PANIK!

Har i pricip jobbat hela dagen idag, Gud asså jag dör och det som inte gör saken ett dugg bättre är att jag ska gå upp om 5 timmar och 14 minuter.... och vet ni vad jag ska göra? Gissa??.. jo jobba igen.
Men jag är endå så himla lycklig!!
Imorgon blir det en massa shopping med lilla syster efter jobbet, det känns som om jag kommer leva som en normal människa för en gång skull imorgon! Kärlek till dig syster, bara för tillfället... När vi endå nu är vänner.. som sagt vi kan bli ovänner vilken sekund som helst...



Kvälls promenad

Tog en kvälls promenad efter jobbet med bästis, länge sen man sågs.
Skönt vare. ska hoppa in i duschen för imorgon väntar ett långt arbets pass 8-18.
Sliten cheey på G kan jag ju säga.



Förändringar

Godmorgon peppz, om de är några vakna dvs.
För min del är det time for work.
När jag blickar tillbaka och tänker efter, så minns jag hur långa sovmorgonar jag brukade ta på helgerna.
Hur jag brukade komma hem efter skolan, hitta på spontana grejer hela tiden.
På bara några få månader känns det som allt ändra.. Som jag kastas in i vuxen livet...
Det enda som spelar roll nu förtiden är självklart skolan, att kunna gå ut med så höga betyg som möjligt för att komma in i sjuksköterske högskolan , att jobba alla tillfällen man kan få för att spara så mycket pengar för att inte behöva ta lån om några månader.
Jag trodde verkligen inte att jag skulle behöva uppleva det här en dag.
Känns som det var igår jag lekte med docker och brukade gunga hela eftermiddagarna...
Men det här är ju bara början... Vad vet jag om vad som väntar mig där ute och hur det ser ut om några månader?
Kanske sitter jag och bloggar i en helt annan stad, skriver och helt olika utbildningar?, helt olika vänner?  helt olika jobb?

Min nya drog för i år.



Import?

Läste igen lite inlägg jag skrivit, HAHAHAHHA vilken import man kan vara alltså.
Ja, lite sådäraaa sköööj.
Fan vilket piss väder... De kommer säkert snöa på min student.
Idag äre torsdag som innebär en kort skoldag, men  idag är det ännu kortare dag i skolan än vanligt, svenska var inställt imorse så har i princip en lektion idag och sen ska vi flitiga HLR tjejer göra klart det allra sista av vårat projektarbete. Så det också är klart.
Seen ska jag göra mina naglar ååhh lycka!!
Det är fan inte långt kvar nu alltsååå, typ 23 skoldagar om jag minns rätt !! :D

Humöret de svänger!

Nu är lilla jag glad igen, skyndade till Rönninge för att möta mamsen från jobbet... Både hon och jag e lite deppade.. och sen helt plötsligt hittar hon min lilla värdefulla sak som ger mig tur... troor ni inte jag dog av lycka eller har ju letat som en galning. Nu är ja så glad så ska träna hemma, får se vad jag kan hitta på för skööj.

Känslor.

Dagen har varit super, men nu mot kvällen känns allt som ett helvete. Letar efter en tabis ( det har samma betydelse, som ett kors. Allså det är något som välsignar och skyddar än) som jag fick av mamma när jag skulle göra halkbana. Har letar efter den som en dåre men hittar den ingenstan. 
Den har alltid hjälpt mig i mina svåra situationer och den betyder oerhört mycket. Ni tänker säkert hon snackar bullshiet. Men för mig är den värdefull.
Tänkte också träna idag, men vet inte hur tiden har sprungit iväg och nu är klockan redan halv åtta och snart ska jag möta upp mamma. Så det blir ingen hård träning som innebär ångest för mig.. Har inte ens pluggat idag inget vettigt har jag gjort sen jag kom hem...Ni som älskar att se mig må piss..njut nuuu...


tabouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


Nationella

Åhh yeaah, hade nationella idag, gick ganska bra förhoppningsvis. Det bästa är att vi slutade sjukt tidigt så nu är jag hemma, Hann göra en massa gött gick till banken osv. Allt skit är över bara planera resten av de jobbiga grejerna, Allt plugg jag dööör.
Ska bli en massa träning idag eftersom jag har gött om tid. Härligt härligt.
Längtar till på fredag e så grovt fattig att jag dööör, Tror iallfall att jag ska hämta ut pengarna för att varit barnvakt så imorgon kanske jag kan fixa min naglar oupaaaaa. Funderar på att ha rosa/rött glitter nice vaaah. 
Annars då folket? Juste vill ni veta något annat som e gött fick en försenad födelsedag present av hanaaa montaaana också.
Okej nu räcker de
stööööp

Snart dax för himlen!

