Kulturhuset stories

Våran härliga grupp sitter i ett mysigt cafe och äter och pluggar i kulturhuset!Älskar vuxen livet ibland! Att vi är ett jävligt gött gäng är bara toppen. Strax klara med allt arbete till sem1 som äger rum på torsdag. Gött gött gött!
Strax kungsträgården med beckis på romantisk dejt!
Bjuder på en kaos bild från imorse

Super god mat!

Från mitt paket!


carmex är läpparnas räddning






Fantastisk vecka, underbar helg!

Hello mina snyggingar!
Det har hänt en massa spännande, så bloggen har inte hunnit uppdateras. Min normala vardag har börjat och helt ärligt är det helt fucking underbart.
Ny kurs i skolan och för min del första kursin i termin tre såå jag är helt taggad på livet nu. Klassen är mindre bra men att få börja med becka är helt underbart, vi har även träffat en annan helt söt brud. Så vårat gäng känns full och framför allt helt. Var helt slut i fredag, en hel vecka med massa intryck och helt nya människor, och en bombar kurs tog på krafterna.
Helgen har spenderas med min underbara syster för det mesta, i fredags var jag en stund med min hubby och vi hade myspys sedan mötte jag upp syster och ara i skäris och shoppade en snabbis, i lördags var det riktig wify day jag och syster städade som galningar, hämtade ut paket som jag visar i nästa inlägg och vi åt godaste lunchen ihop, idag har det bara varit en chill dag, underbart väder, mys med älskling och syster.
Imorgon ny vecka nya utmaningar!

Mys lunch i lördags!

Bäsya köpet i lördags! Så mycket finare i verkligheten.

Balkongen!

Våran balkong är bomad. Längtar tills att de rivet ner skiten och gör om så att man kan inreda mysigt och hänga där.
Ge mig sommar, min dröm kropp och en  snygg och fräsch balkong. Tack!





Välförtjänt helg!

Åkte till eskilstuna på morgonen gjorde min tenta, som kändes helt okej.
Åkte hem, vila någon timme och nu är jag på jobbet har jobbat några timmar och har lite mer en fyra kvar!
Sen helg!! Ska göra något mysigt och bra av helgen för på måndag drar allt igång på riktigt.

Dagens trötta priyanka

Rosteriet

Tar en sen lunch med becka här nere på stan i tälje. Mysigaste stället. Rosteriet. 

Har pluggat sen tolv och peppar peppar så går det faktiskt super bra.Becka ska på någon grej så jag ska åka kommunalt och sen promenera sista biten om jag orkar. Sen består kvällen av ännu mer plugg. 

Kaotisk morgon och limerick!

Morgonen vaknades av panik då syster ropade på mig och inte hitta sitt busskort. Hon hade letet i någon timme utan resultat. Jag och hon letade lite till utan resultat. Vi skapade konto på SL för att spärr om vi inte hittade, i sista sekund när vi bädda låg Busskortet under kudden! Typiskt! Skjutade henne till skolan, åkte till gymmet och tränade ett grymt svettigt pass, lämnade bilen o centrum, becka plockade upp mig vi åkte och lunchade på limerick. God husmanskost för bra pris! Rekomenderas starkt.
Nu sitter båda i ett damigt campus och tentapluggar och gör konstiga saker!
Snart blir vi väl utslängda.





Verkligen så!




Dagens händelser!

Har pluggat puttelite imorse, kört ett gympass på 40 min som resulterade i -315 kcal och sedan dess har jag jobbat. Fått sms om att mitt paket från hm har kommit men det suger bara för jag slutar inte förens 21 och då har allt stängt. Har planer på att gå ut på långpromenad med min brukare och de ska jag göra efter att hans besök gått. Hoppas de endå stannar länge så att passes döds ut. Är så trött överallt idag. Kill me

Döda timmen!

Sitter på jobbet, min brukare sover och  jag försöker bara döda ut den sista timmen. Försökt lösa några tentafrågor som jag har lyckas med vissa andra har jag verkligen låst mig fast med. Surt.

nätshopping!

Beställde för några dagar sen lite kläder och en nyväska. Lite har kommit och lite är på väg. Längtar.




Party Fredag?

Party Fredag är inte det som riktigt händer i mitt liv, Har suttit i Campus hela dagen idag. Har tenta period och man får väl helt enkelt prioritera antar jag? Iallfall hellre sitter jag och pluggar så längre kroppen är lugn. Hatar att må dåligt över plugget, stressa och sura. Jag fick sälsskap av lillasyster under hela dagen och vi festa det till det, Jag åt Sushi och hon donken. Perfekt ju.
Imorgon ska jag även försöka ta mig ner till Gymet och bränna lite kalorier, de va ett tag sen. och sen har jag planerat en mindre dejt.




Sämre dag idag än igår!

Igår hade värsta mysdagen med becka först lunch på vappis och sen tog vi en fika bestående av cupcakes och chailatte. Helt underbart att bara hänga på söder.
På kvällen vart det ännu en lite mer mysig dejt som man kan skippa att gå in på detalj. Idag har jag däremot en helvetesdag med nedstämdhet och massa hemska tankar. Ska strax på ett läkarkontroll och se att allt är rätt mes mig.







Gömmer mig för omvärlden!

Ser ut som en riktig zombie idag så jag gömmer mig i bilen ett tag till. Ska möta upp Aratrika, shoppa några saker i HM, köpa hem sushi och vi ska chilla, äta nötter och röka vattenpipa. Perfekt söndag. Skulle egentligen på dejt, men en viss person upptäckte att schemat var fel så de får bli imorgon istället, lika bra.

Näär man tror att man är en robot!

Jag hade tusen bollar i luften, att jag ska göra det ena och det andra men jag ligger fortfarande i sängen och har knappt kommit någon vart! Tvättat lite kläder, lagat mat och handlat på Ica och  lämnat mamsi till jobbet är det enda jag hunnit med. Sedan har jag latat mig. 
Nu ska jag sätta ihop en musik lista och göra dunder!

Tre dejter på g!

Avslutat min första dejt för ett tag sedan. Super mysigt med updatering. Saknar alla människor typ. Nu sitter jag i Bilen utan för Ara för en andra dejt och för att få en liten make over inför min tredje dejt. 





Sovit borta!

Igår efter massvis med handlade bestämde jag mig för att göra i ordning mig och chilla galet med en vän. Vi myste massor, beställde hem mat, kollade på film och pratade om allt mellan himel och jord. Hade en otrolig fin kväll och natt. Ibland behöver man verkligen unna sig ting.
Kom hem imorse, somnade en stund, lämnade mamsi till jobbet och åkte själv till jobbet. Mitt nya jobb är verkligen något som faller mig i smaken. Nu är dey massvis med dö tid så jag passar på att uppdatera. Slutar om två timmar och vet inte riktigt vad jag ska göra. Idag är jag och mamma själva. Syster har påsklov och gud vet när jag får träffa   henne. Nu har jag babladet färdigt.







BULLEHAALL BAGERI

Vi har precis varit på läkarbesök, allt gick super bra! Nu har vi mys på det nya bageriet i centrum. Strax ska vi gå och storhandla. Effektiv morgon sååå härligt



RSS 2.0