Frihet.

Jag börjar äntligen känna mig fri, för några dagar sen, om jag ska vara exakt så är det för sex dagar sen.
Kändes de så himla tungt att jag och mitt ex gjorde slut, Istället för att känna mig fri tog jag det som ett straff.Just för att jag var rädd för att vara ensam. 
Det kändes som om min värld skulle gå under.
Jag brukade alltid tänka vem ska jag dela allt med, vem ska jag berätta allt för när minsta lila sak händer,
vem ska jag längta efter att vara med. osv osv ni vet allt man delar med en kille.
Men det är inte alls så längre, jag hade så sjukt fel. Det bästa som finns är att vara singel, inget ansvar för att göra den andra partner ledsen, om jag vill göra något för mig själv behöver inte tänka efter en andra gång.
När jag va tillsamman med mitt ex blev jag som en mytoman, behövde alltid ljuga för mina föräldrar
( får inte ha pojkvän egentligen) fick alltid så dåligt samvete efter, kunde inte umgås med mina vänner lika mycket, för sa alltid att jag var med dom medan jag var med honom. 
Jag hade egentligen ingen tid för någon, jag var så sjukt blind, såg inte alls hur många personen jag hade runt om kring mig och som älskar mig fortfarande, men nu inser jag fan vad mycket jag har, Pojkvän är inte allt i livet.
Jag fattade inte hur singlar kunde vara så sjukt lyckliga, men nu vet jag, och de är tack vare mina underbara vänner.
Jag känner att nu har jag klarat om av min utmaning jag var så sjukt rädd för, jag trodde att de skulle ta så sjukt långt tid, men de har bara tagit mig några få dagar. 
Nu ska jag äntligen leva livet, med de personer jag älskar från hela mitt hjärta och som alltid har funnits för mig.
Men jag ska inte säga att det alltid har varit lätt eller att det är så himla lätt nu heller, Jag tänker ofta tillbaka till mitt förflutna, men istället för att gråta, känna sorg eller att blir nera, försöker jag istället se det från den positvia synvinkel och se hur mycket jag har lärt mig som kommer att hjälpa mig i framtiden.



                                    


Svensk sommar.

Jag antar att detta är svensk sommar? regn regn och lite mera regn?
Jag hade verkligen skit kul igår, men saknade däremot min bror som jag hoppades skulle komma, men har väl för mycket att göra som vanligt,
kom hem idag vid sex tiden och sen dess har jag bara små städat för att hålla mig sysselsätt, det finns ju inte så mycket att göra när det regnar ute.
Får hoppas på bättre väder imorgon.


lägger upp en  bild på världens bästa bebis för att fylla ut inlägget.





Party Party, whoopa whopaa

Dagen började verkligen piss, Drömde en hemsk dröm och när jag vaknade var jag helt svettig och rädd. men tack gud såg jag min syster sova på andra sidan av rummet och blev lugn.
Sen gick träningen åt helvete, inte alls som jag hade tänkt mig. Var ju sjukt taggad på att förbättra mig, men mitt i allt gick minda träning skor sönder och jag kunde inte köra kondition mer än en halv timme. Det var bara att köra magövningar och rulla hem.
men däremot tänker jag inte låta den sugga morgonen förstöra min kväll, för snartblir det fiesta med mina kusiner.
Men innan det ska vi träffa resten av släkten och käka middag.
Gullungen ska också vara med så det kan inte blir bättre än så.



Låtar som ger mig styrka


Äntligen hemma

Äntligen hemma från att varit med sötisen helin.
Vi åkte till Skärholmen, käkade, shoppade och snackade en massa.
Egentligen är jag bara helt död på grund av regnet, hatar regn , jag blir automatiskt deppig och trött av regn.
Åhh kan inte solen komma så att man kan njuta av sommaren lite.. men livet är vad du gör det till också.
Så nu tänkte jag ta vara på denna tråkiga regniga dag, och plugga matte så jag klarar den förbaskade prövningen.
     


  


 

Trött.

Gud vad trött jag är, ögonen bara svider och har en morgon huvudvärk. så trelli.
Men det spelar ingen roll måste endå gå till skolan, jag måste verkligen ta vara på varenda sekund av mette lektionerna så jag klara den hemska prövningen vi ska ha den 27. Så fort jag tänker på prövningen blir jag så himla nervös.
Personligen tycker jag att vi borde varit kvar på den tiden då man byte saker. ex du får tre tänder för en höna eller något. livet skulle vara så himla mycket bättre då enligt mig. men men så e det icke så nicke.
Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen, och där efter fixa mig lite lätt, för efterskolan ska nämligen jag och helin gå runt i stan och se vad vi hittar.





