bloggen.. Ja det var en riktigt kluring va.





Upp och ner, Ner och upp... KISS KIsssSSS

Herre jösses amaliiaaaa.. Den här veckan har varit en riktig tjokizz veckaa. dööör.
Harika och jag har verkligen bott med varandra och vi har ätit soom faaan, och det var ju inte riktigt meningen. HAHAHHA. vad hände med träningen, För att trötsta mig själv säger jag att jag tränat käkarna när jag ätit.. boosig.
Nej men är överlycklig känner att jag verkligen tillbringat lovet med den bästa och att de inte kunde bli bättre.
Lovet är snart över och jag komme gå under..
Nu måste jag verkligen sätta fart och städ och försöka komma igång med plugget, Ni anar inte hur mikket jag har.

Hihihi om du har sniig sniig rumpa den boss på den annars twiii

JUST NU KÄNNER MIG, LIKEEE THISS

snigg mikket mikeet sniigg den

Hellow snyggosar, täntke bara hålla er uppdaterade.
Har vait med min älskling hela dagen, Jag tycker att vi har haft det jävligt chill idag, trevligt värre.
Har också fått med mig lite kläder från outlet som jag drar till varanandag..Har även köpt min älsklings mössa hiih lycklig.
Nu ska jag fortsätta vara med hariba och som vanligt ska hon kampa hära.
puss på er

Superwoman

Har varit rastlös enda sedan sex imorse, och jag kan ju tillägga att jag hunnit med det ena och det andra.
Har varit i skolan trots att det är höstlov och utbildat mig till HLR-insturktör för mitt projektarbet, varit hemma hos helin slappat hos henne passade även på att ta en sväng i huddinge centrum för att fixa några ärende (ojoj ärenden o grejjer) , träffat en till  kompis, fikat med bror och mött upp två kompisar och chillat hos mig.... Energin vill verkligen inte ta slut, tänkte omvandla denna positiva energi för att göra något ännu positivare nämligen att städa mitt rum hihihi bosig.
puss på er.

RSS 2.0