Helt slut körd, riktgt grymt och effektiv simpass. Kankse klarar av att se helt okej ut till studenten trosts allt. Sjukt stolt att jag är inne på andra dagen och håller min kost. Har lovat att inte väga mig nu stup i kvarten, utan lita på mig och sen väga mig i slutet av varje vecka.
Iallfall tuff dag har det varit , och imorgon har jag svenska nationella. Så det lär bli ännu tuffare.
Ni får ursäkta om bloggen endast handlar om träning, kost och mitt jävla plugg och jobb men det är det enda min liv just nu består av nu.
Ska packa lite, skriva några påminelsen tills imorgon och om  drygt om en kvart ska jag fan lägga i min himelska säng, så att jag  är pigg tills  imorgon.
Så dags att avrunda detta tråkiga inlägg.
Puss

Dags för simnig!

Jahaaap haft en riktig jävla kuk tuff dag, Drog till skolan tidigare pluggade så min hjärna ran ut ur hjärnan. Hade bajs religon prov, hoppas jag fan åtminstånde fick ett jävla VG annars döööör jag. Hade sjukt långa lektioner. Åkte till Gubbängen och handlade massa blad. Kom hem för drygt 40 minuter sen, äntligen fått lugna magen med lite käk.
Nu ska jag göra något jag tycker om, nämligen träna. Idag blir det simning med syrran.
Goo girl!


Godmorgon!

Godmorgon sötisar, Bloggar nu på morgon frontent endast för att naglarna ska hinna torka utan att jag ska förstöra det, andra försöket nu.. Första försöket failade jag direkt, hade målat naglarna väntat drygt en minut sen skulle jag dra upp byxorna och så vara kört.
Ska dra tidigare till skolan idag med, idag är det religon de gäller att trycka in i skallen. Pluggade hela kvällen igår men det gick inget vidare. Fattar inte sånt. Något jag inte tror på har jag svårt att lära in , har jag märkt. Tror inte på det kristendomen, Judendomen och det Islam förmedlar.. Och då får jag inte in deeet.
Faan det inte positivt de här.
Men fint väder är det ut :D

Funderar oss dessa ska på, redan nu..

Don't worry

Don’t worry, he’ll miss you. He screwed up & you did absolutely nothing wrong. He failed. He’s not smart enough. If he was smart, he would have realized what he was saying goodbye to. But he didn’t, & now he’s gone. Don’t call him telling him you miss him. Don’t even call him just to hear his voice and hang up. Don’t do it. You don’t miss him, you miss what you used to be. Right now your waiting for someone to prove to you, that you don’t need him. I promise that person is right around the corner, but you have to let go of him & his bullshit first. He’ll be back one day, it will be him calling you saying he misses you every night. He’ll have his friends ask you if you still care about him. It will be your turn to just say, fuck you. You had me and you messed it all up. For now, find every reason to be happy without him. Don’t message him, don’t comment him, don’t talk to him in the hallways. Just smile at him, and remind him that he let go of a perfect girl.

Måndag, 23 April 2012

Dagen har varit oerhört grym för att vara måndag. Det enda negativa och som jag faktiskt inte hunnit med är att fixa en ny kod till internetbanken som jag var smart nog att spärra igår, och sen har inte pengarna från att jag varit barnvakt kommit in på kontot, så det suger lite mycket också. Annars är det riktigt prima.
Var i skolan 8.20 fast än jag började runt klockan 11. Våran grupp jobbade med projekt arbetet eftersom sista inlämningsdagen är nu på fredag. En lärare hade kollat igenom skiten under helgen och sa att det så jävligt bra ut. Skönt!! Sen fick jag MVG på en uppsats i en skit kurs, så livet känns lite lättare faktiktiskt på skolfronten, De som är ännu mer bajs bra är att Jag hade idrott idag vi hade sjukt hård träning med bland annat spinning och övningar på en stepup bräda eller vad det heter och så drog jag iväg för ett härligt kort men effektivt gympass!! 
Ni anar inte känslan efter träning, Känns som om jag svävar på mål, kosten har också gått braaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oooooooooo måste bara spridaaaaaa all glädje meeeeeeeeeeeeeeeeeed miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig.
Okej kort och enkelt!! ALLT HAR GÅTT SUPER IDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG
NU måste jag plugga........ PUSS

....


