Brantabacken 8

Tjääna, sitter på mina trogna arbetsplats och är överdrivet olaglit trött... Igår körde jag ett jävligt jobbigt arbetspass 7.15-21 sedan som ett duracell batteri kom jag hem och var ovanligt pigg.. Brusshan ringde och frågade om jag var taggad på att köra inne i city för ett smakprov, självklart kan jag aldrig tacka nej till att få köra. Som åsner körde vi överallt till klockan 00.00 väl hemma blir vi på chilling mood o chillar galet.. de som är mindre roligt är att jag behövde kliva upp 05.30 imorse för att hålla mig troget till mitt jobb.. så nu sitter vi här och kör ett lika långt pass som igår... sitter och räknar ner timmarna men det går inge vidare.
Eftersom jag aldrig är hemma så tänkte jag passa på att beställa hem en del av pappas födelsedags presenter, känner mig sjuk stressad vi ska fira honom på fredag.. såå jag hoppas att parfym.se sätter eld i röven. Ska också ta tag i att söka högskola nu. Har bara skjutit upp det hela tiden är så fucking nervöös för de, Ni anar inte.

Sämst på att uppdatera!! I knööw

Jag vet att jag vanligtvis brukar vara sämst på att uppdatera, Men nu har de blivit hundra gånger värre. men vad ska man göra.. Är äckligt äckligt upptagen nu för tiden.
Jobbar för fullt och sen när jag väl är ledig har jag tusen saker att ta itu med om inte minst körningen, året börjar närma sig allt mer och mer mot sitt slut.. tiden har gått sjukt fort och de går bara fortare och fortare och körkortet måste jag ha i handen så äre bara innan årets slut.
Det enda jag vill nu är att komma in på en högskola och få körkortet! Ni anar inte då är jag halvägs stabil i livet.. Sen kommer ju man och och mina 8 ungar vara mitt nya projekt...hahah.
Neeej faan! 
Nu ska jag säga något vettigare! Var hos Harika en stund idag efter att ha övningkört som en dåre, varit med mamma hos läkare, köpt inredning till mitt och syrrans rum från ikea och snackat med en mäklare ( där fick ni dagens händelser lite snabbt också) och när jag träffade harika insåg jag hur mycket jag saknat den inavlade jävel! 
Hennes mamma är den absolut sötaste kvinnan som finns!! så god hjärtat man kan inte beskriva det med ord!! Hon börjar smitta mig med polski vodki också hahah!! Hennes planer e och supa ner mig till knäna fick jag höra sådära.. Härlig mor!

I Love Living Life. I Am Happy.

Omg är döööds trött, Inte konstigt klockan är ganska mycket nu..Över 02 så de vore konstigt om jag var pigg fortfarande.
Har hunnit med riktigt många grejer idag, känns jävligt awesome.
Jag trodde mamam och jag skulle till ikea men så var de inte, vi åkte till högdalen istället hon skulle ha något från någon skum butik..men den va positivt skum.. fick med mig lite saker till en överasknings fest samt en snygg sjal!
Sen passade vi på och handla en massa käk, de ass billigt där.. Jävla blatte ställe.
Kom hem fick ett samtal för att göra en business så då vare bara att åka till tullinge, När jag endå var i närheten passade jag på att dra till jobbet för att hämta ut min mary kay parfym som min älskade mary hade ordnat!
Sen dess har jag väl varit en riktgt hemma fru hjälpt mamma laga en massa käk, sytt ihop en väska och ett par leggins och tvättat en massa kläder osv... Intressant vaaah?? Nej nu ska min sista energi droppe gå till att hänga upp de sista kläderna och sen blir det natti natti för min del.
Imorgon väntar ett härligt gym pass på maaaj 

Orkade inte anstänga mig för att ta en bra bild, Men ett smakprov på sjalen och parfymen får väl duga.

Har köpt en gigantisk spargris.. Ska byta ut min lilla fjuttis som står brevid.. och sen spara alla pengar och bli miljonääär en vacker dag...

Turn up the music!!

Halöööj, ni vet inteee vad jag håller på med.... HÖHÖH..oo jag vet att ni vill veta.
Nej nu ska jag sluta vara elak.
Det är såhäraa att min syster är fan grym på att dansa.. och hon håller på att lära mig en koregrafi bara för skojs skulle och det är skit kul. Önska att jag också hade lärt mig dansa när jag var en liten lite liten gulle plutt.
Men får göra det bästa av situationen.. Har faktiskt lärt mig några sköna steg * blinkili blink blink*
Har varken tvättat eller läst teori eller gjort allt de dära vettiga jag borde gjort... kanske borde göra de istället.
Här får ni faktiskt dunka den sköna låten och undra vilka moves jag kööör.




Sitter faktiskt också och passar på att proppa luren med music man kan dunka i öronen, varför då inte lägga upp lite bilder från dagen.. Hmm ska se vad jag hittar... Nämen titta..





