Äntligen är dagen slut!

Nu e man relax, tankarna svävar många varm runt runt i huvudet.
Men det är okej, det här tillhör livet.
Det är okej att ibland släppa ut allt..Det är inte farligt att fälla en tår då och då.
Jag är människa.
Right?



Love ain't bad but people are

Usch, känns som om jag vore gravid, eller aa jag tror att de skulle kännas så här pass illa när man e gravid.. Ena sekunden vill jag spy andra sekunden gama sönder...OCh tredje sekunden gud vet vad jag vill.
Har mått piss dom två senaste dagarna.. Och jag vet riktigt bra om vad anledningen är.. Men ibland kan man inte styra hjärtats känslor..De svider inte det som egentligen händer, utan de som svider är att människor kan sjunka så lågt och att respekten försvinner.
Det enda som ger mig styrka är att jag gått en smidigare väg och inte sårat någon eller åtminstånde försökt att inte såra.
Ajaa livet rullar på... just nu lite segt, men de kommer bli grymt bra snart.
När livet är som sämts, vem finns alltid alltid vid en sidaaa. Jo min älskade mamma ( självklart många andra fina personer också, men ingen kan jämföras med mamma)
Mamma ville ut och trots att jag mådde piss valde jag att gå med henne, för hennes sälskap dödar mig!
Hon är bäst jävla blatte morsa. 
Fick världens bästa älskling idag en ny plattång super duper bäst e den, varm på en sekund och de tar mig max tio minuter o platta håret med den asså döööör!
Fick självklart hem massa andra grejer som vanligt, men plattången var lätt dagens bästa köp!

Gott skratt!

 

Som effektivast nu!

Asså shiiiet, är verkligen en nattugla. Jag har jobbat 10-21. Under mitt arbetspass har jag hunnit göra en massa skoj var bland annat o bowlade och träffade på världens skönaste snubbe asså inte nog med att mina kollegor är riktigt hype deras bekanta är ännu mera sluuut i skallen aja. Nog snackat om dom.
De jag vill komma fram till att jag tror att jag själv är helt sluut i skallen, Vet ni vad jag gör klockan 00.00 joo börjar köra i gång en massa tvätt och tvätta kläder, vika kläder, tvätta kläder för hand, sortera kläder asså jag tror jag är galen. Men de är ju alltid så på nätterna blir jag som effektivast!
Neej nu väntar jag bara på att sista tvätten ska bli klar och hängas upp, sen ska sminket bort och sen blir de dags för en del skönhetsömn.




Jag lever.

Sitter och målar mina kattiga naglar, har funderingar kring att ta en sväng förbi skärholmen innan jobbet och bränna de sista pengarna. Assåååå uft fett lång tid kvar innan lönen kommer, skjut mig sakta någon esnäll hestar.
De endå som snurrar i mitt huvud är att jag ska köpa nya saker,så som behövliga eller obehövliga.
Inte konstigt att pappa bombar mitt huvud första dagarna för att lägga in pengar på sparkontot annars hade jag väl brännt upp hela skiten.
Jaa annars kankse ni undrar vart jag tagit vägen?
Joo de ska jag berätta fööör er. Jag har jobbat alla dagar förutom tisdag och då var jag på en fet dejt med min älskling. Vi tjockade oss hemma hos moi och sen hade vi en grym shopping dag. Vill bara att den här veckan ska gå över jobbar tills söndag. 
Nästa vecka börjar grymt! På måndag har jag en intervju, har nämligen sökt ett nytt jobb.. Så dåå får vi se vad som händer och efter de ska jag möta upp Jenna. 
Ingen förstååår hur mycket jag saknar mina vänner!
Nuu lite bilder från shopping och Baaraaa min snygging!


 
 
 

Mot Motala!

