Godmorgon sockertoppar!

Idag väntar mig en massa härliga säker.. eller not!
Nej men känner mig faktiskt morgon pigg och en kopp god kaffe på det här kan ta bort alla bekymmer.
Ska göra frukost strax, läsa några sidor till av det jag skulle läst klart igår, byta om, packa väskan och gym väskan tills ikväll och sen dra iväg för grupparbete på södertörn. Måste bara säga att vår grupp är så klockren. Bara love them. Vi är verkligen en grym blandning. 
Senare på förmiddagen ska syrran få tandställning så ska följa med, Efter de ska jag se om det finns något ställe som tar hål i öronen på en konstigt ställe om inte annat så får jag väl hitta någon studio som gör de. Ska även ta och leta efter en vår jacka jag såg för några dagar sen i Eskelstuna.
Antecknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa warriaa waarriiaaaa.
Okej någon e hypeeeeee.




Plugg time.

Har super mycket att plugga. Läsa läsa och ännu mer läsa.
Har gett mig tid tills 00.00 sen får de bli läggdags.
För er andra.
Godnatt.



Klev precis in genom dörren.

Den dära diskmaskin snubben förstörde hela min dag är så arg. Men ibland blir det bara såhär. Bästavän var super snäll igår och fixade hur jag ska träna och äta. Så känns tråkigt att inte ha hunnit med att träna men kosten har jag hållt koll på så helt failad är jag inte. Men imorgon är en ny dag med nya möjligheter.Nu ska jag ta och plugga tills jag dör.Fick med mig hem lite små saker och en mini mini present till syster och lite presenter till mamma.Här får ni lite bilder av dagen mini shopping, måste bara få förklara att den lilla rosa blingande saken är en sak man kan stoppa in där man lägger hörlurar, så inte smuts kommer in. Ni kan även få en bild på mammas och min ljuvliga lunch när vi endå håller på likzååm, Måste även tala om att Millas har super goda sallader.

Vad är livet utan musik?




Irriterad.

Jag har gjort allt morgonen kräver av mig och allt är bra super bra hemma.
Mamma och jag ska ut och bara vara hon och jag. Det var länge sen och jag känner att mamma har behov av det. Visst låter det endå mysigt. Vi ska åka till skärholmen, shoppa om vi hittar något, äta lunch och gud vet vad det kommer sluta med.
Men nu till varför jag är irriterad är för att vi väntar på en snubbe som ska komma och fixa vår diskmaskin. Han skulle vara här klockan 12 och har ännu inte dykt upp. Jag har ringt honom och vid 12.30 sa att han är där när som helst. Nu en halv timme senare är han fortfarande inte här.

Frukost taaajm.

Omelett med champijoner.

Resten av gårdagen.

Efter föroläsning vart det en fet lunch. Vi planerade bland annat hur vi ska träffas i stockholm denana vecka istället eftersom vi inte har något behov av att åka till Esklstuna förens på måndag.
De flesta tjejerna i gruppen sprang snabbt ett varv med mig och becka på stan som ligger 3 minuter från vår skola.
Efter de gick vi på "föroläsning/ information" som vi rymde ifrån efter 20 minuter. Då vara bara att vänta på tåget som går efter 2 timmar.
Väl på tåget vill jag hämnas på fittan som förstörde min morgon. Jag och becka får för oss att åka till flempan fast än vår biljett bara är giltig till södertälje syd. Sug på den Sj.
Väl hemma är jag återigen lycklig. Möter harika, vi solar, handlar lite på ica, kommer hem o äter, pratar massor och lättar på hjärtat.
planerar hur jag ska komma igång med träning och allt. Räddningen för dagen. Min fina bästa vän. Älskar dig.







Filharmoni.

Sitter på en fett onödig föroläsning. Läraren är helt flummig och vi sitter och skriver på whats app om fisar i stället.Åkte Sj i morse och kan inte släppa att konduktören var en bitter fitta som inte fått i sig på länge.Men de betyder att dagen kommer vara utmanande. Härligt härligt.Becka sitter och dör av garv bredvid mig. Måste tala om att jag har noo idea varför liksååm
varför.

Vill gråta!

