When ever you get lonely, just look up and remember I'm under the same stars

Omg vilken söndag, mina damer och herrar.
Är så himla trött nu, skulle nog till och med kunna somna på en sten.
Morgonen stressades igenom att kolla in det allra sista innan hemtentan skulle skrivas ut, Krigar hela morgonen för att gå alla bitar att kolla på plats. Det gick fint fint. Jag fortsätter efter detta till jobbet. Påvägen tar jag en sväng inne i tumba centrum och fixar ett par nya byxor jag fått av mamma i rätt storlek.
Väl på jobbet kommer helvetet. Alla skrivare krånglar och jag sitter minst i två timmar för att få ut alla papper rätt.
Tack gud att jag hade fina kollegor idag som hjälpte mig och arbetade effektivt. Vi gjorde en super god lasange till middag, Så vi alla hamnade i mat komma. Det kom även världens sötaste bebis till jobbet så han och jag lekte i tvättstugan, aldrig sätt en unge som döör så mycket för tvättmaskiner. Skiit kul. Vi fastnade verkligen för varandra och jag längtar till jag själv får barn. Pratade med mamma för några dagar sen, när vi var i skärholmen och käkade. Hon tror att jag kommer få tre ungar och min syrra två. Själv vill jag ha åtta... Men men.
Annars är faster på besök, Har varit jobbigt att underhålla henne själv. Men äntligen har både mor och far klivit in genom dörren, så nu är det deras ansvar.
Själv ska jag förberedda för morgon dagen och sen däcka.
Puss på er mina fina!

Om det är menat att det ska vara du och jag!


Lyckad lördag!

Fick mitt feta arsle att dra till gymmet idag, En sak är så konstigt när jag är fett taggad på gym.. ja då blir det inte lika bra resultat som när jag inte är taggad. Shieet som idag liksom var så opeppad som det går men körde endå på 50 min på cross-trainer och 30min på cyckel. Riktig lycka!
Kom hem käkade, Sen var det dags att ta en tupplur. Herregud vad död jag var. Skulle sova 30 min, Men det blir säkert mer än 2 timmar. Tur att mamma väckte mig, annars skulle en sömn lös natt vänta på mig idag och det har jag inte råd med imorgon.
Mammas anledning att väcka mig var att hon behövde mig för some bussnies. Så jaa då vare bara och fixa sig och dra till hennes jobb. Innan jag drog dit kom syrran hem med massa shopping jag hade beodrat henne att köpa till mig och en liten present brosan köpt till mig. Sötnos till bror!
Väl hemma igen blir man välkommnad av varma, ljuvligt doftade kanel och vanlij bullar, Som man inte får röra.
Ja och nu då? Nu har jag fin slippat arbetet. Väntar på en referens från en tjej sen är jag HELT klar.
Imorgon ska jag råna jobbet på skrivare, Sen välkommnar jag nästa kurs.
Tiden har gått riktigt fort, Redan en kurs avklarad.

Bra start på dagen!

Jag vart sjukt nojjig över en grej, Om jag skulle köpa klippkort eller Månadskort med sj tåget. Det handlar endå om mycket pengar. Men gjorde ett försök och ringde dom. Och såg att det är ett problem jag inte behöver tänka på just idag ,så det vart skönt. Orkar inte förklara mer men iallfall.. Planerna var att jag skulle tränat vid redan klockan nio imorse och sen dra till stan. Men det blev ändrat.
Skönt det, känner endå att jag verkligen behöver vila hemma. Ska dra och träna nu efter jag käkat frukost och sen blir det att fin slippa sista biten på min hemtenta och en hel del teori väntar mig också nu när hemtentan är klar.
Imorgon ska man jobba så livet är riktigt skönt när allt varierar då och då. Jag tröttnar så lätt på allt.

Självständig och på mina villkor.

Jag har blivit den person som hatar att få order. Allt ska vara på mina villkor. 
Jag har slutat att kringa för andra, Förutom min familj. Den som vill ha något med mig att göra är välkommen.
Men till och med mina närmaste vänner har vänt ryggen någon gång och jag säger inte att jag är fel fri eller perfekt.
För brister har vi alla. Men ibland tröttnar man. Jag vill bara skratta åt alla.
Förut brukade jag vänta på att till exempel få sällskap til gymmet, eller offra jobb dagar för att få tid för andra, Men fuck it nu liksom. Allt ska va så fucking ömsesidigt när människor öppnar käften, men när det väl kommer till kritan så tror jag att ömsesidigheten stack upp i arslet på människor.
Vart är vägen på vägen.
Någon real själ där ute eller? 


michael kors eller Lv?