HAHAHA.... Fråga mig inte vad jag håller på med... Men är bara jävligt glad just nu med livet.. så passar på att dela en del av mina sköna stunder hahaha.. Ni ska bara veta hemligheterna bakom varje bild... 
Aiight då.. De börjar närma sig slutet på bloggandet för idag.. Om jag har tur mår jag lika underbart tomorrow och är lika galen och uppdaterar lika mycket.
Så länge Godnatt och sovsött snyggingar och fulingar!
 





Ravioli!

Sitter och väntar på att syrran ska göra klart min middag, hmm idag hittade gulleplutten på ravioli... höhö
Planen blev lite ändrad, Drog till huddinge men de fick bli en annan baby istället. Min älskade romelle fick söööööme broblim. Så vi får hooka ihop oss på torsdag istället.
Men de va ändåååå härligt. Fick träffa min blackenfish som jag saknat henne <3
Vi tog en liten fika och satt och snacka en massa skit. Härligt värre.
Kvällen består av att tvätta kläder och läsa teori och andra sånna grejer! Åhhh vad jag längtar.

Mot huddinge!

Ska strax möta upp baby i Huddinge, vi ska nog bara härja runt dära och skratta och försöka hokka ihop oss med våra dröm prinsar.




Tjääääna

Shuulululu, Snyggingar!
Idag har vi en glaad chey märker jag och för en gång skull en ledig också.
Har hunnit göra en hel del saker, vissa nyttiga och andra lite mindre nyttiga.
Eftersom jag var ett klant arsle som tog sönder mina glasögon och var tvungen att tjepa dom, så tyckte jag att de var dags att gå och fixa ett par nya och nu är de gjort... Problemet är bara att de kommer om cirka två veckor så jag får leva med mina tjepade glasögon. AHHAH ni ska bara se dom.. riktigt kört alltså.
De som var mindre nyttigt var att jag glömde nycklarna hemme och pappa hade låst dörren så fick kriga för att få tag på en hemma nycke,l med det löste sig.
Annars sitter jag med en härlig ansiktmask gjort på jordgubbar och känner mig sådära lagomt sääxig.
Ska iväg och träffa min baby snart! som jag saknat henne.
Jaa de är vad jag sysslar eller ska syssla med!
Ååååååh eeeeen annan saaaaaaak tror de är lite löve in the air assåååååå woooowooow
 

Moster älskling!

Vill bara säga att jag lever, de mesta rullar på lite föör bra då o då och jag saknar min lilla gulle plutt.
Mosters lilla älskling!
Godnatt!



Bilder

Bilder säger så sjukt mycket mer än ord.. Orkar inte blogga om allt som snurrar i mitt huvud.. Ni får tolka bilderna som ni vill..










Hatar dåliga slut!

Vet inte vad som riktigt hänt med mig, men varje kväll så fort jag är lite piggare än vanligt brukar jag ha en romantisk movie- time med min älskade som aldrig kommer lämna mig.. nämligen min ståtå.. Kollade nyss på en bollywood film och den slutade så sorligt att jag har ont i kroppen.. Ska nog knarka en annan eftersom de var en kort snutt kvar av en film jag påbörjade kolla redan igår.
Nu blir det nog denna.


Ett steg närmare!

Det var lätt värt att vänta på brosan.. även fast han är den segaste som finns. Vi körde lååångt lånngt och änu längre bort. Med honom vet jag att denna resa hela vägen till körkortet kommer gå smidigt, även fast vi kommer möta på hinder. Med honom känns det som om allt är så himla mycket lättare, oavsett vad det handlar om. Alla borde få ha en person som honom i sitt liv.
Iallfall mitt i övningskörandet plockade vi upp köra papsen som handlat en massa och fortsatte vår färd.
Längtar tills att vi ska köra igen och tror de blir riktigt snart.
Annars förut allt som har haft med körning och göra har jag inte hunnit med allt för mycket.
Har därför en hel del saker att ta itu med. Bland annat att ringa några viktiga samtal, Försöka fixa mammas jävla lur på netonnet och gå på en laser tid och en massa små saker som är tidkrävande.
Nu till något helt annat...Vet inte varför jag börjat fastna på gamla Indiska låtar..'
Ska nog ladda ner några så jag kan bomba dom i öronen 
 

Väntar!

Blev väckt av brosan , Han bad mig att snabbt göra i ordning mig för att vi ska ut och köra idag... Jag stressade och åt frukost duschade, fixade mig såå vi direkt kunde dra ut så fort han kommer innan han skulle ge mig en fet örfil... Tror ni han har kommit än, nu tre timmar senare eller... Neej...blir man inte lite smått irriterad.
Aja ska försöka utnyttja tiden genom att checka de ena och de andra som jag inte hunnit med på ett bra tag.

RSS 2.0