Är såå himla trött att jag bara vill gråta. Ögonen svider sönder och juuust idag ska vi ta tåget. Alla andra dagar har vi åkt bil. Bläääääää.
Den enda räddning idag måste vara kaffe.

Princess

Har tagit en super lång dusch, fönat håret och lackat både naglarna på händerna och fötterna känner mig som en riktig princess. Kanske låter helt sjukt men det är första gången på 4 månader jag känner mig fräsch och något frisk tack gode gud för provera (ett läkemedel)
Imorgon väntar mig massa plugg på södertörn vid 11 tiden. Efter de får jag förhoppningsvis träffa min älskling en stund. Sen blir de partaaaj. Whoppaaa whoppaa.
Nu ska jag spela lite candy crush innan det är läggdags.
Godnatt!

Idag.

Har hunnit fixa till så att åsnerna som fika ska ha betalat ut min resterande lön tills fredag nästa vecka samt fixat så att Csn bidraget kommer.
Annars gick jag ner och hämta ut medicinen som har gett lite resultat iallafall så om några dar bör allt vara prima.
Fick åka ända till södertälje för att ta mina speciella blodprover. Brosan mötte upp mig och ville följa med. Mannen i mitt liv likzooom.
Annars övningskörde jag och mamma följde med oss och vi handla som åsner bästa.
Nu e den jäveln och festar medan jag städar mitt rum. Men imorgon är de min tur.
Annars måste jag bara säga att jag avnjutit en underbar middag med syrran mums.








Rubrik?

Det va sjukt äckligt att dra till gynekologen. Ville bara allmänt spy. Usch. Asså kan inte fatta att vissa människor väljer att sitta och titta på punanin. Asså tänk er själva " min dröm är att stirra på fittor och att få göra det är underbart och därför vill jag bli gynekolog" asså jösses amaliaaa. Hjälp.
Men ska inte klaga det är faktiskt dom dära slisken som hjälper mig och mina jävla prööblem.
Men det gick bra, Ska faktiskt promenera ner till centrum och hämta mina mediciner som läkaren satt ut.
Så om allt går som det ska kommer jag kunna börja träna tills nästa vecka wooho.
Annars sitter jag och väntar att att åsnorna på lönekontoret ska svara. Denna gång har de försökt blåsa mig på 2 lax. Asså de kan verkligen inte räkna får flipp och det jag hatar är att de alltid hänvisar någon annan stans. Men priyanka är lika envis som dom. tack gode gud för att baba håller koll på sånt. Kankse åsnerna har fikat klart nu, Ska pröva ringa dom igen.
Pussar


Södertälje sjukhus.

Tälje sjukhus kommer bli min nya bästis. Ska bara fixa i ordning mig en snabbis sen dra med pappa till tumba för att få pengar. Ska nämligen till någon specialist inom gyn och jag hoppas vem det än nu är ska hjälpa mig och mina bekymmer. Mina mens problem dödar mig. Jag kan varken koncentrera mig eller ens leva. Blir så trött i kroppen och hela huvudet och vill bara allmänt sova.
Men nu måste läkaren sätta stopp på det. Ingen ska förstöra det jag vill åstadkomma. Vill kunna kombinera studierna med träningen och de ska gå hand i hand. Så är det bara.
Min sockertopp ska följa med mig och ingen annan än hon kan sätta stopp på mina nerver lika bra som hon.
Vi får väl ta en dejt efter eller något.
Som ni kanske förstått är jag ledig idag. Yeeeey!


Gårdagen.

Det blir inte riktigt de uppdateringar som jag tänkt mig. men men. Ska göra mitt bästa.
Igår var jag som sagt på södertörn och pluggade. Vi håller på att gära ett grupparbete, det började med att vi var 4 tjejer sedan 6 tjejer och nu ska de bli ännu fler. Vissa av brudarna vill jag ba ge en baam i ansiktet hahah. Hatar. Nej inte för att vara sånn...men de är rent ut sagt omöjligt att hålla så många tjejer eniga.
Efter att ha pluggat i några timmar kom min lilla badlosh förbi och vi chillade lite. Världens sötaste och jobbigaste människa.
Planerna var att jag skulle dra med syrran in till stan. Men de va istället helin som blev mitt offer. Som jag saknat min lilla kurd.
På hemvägen stöter jag på någon brud och vi blir typ bästisar. Hahahah. Har aldrig träffat henne. Aldrig sätt henne. Men de va kul.
Vill egentligen fortsätta sova.Eftersom jag har inget viltigt att göra förens klockan 15. Men har nu börjat komma in i skol rutiner again.