Jag kan inte riktigt bestämma mig. Har funderat länge på en LV plånbok men ibland suktas jag även av Michael kors plånböcker. Jag vet att det här är största ilands problemet. 
Men men.
Har lite besluts ångest, Båda har otroligt fina modeller.

Ändrade planer fråån mammaaaaaa!

Vi ska först på äventyr. Sen blir de gym ikväll. Omg måste duschaaaaa och sen efter gymmet igeeeen oooh ansträngandeeee hörre niiii.
Nu är jag hypeeee, BUTT DOOOONT KNOOOW WHY.
Okej ska inte terra er!
Ska göra en segerdans bollywood.


Finner inga ord!

Vi skippar gårdagen från livet, den var otroligt jobbig. Ingen sömn leder till att priyanka blir trögare än vanligt.
Men idag, Ojoj. Det är en dag det. Jag vaknade tidigt idag pigg som en ärta kan man säga. Gjorde frukost och tog tag i hemtentan och vet ni vad? Den är klaaaaar. Finns enbart lite små små grejer att göra klart och en referens lista men de är liksom ingenting kan man säga. som denna uppsatts tagit energi ojoj. Detta måste firas med ett gympass som jag missade igår.
Ska dra iväg till gymmet köra en massa kondis idag och sen ska dagen nog spenderas med mina älskade mamma. Hoppas vi drar ut och köper en massa grejer.



Noo sömn.

Kan inte sova. Blev jätte pigg från ingenstans och jag ska liksom upp om mindre än fyra timmar. ojoj morgon dagen kommer bli ett helvete.

Duscha!

Kommer däcka i badkaret, but i need a shower!! så äre bara!
Har fastnat lite för denna låt idag.
Perfekt låt för att sova i badkaret.
Godnatt


Förädare!

Kanske jag tar i med att säga att du är förädare. Men vissa människor bör tänka till två gånger innan det gör sina handlingar. Människor är bra på att vara poeter nu för tiden, men när det väl kommer till kritan ser man att hela bunten är dubbelmoral.
Jag försöker inte framstå mig själv som perfekt. Men att svinka någon på detta sätt är inte rättvist!
Men karma kommer läxa upp dig.
Förresten tack för att du äntligen visat ditt riktiga jag. Lika bra att hålla dig på avstånd.


Vill pustar ut!

Jag har bokstavligt pluggat sen jag vaknade imorse först på södertörn och sen med min hemtenta som tar över mitt liv. 
Visst har jag kommit upp i antal sidor som vår bajs skola vill, Refererat enligt vårat khara apa-system och Gud vet vad.
Men den är endå huller om buller. Inget är på plats och paniken slår över mig. Jag vet att jag har hela 3 dagar på mig och det är mycket för mig. Men endå.
Vill pusta ut, sova gott och ha lite fri tid.
Jag hann gymma en drygt halv timme innan paniken tog över min hjärna och både jag och becka var tvungna att springa hem.
Fitt dag. Har fortfarande inte duschat, Imorgon väntar liksom en tidig morgon i Eskelstuna..Stryp mig någon?


Godmorgon.










Godnatt!








Feeling happy

Nu börjar alla konstiga hormoner eller vad det har varit för konstig lägga sig.
Känner mig ganska lycklig. Har kommit halv vägs med hemtentan, Tränat till svettet sprutade åt alla hål. Och på något sjukt sätt har jag liksom kontroll. Me like.
Nu ska håret fönas sen blir det läggdags.

Paus!

Oh my days! Gud ge mig styrka. Har pluggat enda sedan jag kom hem. Har tagit en kort paus då jag lagade mat på en kvart och sedan åt jag lunch och pluggade samtidigt.
Huvudvärken har kommit ikapp mig igen. Det positiva är att datorn inte låter som en damsugare längre då brosan fixade den.
Så nu kan man sitta några timmar innan huvudvärken kryper fram av andra anledningar än av att datorn låter. skönt.
Tänkte ta ett längre upphåll nu och byta om och gå och träna. Älskar att tränaaaa!
Hoppas att huvudvärken lägger sig efter träningen så att man kan sitta och plugga en stund ytterliggare.
 

Förvirrad själ!