Yooo!

Ni anar inte hur pigg jag är, fastän jag vaknade tidigt och gick till skolan.
Iallfall efter skolan drog jag hem till Helin vi bara tog de lugnt och pratade om allt mellan himmel och jord, Harika kom också förbi och vi gick till någon park och bara pratade om allt som händer nu, det är så sjukt mycket som händer som man aldrig trodde skulle hända som händer nu, så mycket förändringar och mest av allt så mycket falskhet. 
Men iallfall för att byta ämne.
Kom nyss hem från ett underbart träningpass på två timmar. träning gör mig så himla glad, jag glömmer alla mina bekymmer och tänker att träningen kommer förändra mig till något positivare, någon jag verkligen vill vara och de som gör mig mest stolt, är jag utför allt själv, visst det är många i min omgivning som motiverar mig men i slutändan är det jag som får göra allt själv. Åhh den här sommaren är min.




Beslutsånget.

Jag är så himla förvirrad. speciellt nu mot kvällen.
Dagen började helt fantastisk. För igår sov Harika över hos mig och vi hade kul på vårat sätt, nej inget snuskigt tänkande nu. 
Hon är min andra halva så jag kan aldrig ha tråkigt med henne, jag behöver aldrig ora mig att någon ska skada mig fysikst eller psykiskt för då finns min andra halva alltid för mig.
Nu när jag sitter här ensam och är desperat efter svar på framtiden, om det jag gör är rätt eller fel. Kommer jag falla tillbaka igen när skolan börjar. Kommer jag klara av utmaningen, blir jag sjukt rädd och har en grov beslutångest. 
Inombords vet jag vad som är rätt, alla säger samma sak om vad mitt beslut borde vara, men de är bara jag som är sjuk rädd. rädd för att vara ensam kvar, även om jag vet att mina vänner står vid min sida dygnet runt, Även om jag mycket väl att jag inte är ensam. Jag har egentligen allt man behöver för att var lycklig, men jag har gjort beslut som leder till denna olycka.
Även om jag är medveten om att jag måste leva mitt egna liv och dö min egen död, att det är så för alla människor i slutändan.




Summer Love?... no no no Summer School

Fuck my life
Andra dagen i sommarskolan och jag känner mig redan helt död och slut i huvudet. Att ämnet är matte gör inte saken bättre heller.
Planer för dagen är iallfall helt härliga, Jag ska göra ett av mina hittills livsstörsta beslut.. Är skit rädd och har ångest. men tror att det kommer gå skit bra, eftersom det är för engångskull för mig själv och det jag kommer må bäst av. Iallfall efter de kommer det bästa, ska komma hem och mötta upp Harika , För massa träning och sedan ska hon "sova" hära, Man vet aldrig vad för bus vi hittar på..

Hjärndött inlägg.


Helin <3

Helin jag har precis lärt känna dig, men på något sjukt sätt känns det som om vi har kännt varandra mycket längre.
Men du ska veta att du är en person som verkligen är bra på att tala och det träffar än rakt in i hjärtat på ett positivt sätt, Du anar inte hur mycket det hjälper att klara av min vardag, nu när det är som svårat .
 Vill bara att du ska veta att du betyder ortroligt mycket för mig hjärtat. Tycker om dig verkligen min lila kurdiii.

  


Harika <3

Du är den perfektaste vännen man kan ha, jag tycker att alla i världen borde få ha en vän som dig. 
Du  har stått vid min sida i vått och torrt.
Jag vet att du funnit vid min sida vid svåra stunder, jag ska inte säga att jag inte skulle klarat av det utan dig, för då ljuger jag och det är något typiskt typiskt fjortisar säger.
Men däremot kan jag säga att det skulle vara tusen gånger jobbigare.
Du har en underbar personlighet och är bara så himla söt och vacker.
Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar dig hjärtat.


Det finns inget vi längre....