Medina

Tröttnar aldrig!


Eget ansvar.

Allt som har med högskolan att göra handlar om att ta eget ansvar. Skolan fullständigt skiter i vad du gör eller om du inte gör något över huvudtaget.
Så jag bestämde mig att banka in det i skallen redan efter upproppet. Så idag klev jag upp tidigt imorse för att plugga och förbereda mig inför vårt grupparbete. Våran första kurs är på 5 veckor så de kommer gå jävligt snabbt och om jag ska var helt ärligt fattar jag knappt vad jag läser, Språket är på en helt annan nivå än gymnasiet och jag om jag ska vara ärlig saknar jag gymnasiet lite grann, när jag ser vilka krav som jag ställ här.
Men det är helt okej, det är sjuksköterska jag vill bli och då får jag kämpa för det. 
Punkt.
Ska gå och äta frukost. Har blivit en riktig frukost människa, Sen göra iordning mig och åka in till flempan för att plugga på södertörns bibliotek.

Första riktiga skoldag.

Herregud jag fattar inte att jag börjat plugga. Om 3 år har jag uppfylt min dröm hell yeeey.
Hade min första föreläsning idag och de va sjukt svårt men de så kul.
Eskelstuna är en beebis stad men den är super trevlig och man känner sig hemma ganska snabbt.
Det är superskönt att vi tagit bilen båda igår och idag. Annars skulle jag väl legat död idag.
Nu sitter jag och ska plugga en del inför grupp arbetet på södertörn imorgon. Skönt och få vara i stockhom faktiskt.









Mälardalens högskola.

Snart är jag och några till påväg till Eskelstuna det börjar närma sig upprop.



Akut mottagingen.

Kom nyss hem från akuten. Ska sova nu.

Sovit som en prinsessa och vaknat som en kung!

Jag somnade redan vid klockan åtta igår och vaknade dryt för två timmar sen. Så har sovit sönder.
Jag låg och drog mig en lång stund i sängen och fynderade på vad denna lördag hade att erbjuda mig. Hittade inte något speciellt om jag skall vara ärlig.
Har pluggat några sidor teori, ska fortsätta lite senare.
Idag ska jag nog ta tummen ur röven och fixa till rummet, träna lite om mensvärken tillåter, umgås med mamsen och bara titta på serier och plugga självfallet.
Egentligen skulle jag träffa min sugah men jobbet kom iväg. Kanske lite bra de iallfall. Man blir ju en isbjörn ute.





Min sockertopp!


God Eftermiddag.

Blev militär väckt av min bror idag klockan 7.
Han ville övningsköra så vi övningskörde.
Vi tog en paus på ikea och åt frukost. Planerade framtiden och så.
Nu sitter jag hemma hos jenna och vi chillar galet med hennes systrar.







Body Pump.

Body pumpen tog kål på mig. Styrketräning är ju inte direkt min starka sida. Är ju ganska klen.Benen ömar. Men känslan efter att ha tränat är mäktig. Så är endå superduper dunder glad.Åt mat och även duschat. Ska bara föna håret och sen läsa lite teori.Kroppen är helt avslappnad. Vill bara gå in i mig själv.

Brist i komunikationen.

De va precis vad som hände igår. Pappa o jag flippa på varandra, så inget blev av o träningen vart borrkastad helt i onödan.Men de va gårdagen de.Idag har jag hunnit med massor, Vaknade tidigt och ringde högskolans helpdesk. Hade råkat spärrat mitt konto dära och kunde inte registera mitt program och min första kurs. Så fick hjälp med de.Sen fick de bli provtagnig på VC och sen drog jag vidara till becka. Där hände det grejer. Vi beställde kurslitteraturer och åt mysig frukost tillsammans och snackade en massa skiit och härliga barndoms minnen. De var en del av dagen. Har gjort en massa annat med henne också men tycker att de blir ett för långt inlägg.Nu ska jag byta om dricka massvis med vatten och dra och köra ett Body Pump pass med bästavän.
Beeeeaaach 2013... Here I Come.