Det är mycket som händer runt om kring mig. Det kan verka som att jag är otroligt själv upptagen. Men det är jag absolut inte. Det är knas och allt kör sig runt om kring mig, det har att göra med personer som har en stor betydelse för mig. Det påverkar och sätter djupa spår i mig och allt blir otroligt jobbigt. Varje dag blir en ny utmaning.
Jag mår bäst när jag är iväg och tränar och är i min lilla gymbubbla men så fort gympasset är över kommer verklighet ikapp mig igen.
Önskar alla biter faller på plats och att Gud ger mig och dom personer jag älskar så innerligt styrka för att klara av dessa jobbiga tider.
Efter regn kommer solsken.. So Iam still waiting.
Har en otrolig jobbig hemtenta att ta mig genom, så ska kämpa någon timme nu och hoppas på att turen och hjärnan är med mig.
Ciao



Hoppas på en effektivare dag!

Igår var det en seg och onödig måndag, efter mötet så skulle jag vila men somnade i flera timmar, Blir senare väckt av brosan för att han hade tid att övningsköra åkte till tälje och sen vart det massa körning.
Vi körde hem tills oss, jag passade på att käka lite middag, sen vart det nästa bil runda för att tanka bilen och plocka upp mamma från jobbet. Sen väl hemma gick jag och la mig. Skit seg dag.
Idag hoppas jag på andra bullar. Nu håller jag på att göra mig ordning inför ett seminarium på södertörn, Vi har en hel del plugg att ta itu med tillsammans.
Efter det hoppas jag att jag kan ta itu med både gym och en hemtenta.



Geee miig sooool!
 
 
 
 

Fackligt möte.

Kom nyss hem från ett fackligt möte med mamma. Var skit nervös för hur det skulle gå och fittorna var otrevliga som fan. Men mamma klarade sig fint och jag tackar Gud för allt.Nu ska jag vila lite sen väntar en dag med massa plugg och träning.

Please




Hemma igen.

Nu pustar jag ut för dagen. Dagen har varit riktigt chill och alexander har gett mig många skratt för dagen. Vi är klockrena.
Höll mitt ord och gick och tränade också efter gymmet.
Blev 1h på krossen och sen körde jag lite mage och rygg. Tummen upp.
Nu väntar en efter längtad dusch och middag.



Dags för work.

Godmorgon. känner mig som en zoombie så sjukt trött man kan vara. Inte tillräckligt med sömn eller något.
Men har endå bestämmt mig att direkt efter jobbet som slutar 16, ska jag dra och köra mitt gym pass. Då får jag mina 4 träningspass för veckan. woppaaa.
Ska bara sova fem minuter sen dra till bussen.

En lördag på stan med mamma

Pappa, syrran och broden är och festar som galningar.
Mamma och jag valde att tillbringa en lugnare dag på stan.
Det var grått och trist men mamma och jag hade det trevligt.
Vi åt god mat och shoppade lite av det vi hittade. Ingen av oss var ute efter något speciellt så vi tog de som de kom.
Här har ni några bilder av dagens inköp, tyvärr orkar jag inte ta kort på allt.





( färgen är mer mintgrön,bilden ger inte rättvisa)



mums!

" Så du svarar när det passar dig"

Det var ett sms jag fick skickat inte för så länge sen till mig.
Jag flippar ut snart.
Blir så arg när allt blir så dubbel moral aktigt.
När andra svarar när det passar dom är det okej, när jag alltid anpassar mig efter vissa då är det okej, när man umgås med någon och den pratar i lur i 40 min och man står och stirrar rakt ut är det okej och vissa har rätt till allt är det okej. Men när det handlar om sig själv ja då är man egoistisk, ouppfostrad och inget är okej.
Vissa förtjänar en fet jävla knyt näve uppstoppad i götten som ska vridas 360 grader

Kusin träff!

Igår blev inget som jag tänkt. Jag kunde fet glömma gymmet. Det blev istället kusin träff.
Vi åt super god mat och spelade massa kort spel kvällen lång.
vi klev in genom dörren strax efter tolv och alla sprang till sina sängar.
Vi var helt döda.
Idag har vi egentligen traditionell fest men varken jag eller mamma orkar i år. Det kommer fler och då kan vi hänga på.
Mamma och jag drar nog in till stan istället och har en mysig dag.

Direkt från södertörns bibliotek.

Hellöö mina sockertoppar, tro det eller ej är jag riktigt pigg trots att jag sov ganska sent igår.
Vi har delat upp vår stora grupp i mindre grupper, så idag är vi utspridda över allt.
Har suttit här sen nio med min mini grupp och magen kurrar sönder.
Inte ens frukost fick jag i mig imorse.
Så nu vill man hem!
Så fort jag kommer hem vill jag gymma,som jag längtat!