NU JÄVLAR!!

Vaknade av en längta av att förändra allt som trycker ner mig, jag hoppas denna glöd finns inom mig sjukt länge nu.
Åtminstånde två veckor iallafall. För jag har bestämt mig för att det är max den tid jag kan erbjuda mig för att komma tillbax till samma ruta som jag låg på för en månad sedan med träningen. Sen ska de bara gå ner åt igen ytterliggare för snart är det fanimig student och då ska klänningen sitta som en smack.
Har bestämt mig för att köra på nutrillet oxå då och då precis som när jag körde stenhårt med träningen och det finns inga undantag för träningen för min del just nu.
DÅ KÖÖÖR VI!!


Denna längtan...

Ni anar inte hur skoltrött jag är, eller jo det kanske ni gör. Så himla många räknar bara veckorna och dagarna till vi får sommarlov. Herregud
Jag orkar inte öppna böckerna, men jag måste kämpa enda i det sista. Det är bara så. Hela min framtid står på spel.
Har sökt in till högskolan. På ett sätt känner jag att jag behöver vila ett halv år och göra något annat till nästa vår och på ett annat sätt vill jag flytta från stockholm ( har bara sökt utbildningar utan för stockholm).
Vill komma bort lite, leva "lyx" på mitt sätt. Tolka det inte fel nu lyx för mig är mer avslappning och frihet.
Inte äta på finresturang varje dag och gå på spabehandlingar, om ni nu hade trott det. För jag vet att det är tufft att leva som student.
Ajaaa ........längtar till studenten, längtar till ett skönt lov, längtar till körkortet.



Music is my drug


Home sweet, HOME!

Äntligen hemma, är helt slut. Barn kan verkligen ta på ens energi. Vill egenltigen gå och träna men kroppen samarbetar verkligen inte. Måste även plugga har fetaste religons provet på tisdag. Tror ska ta en liten PN, så blir jag förhoppningsvis piggare, så jag kan röja lite när de gäller skolfronten.. 


romantik daajt

shullulul hago o pugo här vi stter på en romantik dajt medans våran kelb slickar på mattan.
barnén bråkar sönder och stör våran deeejt... 

Barnvakt!

Shululul mina få bloggläsare, vet att jag suger på att blogga men det har börjat bli så tråkigt.
Iallfall sitter barnvakt till två skit söta killar, de sitter o spelar tv:spel den stora killen spelar något fotbollspel och jag sitter o skriker för de andra lagaet gör mål. Känner mig riktigt liten igen. Känslan är super kul... Men om jag ska komma tillbaka till verkligheten så tar jag studenten om 28 skoldagar.. Gud vad tiden går snabbt.
Väntar på en ökenblomm som ska komma och göra mig sällskap samtidigt som hon ska se hur de är och passa barnen på egenhand.
Tror de kan bli ganska många inlägg idag då min uppgift är att sitta och titta på när barnen spelar tv spel hihih.
Aja ska börja avrunda inlägget
Puss

Värm det här kalla landet!!


Rört på fettet!

Äntligen äntligen och ännu mera äntligen har jag kört mitt första gympass på evigheter... uft fetare än mig kan man nog fan inte vara. Lämnat in ett jävla sex och samlevnad inlämning på 7 jälva sidor. 
Känns lite lättare i plugg berget då jag rörjt på lite saker, men den kommer nog fyllas på imorgon igen.
FYFAN för tullinge gymnasium.
De är lungt hemma också haft en riktig kaoz dag med päronen.
MEN MEN MEN.. NU är allt frig o fröjd igen 





Du är som error i min hjärna


Under täcket baby

Du och jag under täcket, baby.
Det har gått flera veckor, baby.
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby?

Azzåååå dreglar!!!

Har spanat in dessa skor super länge, men har alltid tvekat... Men nu jävlar...så fort jag får lön, ska jag inskaffa denna skönhet!!

Duktig flicka!!