Beckas place

Är hos min fina vän becka. Vi har nästan gjort klart allt inför högskolan.
Vi väntar bara på att hon får bilen sen ska vi bomba antingen tälje eller skäris.

Calvin Klein

Döds kär. Älskar att den får pryda min handled då o då.
Stil ren. Me like.



Mot pappas jobb!

Tog en lång sovmorgon idag, Skulle egentligen till VC för att ta lite prover men det får bli imorgon.
Var istället med mami på VC. Äntligen mår hon lite bättre av sprutan hon fick. Efter läkarbesöket drog vi till Hallunda. Handlade lite, Var så hungrig och trött. Helt utmattad kom jag hem.
Men det skulle inte hindra mig från att träna. Är dööööds sugen på att träna kan inte beskriva med ord.
Men det som hindrar mig är egentligen att jag måste gå och skriva ut lite kurslittraturer inför högskolan och lämna in några blanketter till Csn. Våran skrivare är slut på bläck, så pappas jobb blir idag räddaren.
Har inte insett att det finns mycket att förbredda inför högskolan. Behöver klicka hem lite böcker också inför första kursen. Åh den börjar liksom redan nu på tisdag. Shiiiiet. Men fattar knappt något. Helvete också.
Aja. 
Det löser sig.

YOU AND ME BABY MAKING LOVE.

Det går framåt när de gäller teorin, lika så med träning och kosten. Tack Gud för det.
Tog däremot en fööör lång paus mitt uppe i allt. snackade med en liten sockertopp som jag har värmt om hjärtat. Med honom gåår tiden för snabbt.
Älskar nästan allt som har med honom att göra.
Okej. Ska sluta flumma.
Men är sååå lycklig just nu.

Teori dags.

Har ätit en gudomlig middag. Är super mätt och ganska lycklig. Nu ska det pluggas.



Dööd leeh.

Vill bara sova. Bloggen handlar bara om min sömn.
Nää usch känner mig äcklig har städat. Ska dunka music och göra disco i toaletten och ta en sköön dusch. De så kallt. Meen köör bara.
Godnatt på er ♥♥

Dagen!

Har tränat på gymmet med harika idag, Bästa som finns 30 min cross och ca 30 min styrka överkropp.
Vi gick en snabbis förbi hariba och sen rullade vi vidare till my place.
Som gamla goda tider åt vi och vilda och åt igen. Hahaha. Ingen förstår min kärlek till mat som hon.
Vi skulle vara barnvakt till söta angie. Men väl hos dom däckade jag fint.
Anteckna snälla.
Nej nu är jag hemma. Ska städa mitt rum och plugga lite.





Fickparkering.

Brosan kom in och väckte syrran och bad mig vakna...Jag va ju redan vaken. Så det var inget större problem idag att stiga upp.
Vi alla körde en gemensam frukost.
Sen var det bara att ge sig ut på vägen.
Väl på motorvägen stöter vi på en fin pärla som kör, nämligen kusinvitamin. Vi kör en liten FBI lek... och bryter lite mot trafikreglerna.. Höhöhö.
Har ju inte alls så lång tid kvar till uppkörning, så vi passade på att köra på södertälje vägarna och dagens utmaning var fickparkering. Dör tycker det är bökigt. Men de blir bättre och bättre.
Förresten har terroristen i familjen blivit människa igen.




Förstår ni vad jag syftar på nu?

ZzzzZzzZz

Hela huset snarkar men jag har varit vaken sen halv fem imorse. kan inte somna om.
Har snackat med baby ett tag. Längtar tills att få träffa dig snart. Älskar dig.
Ska sätta på musik i öronen och dööö.
Snart ska de övningskööras före detta terroristen är hemma hos oss.

Today Again

Ska rocka en grym fruktsallad!



Today Again

Ska rocka en grym fruktsallad.



Däckade.

Omg vad djupt jag somnade.Något är fel på mig.
Åt precis middag och nu ska vi ta oss en promenad ner till centrum i kylan.

Brunch.

Har varit och tränat. Har också hunnit käka en god brunch.
Nu är jag dödstrött...känner mig ständigt tröött. Konstigt.
Ska vila lite sen ta eb lååååång dusch.