Black coffe!

Ögonen börjar korsa varandra så var tvungen att göra svart kaffe. Helst skulle jag behöva mjölk men sorry de slut. Jahaaaap.. hahah kommer gråta när jag pluggat klart, för då kommer jag inte kunna sova på grund av kaffet. Men men. Det roliga är att om några timmar ska man befinna sig på södertörn och jag har en hel del att göra.
Fuck my life liksom.



Study time.

Medan alla myser ska jag ta itu med plugget.
Men ska inte klaga min man gör mig sällskap.




Happy khara day.

Laak det är överskattat med alls hjärtans dag.
Man ska älska och uppskatta varje dag.Inte bara en gång om året.
Idag har vi både varit i Eskelstuna och i Västerås. Skit jobbig dag.
Kom hem för inte alls länge sen, åt som en tjockis och nu vilar jag.
Blir inget gym idag, plugget måste gå lite lite före idag även om ett gympass hade suttit riktigt fint nu.
Har knappt bilder från dagen,så dessa får duga.






Nooo Nooo Nooo

Vill sova. Just nu är det sista jag vill att gå upp.
Är en riktigt trött tjej. Har inte sovit bra.
Typ frysit hela natten.



Saknar dig.

Det har gått sjukt lång tid sens vi gick skillda vägar. Jag måste erkänna att jag fattade rätt beslut.
Vi båda mår nog bäst just nu.
Men jag är människa precis som du. Idag saknar jag dig. Önska du höll om mig nu och att de var som förr, när allt var perfekt.



Delmål!

 
När det gäller träningen så har jag insett att man måste ha mål, annars ger jag personligen upp.
Jag vet inte hur många kilo jag vill gå ner tills jag är helt nöjd med min kropp, Men det är många kilo dess värre kan jag tänka mig.
Det som spelar mer roll än kilona, Är hur kroppen kommer att se ut. Det är det viktigaste.
Att den är fast, Att magen är relativ platt Osv.
Har delat upp mina mål i del mål.
Just när är delmålet att gå ner drygt 8 kilo tills den9 April.
Om jag kör på som jag gör nu, tror jag att jag defenitivt kommer att kunna klara det.

När vi endå snackar om träning måste jag tala om att träningen gick sjukt bra idag brände lite mer än 600 kalorier på 1h och körde styrka. För att vara Priyanka är det här sjukt bra och jag är stolt!
Ska ta och hoppa in i duschen snart får vi besök av brosan verkar det som och då blir det kaos i huset. Så allt nödvändiga måste göras nununu.





 

 




 
 

You don't destroy people you love!


Fail fail fail!

Eskelstuna blev aldrig av. Tågen var försenade och en av våra fucking sj biljetter gick åt helvete.
Becka och jag drog istället till södertälje och lunchade. Blev en god skaldjursallad för mig och en chai latte till fika.
Har verkligen haft ångest för en hemtenta som ska in snart. Så sitter med den nu. Ska sitta med den fram tills jag går och tränar vid klockan 18. Det får bli lite i taget. Hittils funkar det. Bara det går framåt är jag nöjd.










13/2-2013

Godmorgon, Magen är mätt och jorden är lugn!
Min lilla princessa hemma gjorde manna gryns gröt och det va riktigt gott faktiskt, Hatar egentligt att äta gröt brukar typ trycka i mig havregryns gröt, bara för att de håller mig mätt länge.
Okej, nu är det färdig snackat om gröt.
Iallfall Idag till min förvåning känner jag mig otroligt pigg och faktiskt lite pytte pytte glad. Det går framåt.
Tiden läker ju några sår iallfall och det här bör också läka.
Idag bär det av till Eskelstuna, Imorgon både till Eskelstuna och Västerås.
Imorgon har vi bilen, så det är iallfall lite skönt. Får se om jag åker kommunalt tillbaka på hemvägen. Men det är imorgon det.
Min föroläsning börjar inte förens klockan 13 men vi måste röra oss hemifrån redan vid 10 för mellan 12- 14 är det uppehåll med tågen. Sånt här kan störa mig riktigt hårt ,men det handlar ju trots allt bara om tre år!

Vill bara säga godnatt!

Vill bara säga godnatt. Lyssnar på ass bra musik samtidigt som jag målar naglarna.
Det var super skönt att träna. Huvudvärken släppte på gymmet och jag körde på ganska bra. Det blev både kondition och styrka till min förvåning.
Puss på er.

Huvudvärk och illamående.