Det finns inget vi längre.. Nu finns det bara ett du och jag.. men tro mig jag är lyckligare än någonsin.
jag trodde att du var mitt allt och att du var den enda som kundeg göra mig lycklig. men icke så nicke.. no no no .. jag hade så fel.
Du fick mig att istället gråta,ljuga, förlora vänner och du gjorde även så att jag kom längre ifrån min familj.
Men jag ska inte skylla på dig.
Det var ett val jag valde att göra och konsekvenserna får jag ta. Men det som får mig att bli lyckligast nu när jag inte har dig, är att nu blir jag så himla mycket starkare.. för jag har gjort ett val som jag var är så rädd för och det  var att vara ensam, att inte ha någon att dela något med.. men fan vad fel jag hade.. att jag kunde vara så blind. Att inte se att vissa av mina vänner fanns där för mig alltid.
jag vet att jag klarar det här.. jag vet att jag kommer blir starkare.. Men de kommer att ta tid , men nu är jag mogen nog att ge den tid det behövs, jag har äntligen fått de tålamodet och den viljan. ÄNTLIGEN ska jag göra något för min egenskull för en gångsskull...

 

Tidsfördrift

1. Hur gammal är du om fem år? 23
2. Vem var den sista du träffade? Min älskade vänner harika och Heli
3. Hur lång är du? 1.63cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Minns inte :o
5. Vem ringde du senast? Min syster
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till heli, ring mig.
7. Vad är dagens planer? Träna och vara med Heli
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta 
10. När såg du senast din mamma? Imorse
11. Vad har du för ögonfärg? Bruna ;)
12. När vaknade du idag? 08:25
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej
14. Vilken är din favoritplats? Det beror på ;)
15. Vilken plats föredrar du minst? vet inte :(
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Inte i Salem Iaf...
17. Vad skrämde dig som barn? Har alltid varit rädd för kryp.
18. Vem fick dig att skratta senast? Harika och Heli
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Vad är det då, om man får fråga?
20. Har du stationär eller bärbar dator?  Stationär.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan ;)
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nooope
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota
26. Är du social? HAHAH,  överdrivet social.
27. Vilken är din favoritglass?
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Bli glad ... hahah .. nej driver.. vet inte.. spara?
29. Tycker du om kinamat? Halvt.
30. Tycker du om kaffe? JAAA
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe
32. Sover du på någon särskild sida? Näe
33. Kan du spela poker?  Nej
34. Tycker du om att mysa? Jag älskar att mysa
35. Är du en beroendemänniska? Ja, tyvärr :(
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Näe, Men däremot samma datum.
37. Vill du ha barn? Ja massor, ge mig nuu !! :D
38. Kan du några andra språk än svenska? Bengaliska, Hindi, engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? ja, När jag hade fått en systa :/
40. Föredrar du havet eller en pool?  Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? God mat, kläder
42. Äger du dyra smycken? Ja några iaf
43. Har du någon gång testat narkotika? Nope
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Mango och honugsmelon
45. Vem är den roligaste människan du känner? Min bror :D
47. Vad har du för ringsignal? Någon som heter tittup :p
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nej, men önskade att jag hade.
49. Flirtar du mycket? Ibland:p
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har ingen profil bild än ...
51. Kan du byta olja på bilen? hhihiih, tror inte det
52. Har du fått fortkörningsböter? Har inget körkort ens :(
53. Vilken var den senaste bok du läste? Någon bok som vi var tvugna att läsa på engelskan.
54. Läser du dagstidningen? Jaa
55. Prenumererar du på någon veckotidning?  nej
56. Dansar du i bilen? hahah, det är inte omöjligt
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? the voice.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
59. När var du i kyrkan senast? Går inte i kyrkan

Gårdagen

Fastän jag inte var så taggad på klassensdag i mölle badet igår , så hade jag en sjuk rolig dag. Tack vara mina älskade vänner Roz, Harry, Binda, Caro och Heli, Helt underbara och härliga människor. Tack gud att de finns så sköna människor. 
Dagen började med att jag mötte upp några klasskamrater och min mentor  i Rönninge för att sedan visa dom vägen till mölle, eftersom att jag är sämst på att beräkna ungefär hur lång tid det tar att ta sig från ett ställe till ett annat, så tog det en halv timme till mölle badet som enligt mig skulle tagit 5 minuter.
Iallafall när vi kom fram satt resten av klassen som en hösäck och pratade om allt möjligt, vissa satte sig och rökte vattenpipa och käkade och vissa gick och bada.. typiskt för min splittrade klass..
Aja.. iallfall efter några timmar ser jag ett par härliga ansikten och då märker jag att de är mina underbara vänner som kommer med några matkassar fulla av mat.. Det typiska är att de skriker och är arga, för att det handlat enligt dom för lite mat och att det var för dyrt för att de handlat från Ica och inte lidel hahaha.
Efter det drog grillningen och skrattandet igång.
 Jag ska inte gå in på så mycket på detaljerna för att ingen kommer förstå förutom vi själva hur sjukt kul vi hade och varför. 
Iallfall det vart en väldigt lyckad dag och hoppas att de kommer fler liknade dagar för nu har vi ääääntligen sommarlov.... eller aa för min del så börjar de riktiga sommarlovet om två veckor , eftersom jag måste fixa upp ett ämne i sommarskolan... men endååå...