Nyttigheterna forsätter och jag är super glad! Hoppas de fortsätter så...hihi. Shap up är den bästa appen!
Tack Hariba!
Skulle egenligen varit och jobba idag, Men broshan tyckte att vi borde åka på en loong drive till Motala istället. 
Jag tänkte att det skulle sitta fint, så får jag prova på att köra länge också innan man fixar uppkörning och teorin! 
Fan väntar bara tills den dagen min bror säger priyanka du e redo köör nu. Själv känner man sig redo varje dag. HAHAH.
Nej nu ska jag fixa  mig lite, innan han stiger genom dörren och stressar sönder mig. Man vet ju aldrig vem man möter på *blink,blink*





Kärlek!

Jag bara älskar min familj, idag konstigt nog utan någon speciell anledning .. 


Lite motivation


Det nyttiga livet!

Går dagen gick åt helvetet, Jag som var så positiv till att unna mig en härlig powerwalk.. Ville bara vila en halvtimme och sen skulle jag dra på powerwalk.. men nej vad händer däckar i djupsömn och vaknar precis innan jobbet så stressade mig dit istället.. fick fetaste ångesten och allt gick åt helvete..
Aja men denna dag verkar vara mer på min sida. Kollade igenom min älskade app och planerade dagens måltider, det är inte lätt att hålla sig till 948 kal men jag ska klara det galant.
Startade dagen med en skål havregryn och hemma träning.
 

shape Up

Laddade ner en app som heter shape up på luren någon gång förra  veckan. De är en kalori räknare! Den är bäääst..bara man följer den, jag följde den helt okej. Men Denna vecka  gäller det .... hard work och att följa kalori räknaren till maaax. 
Jag vill verkligen tappa drygt 5-10 kilo nu tills mitten av november. Ett utav de stora anledningar är att jag ska åka till Indien med brorshan kanske och då vill jag komma tillbaka till mitt gamla jag. Sen jag slutade gymnasiet har allt gått åt helvete. Har bara jobbat som ett djur och slitit sönder mig. Knappt haft tid för att träffa vänner eller familjen, plugga ordentligt( teorin alltså) eller hunnit träna. Men allt handlar om planering och att sova tidigare och vakna upp tidigare. Inte konstig att allt kör sig om man lägger sig halv fem på morgonen som igår och sen vaknar man upp en timme innan man ska dra till jobbet.
Nu är det andra bullar som gäller,ska unna mig en powerwalk och rensa tankarna. 




Fit me!

Rekomenderar verkligen produkter från maybeline fit me. Har verkligen för första gången hittat något som passar min hudtyp och äntligen har jag hittat ett puder som har den nyans som jag behöver. Har också ahrt att deras foundation ska vara grymma!

Med ett tuggumi i käften

och en energi dryck startar jag allt natt arbete. Trots att det är min enda lediga dag har jag äckligt mycket att göra. Får skylla mig själv att jag inte planerar bättre.
Men jag ångrar mig inte en sekund att jag spenderat mina dag med pappa i stan, Vå åt god mat, jag kompliterade hans present och fick mig en liten mini shopping. Fick hem en riktig fin skjorta råkade bara ta fel storlek så får fixa det imorgon lika bra de hinner kankse ta en till snabbis shopping runda innan jobbet. E sugen på lite höstkoftor eller något i den stilen. Vet ni något som har fått in något intressant?.Tyckar att de mesta i så fult i buktik och de verkar som alla går med samma kläder.
Annars e jag fett lycklig fyllt på håret med svarthårfärg, Tackar Gud för att oretha sa till mig att färga håret svart.. Passar ju bäst i det och de vet jag med. Men endå ska jag exprementera med allt från blont till rött. Har också hunnit hjälpa min lilla bebis syster med hennes första uppsats ( hon börjar bli fööör stor nu :( ) 
Nej nu blir de att fixa ihop bankärenden, Planera träning och försöka få ihop en dag att köra hela vägen till motala, vet inte hur jag ska få tid jobbar varje dag den här veckan.. Aja ska inte klaga...
Puss

Nytt i garderoben, fast i baby rosa. Den e så mycket finare i verkligheten.

Vill ha :( Kanske imorgon :D


RSS 2.0