Hela dagen har ögonen gått i kors på mig och jag har pundat runt i overzise mjukis kläder. Människor borde blivit skrämda idag.
Huvudet dunkar som.ett disco och jag kommer spy vilken sekund som helst.
Har sovit sen 14, druckit vatten, ätit mat och tagit alvedon och inget hjälper.
Så nu skiter jag i det här och kör ett lätt gympass mot min vilja.



I dont trust words anymore!

Jag är en person som ofta följer hjärtat, tänker inte så mycket på vad konsekvenserna kommer att bli.
Under helgen jobbade jag efter ett långt uppehåll, Det är först nu jag känner att jag kommer att klara av att jobba ganska lite i kombination med studierna.
Jag har alltid dött för min arbetplats, Älskat mina kollegor och velat deras bästa. Jag är så med människor jag har ett band till, vill deras bästa.
Men ibland får jag nog. Ni vet känslan när man ger ger ger och ger. Men inte ens får ett tack tillbaka?
Den känslan svider. Kollegorna har verkligen sviket mig. Det är ormar hela bunten. 
En vän fick mig att öpnna ögonen häromdagen och jag älskar henne för det! Jag vet att många beundrar mitt sätt att vara. Omtänksam, Ärlig och förlåtande.
Men...
Jag är trött på att vara öppen, dela med mig om mitt liv och mina erfarenheter, vara förlåtande mot allt. 
Jag har vart med om mycket.
En sak som gör mig arg på mig själv, är att jag bryr mig för mycket.
Kommer ihåg en gång vi var ute och festatde en gammal vän var med, jag och hon snackade knappt med varandra, Hon hade gjort äckliga grejer som ingen skulle acceptera. Ni vet stuckit in kniven och verkligen vänt på den...
Hon är så pass full att till och med hennes vänner sket i henne, för att alla var medvetna om att hon kommer bli utsläng.
Vad gör jag? Jag snackar med vakterna erbjuder mig att ta henne på promenad, ge henne fet mat, är med henne när hon spyr, gör allt för henne som finns i min makt. Trots alla försök får jag inte henne nykter, hon blir utslängd till slut.
En av vakterna tackar mig hela den kvällen..Minns hans ord.. Om alla endå våre som du, Ja då behövde man inte ha vakter.. Blablablabla
Dagen efter vem ere som får ta skiten, jo jag... Jag hade inte gjort tillräckligt...
Det hemska är att jag börjar känna mig skyldiga av deras äckliga snack, kände att jag inte hade gjort tillräckligt, kanske kunde ha gjort något mer.. promenerat en timme till i kylan, utan jacka??..... men just nu känner jag fuck you din hora. Fuck alla er smutiga människor i mitt liv, som inte lärt er uppskatta, som inte lärt er ge tillbaka.. Någon gång får alla nog..och nu har jag iallfall fått nog av allt sånt här skit.
Vet faktiskt inte riktigt vad jag ordbajsat i inlägget ovan. Men har bara skrivit det jag känner.

Världen är grym.

Känner mig helt nere. Världen vi lever idag är så himla grym.
Känner mig så himla vilsen.
Godnatt.



Cantando!

 Medan jag försöker att fixa stålar kan ni få njuta lite av skön music!m

Stenbock!

Stämmer ju bra det här!

- Stenbockar är mycket ambitiösa och målmedvetna och har mycket stark disciplin. De är självständiga och har ingenting emot att vara för sig själva. De behöver med andra ord inte andra människor för att bli lyckliga. Stenbockar är ärliga och trygga i sig själva, de föredrar att arbeta i ensamhet och tycker inte om att bli pådriven av andra! Deras envishet kan försätta berg och de ger inte upp förrän de har lyckats med vad det nu är de företar sig. De är praktiska och metodiska och deras framgångar kommer efter hårt arbete. 


Stenbocken beskrivs ofta som "Ett gammalt huvud på en ung kropp". De sätter ett mycket stort värde på respekt och lojalitet. Stenbockar har ofta redan i tidig ålder en utpräglad pliktkänsla. De kan ofta ta ansvar även för sådant de inte kan påverka vilket kan ge skuldkänslor eller depressioner. Stenbockar blommar sent, och de dröjer innan de kan slappna av och njuta av livet och sina framgångar. De kan ofta verka yngre ju äldre de blir, när de vågar slappna av. 