Tänkte lägga ut lite bilder men så kom jag på att jag inte tagit en enda bild, men som tur har min älskade harry lite bilder på sin blogg som jag  tänkte sno nu ( ordblirmeningar.blogg.se)









Planer för idag

Idag blir det ingen vanlig skoldag utan vi ska till möllebadet och grilla, bada, sola osv, det man helt enkelt känner för.
Så just nu håller jag på att fixa ihop min matsäck medans jag väntar på att hårinpackningen värkat lite.
Senare mot kvällen vet jag inte riktigt vad som händer men får se vad dagen bjuder på.

Hjärndött inlägg som vanligt





Mölle?... Njaa inte riktigt va...

Man måste börja någon gång.

Jag har alltid velat vara personen som är duktig på att skriva och sätta ord på mina tankar.
Jag har länge velat starta en blogg, Men har aldrig hittat vad jag kan skriva om som kan intresserar andra.. Om jag ska vara helt ärlig vet jag fortfarande inte.
Men en sak är jag säker på att om jag aldrig börjar , kommer jag inte heller att få reda på om jag med hjälp av mitt skrivande kan intressera andra.
En annan sak som jag också är säker på är att Gud vad snabba vi är på att dömma andra människor, ett litet exempel är att jag knappt hunnit skriva 3 inlägg innan människor dömmer och säger vad du suger osv, men om man aldrig testar vet man inte, Men jag gör iallfall ett försök och vem vet jag kankse lyckas.
Aja ville bara skriva av mig lite , för de är sjukt hur snabba människor kan vara att dömma andra....







BOMB

Godmorgon.. eller aa det är väl så man startar ett inlägg såhär dags.
Ser att jag fått lite läsare iallfall,trevligt trevlig :)
Måste bara säga att jag älskar vädret, När solen skinner känns det som om allt går bra och igenom hela mig sprids en positiv energi... Någon som känner igen sig?
Vädret får mig att tänka tillbaka till förra sommaren då vi var i skarasommarland, fan vad kul vi hade och jag verkligen hoppas att vi gör något liknade i sommar. Finns det något bättre an att spendera sommaren med dom man älskar..
Iallfall tänkte dela med mig av lite bilder, Så det blir lite roligare att läsa :D
Med andra ord en BILD BOMB.


Välkommna!






 












Äntligen hemma

Kom nyss hem från att ha varit ute och handlat till min systers fest som äger rum imorgon.
Passade även på att lämna tillbaka en lång klänning när jag ändå var i skärholmen.  Men tur att älskling följde med för blev så sjukt rädd när jag kom till hallunda och såg att rulltrapporna inte fungerade.. sprang till hissen och såg att den var felanmäld.
För er som inte har fattat det än är sjukt höjdrädd.. och tro mig den rulltrappan e lååååång.
Så självklart fick han rädda mig, med andra ord han fick hjälpa mig ner och det tog mig ja si så dära en halv timme.
HAHAHAH kändes som vi var ett pensionerat par som skulle ner.. till och med en gamling bakom mig ville nästan slå mig med sin käpp för att jag va seg.. men men.. Sånt e livet den man förlorar vinner än annan som du har käääääär.
Aja inget sammanhang... Men som ni för hoppningsvis förstår är jag precis så här.


Puss och kram.. Ellah ;)


Jahoooop.. Bara att börja.

Jaha, Nu var det bara att börja att blogga antar jag.
Vad ska man börja med då?..Kanske att berätta lite om sig själv dåra?
Jo det är så här att jag heter Priyanka och ska fylla 18 i år bor i ett bonde ställe vid namn Sleem.
Går i tullingegymnasium och ska börja mitt sista år i höst. Intressant? Om ni har några mer frågor är det ju bara att fråga... Justeee.. det här är första gången jag bloggar så ni får ursäkta om jag inte hänger med hur man riktigt gör.
Bloggen kommer att vara en väldigt kryddig blogg med massor av curry och andra härliga blandningar.
Bloggen kommer att handla om min vardag, Som består av skolan, träna och mina älskade vänner och så klart curry. 
Nu blev de helt tomt i huvdet så uppdaterar när jag har något att komma med
hihihihi


Puss





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0