Fan idag har det gått ganska super, I skulan fick jag läraren att skjuta bak ett äckel religons prov. efterskolan följde jag med mina sötisar till tälje, Binda har nämligen blivit stor flikka den och piiiiercccade henne tong.
Nej men de va de, hittade en swweet topp i hm och ett par skor som snart är mina.
Annars har jag pluggat sen jag kommit hem. Tvingade med bästis på att jogga ute och köra cirkel träning. Eftersom igår gick träningen åt helvetet va så f'ck laaat uuuft!! 
Ajaaaa riktigt onödigt inlägg.
Puzzzz

Det är bara början...

Jag har jobbat massor deen här veckan, men det är det enda i prncip jag gjort. som var till någon nytta iallfall.
Eller i och för sig gjorde jag också halkbanan, så den är ur vägen.
Idag har jag iallfall vilat ut. Skönt de!!
Har spenderat morgon till att plugga och nu tänkte jag dra till gymet. Måste faktiskt komma igång igen..
Annars sökta jag till högskolan igår, fyfan va nervös jag är. Hoppas verkligen på att jag kommer in.


Snabb uppdatering från work.

Hellöj, e på jobbet slutar snart, Jobbar med min föögel.. men hon har rymt någonstans nu så jag passar på o blögga, kriminell. Jahapp vad mer?? inget speciellt cashen rullar in och jaaa mer än så äre inte

HAHAH, aså jag dööör....

HAHAHAHH, såg vilket fint inlägg Heleeenaaaa hade skrivit under, ni fattar säkert nadaaa men jag dööör här sakta men säkert. 
Ufft egentligen undrar vad jag gör vaken nu som en ärta, men fan vad gör man inte för pengar, ska strax ta bussen till jobbet och döö. 

Pugo och Hago = Tillsammans är vi rosa kaniner

Tjena tjena!

Det är Hago här som skriver! Pugo pillar i sin röv och dagdrömmer. Jag passade på att ta initiativ och skriva ett inlägg. Jag och Pugo har pratat med varandra i timmar, hon har inget liv och därför vill hon prata med mig... Skaffa ett liv Pugo! Jag försökte lura Pugo genom att ringa henne prick kl 22.00... Hon blev tydligen "rädd" och sa att hon ska stänga av luren direkt. Jag ringde henne och gissa vad?! Pugos mobil var inte avstängd.
BUSTED bitch!!!
Men det räcker för idag, det finns inte nåt roligt att skriva om...
Vi hörs mina kära läsare, god natt på er!

Pugo HAHAHAHAHAHAHHA Det märks vem som är mannen i förhållandet


Tjockisen Hago som äter hela tiden och drömmer om mat

Banan, Mango & Jordgubbar = Yumiii!!


Finner inga ord!!

Hade de riktigt mysigt igår må ja säga, Började dagen med lite shopping och käk handlade med min syster i tumba o en sväng i huddinge. Efter det spenderades Hela min dag hos Haribas i hennes nya place. Riktigt fint äre hos henne, På sommaren ska jag fan ta över stället, men säg ingee till henne :p

DÖD bild från igår...

Idag då.. Joo de e rena helvetet....
Har sjukaste ångesten övermin kropp har blivit samma gamla berg igen, plugget bara väller över. Och de va länge sen jag tog tag i allt. Har blivit så lat, skiter i allt och jag vet inte vad.
Men nu mot kväller börjar de blir bättre... Lämnade in en uppgift som skulle in i torsdags, ska planera träning o kolla upp allt plugg... Känns som om jag börjar bli lite effektivare mot kvällarna.. skönt att vara effektiv ibland också. Saknar o vara duracell o få allt gjort.
Har en vecka på mig att röja allt och komma i kapp igen.. Hoppas bara fettot inom mig samarbetar..

Dagens Höjdpunkt!!



Förvirrad.

Jag försöker hålla in mina känslor, övertyga mig själv att det är bara tillfälligt. Jag har lyckats hålla undan mig för dig  och jag har märkt att vi båda gjort allt för att inte stöta på varandra... Allt gick så himla.. Men vad hände idag, var du tvungen att väcka känslorna till liv... Jag vet att vi båda kommer minnas varandra för evigt, även om inte våran relation kommer hålla för evigt.
Just ni vill jag bara att GUD ska ge mig styrka att klara av smärtan. Jag har klarat det förr, jag borde klara det en gång till


RSS 2.0