Stenbockar kan vara inåtvända och melankoliska och kan tyckas vara alltför seriösa och de har väldigt höga krav på sig själva. De är ofta känslomässigt behärskade och kontrollerade, vilket kan upplevas som lite tråkigt av människor runt omkring dem. Men låt inte skenet bedra, under ytan glöder dolda eldar om man tar sig tid att se efter. Vad som än sägs om stenbocken är de faktiskt väldigt passionerade när de väl hittar en partner dom kan slappna av med. De känner sig obekväm med ytliga relationer eller personer de bara är bekanta med, så de har inte så många relationer, men däremot väldigt nära sådana, som de behåller livet ut. 

Stenbocken är ofta rädd för att verka svaga och beroende av någon. De har inga problem med att ge, men har ofta svårt att ta emot både känslomässigt och fysiskt. De är ganska reserverade och tycker inte om att uppträda eller att göra bort sig, de försöker att alltid ha kontroll över situationer och över sig själva. 

Stenbockar älskar pengar, kanske mer än något annat stjärntecken. Bra ekonomi är ett måste för dem och ibland värderar de pengar högre än relationer med andra. 

Lämpliga yrkesval: Alla som kräver praktisk, rutinmässig organisationsförmåga, ex. Statliga tjänster, politiker, matematiker, ingenjör eller föreläsare. 

Känsligaste kroppsdel: Knäna


10/2-2013

Ingen sovmorgon idag heller. Kommer vara helt död nästa vecka.
Sitter och målar naglarna, ska strax göra mig helt klart för att dra vidare till jobbet.
Min älskling kommer inte förens tolv och jag börjar tio. Så måste tillbringa två timmar med personer som jag måste ge ett fejk leende till. Härligt. Hatar verkligen min arbetsplats. Anledningen till att jag inte byter jobb när jag endå kan. Är för att jag kommer att jobba några enstaka dagar så som max tre helger eller något liknande.
Får se om jag orkar jobba där på sommaren eller byter jobb, Man har endå blivit så bekväm när det ligger så nära hem.
Skulle ha tränat idag, Men börjar tio och slutart klockan sex och då hinner jag inte förbi gymmet. Har hunnit med tre pass i veckan och är knappast nöjd.



Shopping från igår.












Jobbat!

Pratar med min älskling. Världens bästa.
Har jobbat, Vi chillade i farsta.
Men är endå slut. Imorgon väntar ännu mer jobb. Men jobbar med min sötnos så dagen kommer bli tusen gånger bättre.










Frukost time.




You Can Play Brand New To Others But I Know What You Are!

HAHA! Måste faktiskt bara be om ursäkt för gårdagens uttbrott samt bitterhet .
Dagen fortsatte faktiskt smidigt efter det fina inlägget under.
Som tidigare nämt så drog vi till skärholmen, Becka skulle åt samma håll så hon plockade upp oss så vi slapp frysa.
Väl i skärholmen hittade jag den efterlängtade tv kabeln.
Sen blev det enbart shopping, en mini sådan. Med enbart shopping menar jag att mamsen för engång skull inte köpte med sig 20påsar mat.
Vi åkte vidare till sätra, Handlade lite saker till hemmet och sen kom brosan och för att plocka upp oss.
Men den jäveln hade skiiit ont i magen, så  vi körde på att att jag skulle "övningsköra" medan han sov. Bra trafiklärare må jag säga.
När jag väl kom hem, ville jag gräva mig under marken för att jag var så himla trött. Men valde istället att dra till gymmet. Kände att jag skulle ha mer nytta av det. Det blev 40 min på cyckel och 20 min på cross. Jag är iallfall nöjd!
Jag är pigg som en ärta för somnade super tidigt igår. Har duschat och satt på tvätt.
Vill att min lilla sötnos ska vakna, men hon sover som en princessa. Känner mig lite ensam.




Damp x100000.

Omg fixade den dära fitt grejen mamma ville ha här hemma, Vi behövde inte åka någonstans.
Nej vet ni vad som behövs nu? En fucking tv kabel.
Asså åh ge mig en lägenhet nununununununu!!!
Finns det någon högre makt som hööör mig eller? Hallöööj?
Ska vi få ett cp ryck???? Nej jag avstår elleeer????
Tack gode gud att man kan skriva av sig någonstans.
Annars om ni vill veta så flippade jag sönder på pappa för typ en timme sen. Vet ni varför? jooo för jag har daaaamp.
Han ansåg att jag inte såg glad ut? Varför ska jag vara glad? Finns det något att vara glad över? Ska jag vara glad för att vi behöver en 9meters tv kabel? Eller ska jag vara glad för att jag kan hänga hela släkten i den 9 meter långa tv kabel???
Vet ni en annan ska. Jag är inte ledsen för detta inlägg.
Stakars människor i skärholmen som kommer stöta på mig nu.
Hejdå.
Punkt

Rond nummer två!