Fruktsallad time




Sova

Jag är såå sjukt trött. ska däcka nu.
Allt är klart för dagen. Har tränat,firat mamma, handlat,fixat en annan bussnies grej som inte är lämplig att skriva ut här.
Ska bara plugga lite när jag vaknat.
Det rullar på bra nu.

Tumba

Eftersom jag är hemma nästan hela tiden, eftersom jag ska vila och ta det lungt inför skolan. Känner jag mig jämt rastlös. Kan inte bara njuta.
Jag tror jag är som avlappnast när jag har massa bollar och tankar i luften.
Jag funkar bäst i stress tråkigt nog eller så måste jag åka utomlands.
Jaja. Nog snackat om det.
kroppen värker och det känns härligt. Eftersom jag ruttnar bort ska mamma och jag förbi tumba en sväng se om vi kan ordna en bussnies grej och sen handla lite. Kylskåpet liksom ekar.


Spinning

Godmorgon sockertoppar.Ska nu iväg och köra ett spinning pass på gymmet. Har längtat efter att gå dit. Det bästa som finns. På vägen hem får min fantasi komma igång en aning. För min älskade mamma fyller nämligen år idag. Älskar henne mest!!

Just nu.

Jag försöker träna med min pilatesboll och brosan har ringt tusen gånger för han har tråkigt och vägrar gå ut med sina vänner.



Why thid kolaveri di?

Blir så rastlös. När jag inte har något fast att göra så som att jobba. Tur att jag har börjat träna. Annars hade jag nog klättrat på väggarna hemma.
Men måste säga att det är otroligt skönt att helt enkelt inte göra någonthing alls.
Idag på eftermiddagen tog jag en snabb shopping runda med syrran. Det är så molnigt så något roligt måste man hitta på. Tåget va full proppat med människor och alla såg så gråa o deppiga ut. Sverige behöööver soool och priyankas kropp behöver vilaaa.
Godnatt.

Pink




lunch-time




Jag som tänkte sova!

Omg dööör så skön känsla körde 40 min kondis. Tomat röd i ansiktet och helt svettig,Tog en dusch nyss.Nu vill jag sova obegränsat länge, men brosan har andra planer för mig.

Tidig start på dagen.

Godmorgon träningsvärk. Omg hela underkroppen värken men inte så konstigt. fokuserade ju på underkroppen igår, och att det värker ännu mer kan ju vara för att jag inte tränat på evigheter. Iallfall nu ska jag gå och lämna mamma till jobbet. Det är lite halt och hon får panik. Så tänkte vara en snäll dotter. Sen direkt efter tänkte jag dra och köra lite kondition på gymet. Så jag liksom blir av med de för dagen. Nu ska jag fortsätta göra frukost till mamsen.

Ett nytt steg i livet.

Har jobbat i över ett år. I början kombenerade jag plugg och jobb..Tills studenten. Då började jag jobba heltid och ibland mer, Jobbat som ett djur. Skrattat och gråtit med mina kollegor.Ojoj har såååå många minnen. Brantabacken har varit en del av mig och tur är det att jag har fått ta med mig några in i mitt privat liv.
jobigt att släppa taget och gå vidare. Men sånt är livet. Nu ska de pluggas helhjärtat!

Tagit pinnen ur röven.

Äntligen orkat ringa alla dessa jobbiga samtal.
Pratat med chefen, tandläkaren, just nu sitter jag i en lång kö för att boka uppkörning och teori. har bara drygt 4 samtal kvar.
Befriande.

Godmorgon.

Godmorgon sötisar.Idag är en bra dag, man känner det i hela kroppen.
Vaknat precis...ligger liksom fortfarande i sängen och känner mig helt utvilad.
Kroppen är full av ny energi.
Det är precis som det ska vara..Jobbade mitt sista arbetspass igår så all den nya energin ska användas till träning tills den 21 Januari, Efter de kommer högskolan in i bilden och då får jag klara av att hantera både skolan och träningen på något snyggt sätt.


Knarkare nr one.

Ufffft jag vill bliii frisk.



Paus

Tar en rejäll paus från omvärlden.
Ska bara utföra mina "måsten"

Så här rullar vi på BrantaBacken, Efter massa nyårsfirande


Gott Nytt År.








RSS 2.0