Dagen första utmaning är klar. Kört i två timmar och det gick super bra. På dit och hem vägen hann jag även plugga några sidor teori.
Två flugor i en smäll. Fint fint.
Rond nummer två, innebär att jag ska hjälpa mamma. Vi ska åka till stan och fixa en grej, hoppas jag lyckas. För jag och min mamma är exakt lika. Om vi inte får som vi vill,så kan vi inte släppa det sorligt nog.
Ska ta en sväng förbi sätra. Komma hem och träna och plugga.
Mitt liv är såååå intressant just nu.


Saknar min bebis. Världens bästa är hon.

Klär sig som man mår.

Man klär sig verkligen som man mår ibland.
Helt svart/vit klädd och sminket är också sjukt mörkt för att vara priyanka.
Det måste vara stress och ångesten. Inom en snar framtid slipper jag förhoppningsvis en del av detta.
Nu ska jag gå till bussen, ska till södertälje och övningsköra med brosan.


(ursäkta mina håriga ögon bryn)

Now teori time.

Omg, kröp in till duschen så slut var jag.
Men nu känns det bättre. Är en aning piggare och ska plugga teori. Inte många dar kvar nu.
Det enda som stressar mig just nu är att jag ska upp tidigt imorgon och jag vet att mina ögon kommer svida av trötthet. Men det kommer nog vara värt allt det här i slutet.
Godnatt för idag sockertoppar!





Illamående dagen.

Något är fel på mig idag. Har mått illa till och från hela dagen idag. Dont know what to do liksom.
Men illamåendet hindrade inte mig att träna, 40 min kondition + styrketräning underkropp, samt körde små övningar allt som allt vart det 2timmar träning,satt verkligen fint. Nu måste jag duscha. Men är så död.

Min nya bästiz.

Orkar inte med mitt liv. Vill bara gräva ner mig under marken. Men vad ska de hjälpa. ska dricka upp min nya bästis som ärcelsius och dra och träna.
Back on track som sagt.

Min favorit hit tills är lätt Cola!


Ångestens mamma!

Känner hur ångesten kryper sig på min kropp!
Har super mycket ångest när det gäller uppkörning och teorin. Hinner knappt med att övningsköra och teorin den krockar som fan med skolan plugg. Vet inte hur jag ska kunna få allt att rulla.
Samtidigt som man vill komma i form och få ekonomin att rulla.
Jag är fan ångestens mamma.
Ska börja gå mot bussen, Innan jag missar den och får ännu mer ångest.


Done Med Dagen

Ahh maaaj gaaadh.Äntligen blev träning av, gick faktiskt bra. Trodde jag skulle vara mer slut men de funkar faktiskt. Längtar redan tills morgon dagens träning.Brosan är på besök och familjen känns hel. Har världens bästa familj.Har bara lite plugg och att duscha kvar.Sen är jag done med denna dag!

Bara att vänja sig.

När det väl kommer till kritan så är man ensam. No support.Men så har det varit varje gång sen man börja fatta något. Varför blir man besviken varje gång?

Home sweet Home

Äntligen hemma. Ska chilla lite sen blir det gym med harika klockan 19.
Håller mina löften för dagen än så länge.
Måste få allt gjort och komma i säng tidigt. Imorgon blir det en ännu tidigare morgon på södertörn. Tack gud för bil.

Dagen vägrar ta slut.

Vi håller på med världens tråkigaste grupparbete. Min hjärna har slutat funka. Vissa pluggar,andra sjunger, någon är bitter. Gud vet vart det kommer sluta.
Har suttit på södertörn i 5 timmar och vill hem.
Jag skulle sitta här max 5 timmar, men kan inte dra mitt i skiten fast än jag önskade det just nu innerligt.
Hela dagens planering håller på att skita sig.
Men jag ska fan få ihop träningen. Det är bara så.
/Bitter o Hungrig priyanka

Just nu på södertörn.







Prioritera rätt!




It's all about prepearing!

Jag har märkt att allt som har med livet att göra handlar om att förbereda sig, Jag mår personligen också bättre när allt är under stuktur och kontroll!
Ibland kan det gå till överdrift som då kan det bli negativt men för det mesta är det positivt
Jag tycker det är super skönt att jag hade denna dag planerad och vet hur många timmar jag kan lägga på varje sak, för att dagen ska rulla smidigt.

Denna dag kommer bestå av:
1, Grupparbete på södertörn ( max 5h)
2, Att gymma (1.5h)
3, Läsa inför körkortet (1h)
4, Plugga klart tema 3 vi har i skolan som handlar om vårdpedagogik och eventuellt börja på tema 4.(1h)

Detta är dom viktigaste sakerna jag har att ta mig igenom idag. Mer exakt om hur många sidor osv har jag planerat och ner kladdat på ett papper.
Sen har jag tusen små grejer att ta mig igen, bland annat två telefon samtal och tvätta kläder och små skit.
Jag fungerar bäst såhär, Kanske din vardag är kaos? Försök stukturera och planera. Kankse fungerar bättre?
Om det något jag inte fungerar utan är det kalender, I år blev det en rosa!




Sugen på grönan,nu efter att ha pluggish.

Får så konstiga sug hela tiden, men det betyder väl bara att jag har en vild och livlig fantasi.
Det bör väl endå vara positivt?
Grönan ska ha denna nya karusell nu vad jag förstår, detta måste prövas.



En helt ny nivå

Blir dum, Plugget växer till högar, Tro det eller ej så pluggar jag många många fler timmar till skillnad från gymnasiet. Det är inget chillande här. Men det verkar liksom inte räcka.
Jag har inget emot att lägga ner fler timmar på att studera, men texterna man läser verkar vara på ett helt annat språk fastän det är på svenska.
Jag börjar bli riktigt orolig, det har bara gått två veckor och jag känner redan såhär.
Tur att man lyckades på de första seminariumen.
Tog en liten paus och mötte snabbt en vän för att fixa en liten sak. Nu ska det fortsättas plugga.
Två dagar är klara i Eskelstuna, Imorgon är det södertörn som gäller istället. Mycket skönare måste jag erkänna.
Stockholm Is The Shieeet liksom.
För att göra denna gråa och slaskiga dag bättre, bjuder jag på en lite gladare bild.



Dagens låtar!

 
 

Godmorgon sunshine.

Är helt utvilad tror jag däckade vid halv nio. Riktigt skönt var det.
Ligger forfarande i sängen och vill inte gå upp för att det är kallt och för att jag dels inte vill titta ut genom fönstret...Jag hoppas innerligt att allt snö är borta trots att de snöade igår.
Längtar tillbaka spanien.





In the datasal!

HAHAHAHAHAHAHHA!
Ska fucka skolans data system.
Istället för att plugga, vill jag säga shulululu till er läsare.
Kolla hur mycket jag bryr mig brää.
Meee loves you.. Noooot!
Iallfall dricker coffe mums och becka underhåller mig med sitt härliga skratt! Livet är underbart!
Min fina vän becka som gör mina dagar i skolan, Bästa tjejen! Ni missar henne.

Känslorna just nu!




Mint grön.

Känner mig sådära härligt vår brun. Så passade på att måla naglarna mint gröna.
Brosan är halvt döende och vill ha närhet och vill gosa och smitta oss..så vi rymmer hela tiden men han ger inte upp.
Vi struntar i att köra och myser istället då.
Jag ska ta och plugga järnet idag istället och tvinga ut syrran på promenad.





Solig söndag!

Sitter vid frukost bordet, äter en super god söndags frukost med musik i bakgrunden,att solen skiner gör allt bara 1000 gånger bättre.
Syster kommer snart också och joinar.
Planen var att brosan skulle upp klockan 9 och övningsköra men eftersom han är super sjuk låter jag honom vila ut och vi får köra när han är utvilad, om han då nu orkar köra.
Från min front verkar det som om de kommer bli en bra dag.
Jag har redan hunnit läsa några sidor av körkortboken och det är något märkligt för att vara priyanka.



Halv bra dag.

Morgonen var ganska bra tog en promenad på 40 minuter, fyllde på busskortet, tog ut pengar, kom hem duschade, stressade till jobbet, möte upp sara och chillade galet. Hade hopp om dagen, sen kom helvetet. Jobbet har blivit skit, inga rutiner följs, fick helvete med taxi chaffören..den ena svär sönder mig för att jag satt han på plats..för han neka kunder. Den andra drar i mig för att han vill gifta med mig och dansar för mig, kollegor är halv dryga och allt bara rasade.
Kom hem möttes av min älskade familj som är bäst!
Och tack världens bästa sara för att du är som du är!
Förresten dunkar mitt öra sönder så börjar jag bli lite irriterad.







Alberto.

Fikat med Melli och Hariba idag på alberto.
Sötisar båda två.





RSS 2.0