De allra sista uppgifterna för dagen.

Har unnat mig en riktig skön dusch, de va riktigt länge sen.
Nu ska det läsas teori och sen ska jag planera min tajta dag imorgon.
De svårt och hinna med allt när man har två jobb, En lägenhet som har brunnit att fixa upp, Hinna med att få några sidor lästa i teori boken dagligen och övningköra minst 3 gånger i veckan x minst 2 timmar varje gång, träningen samt att ha några minuter över till familj och vänner.
Jag måste nog säga att jag saknar skoltiderna och att sitta framför bänken och göra några tentor i veckan.



 

Natt dusch!

Är jätte pigg idag, men inte konstigt haft en otrolig lugn dag idag.
Har i princip inte gjort mycket förutom att handla mat en gång i tumba och en gång nere i centrum och sen städat lite i köket och sen hämtat pappa från jobbet. Över skön dag. 
Det enda riktigt sorliga som jag är irriterad över är att jag har haft gäster nu hemma i snart två veckor, har inget emot att folk kommer hit och dit. Älskar när människor kommer men esnell hest överdriv inte. Jaaw två veckor.
Nej nu ska jag ta mig en härlig nattdusch och sen läsa lite teori och sova.. de går framåt.

Förtroende


Campus telge.

Är så arg arg arg. Idag är min lediga dag på lääänge och jag hade planerat att ha en ass skön sovmorgon. Eftersom jag alltid stiger upp mellan 5-6.
Tror ni det blir av eller. Min svarta brosha tvingar mig vakna super tidigt. Tvingar mig att vara klar inom en kvart. Utan smink och allt kommer jag till hans skola och sitter som en pundare medan han gör sina ritningar.
tack o lov att vi tjejer har huset i vår handväska. Nu ser jag iallfall ut som en människa.
Jag sitter seriöst och planerar ett mord. Sånna som honom borde man sätta på en pole.
Denna dag som jag fattar det kommer gå åt att övningsköra med honom och hjälpa honom att flytta. assåååååå det är inte deeee här jag vill göraaa idaaaaag!

Dags för att bli lärar assistent!

Minns ni att jag var på intervju för ett par veckor sedan, för att bli lärar assistent för barn med särskillt stöd?
Kankse inte berättade att jag fick jobbet, men att de inte anställde mig direkt för att de inte fanns nårgra pass för tillfället. Förra veckan ringde de och sa att jag kunde börja idag!
Superduper like likzåååm. Är fruktansvärt nervös. Eftersom de kan vara allt från barn i lågstadiet till högstadiet och allt kommer liksom inte vara som när jag gick i skolan eftersom barnen har ju särskillda behov som man måste uppfylla.
Men de ska bli roligt att prova på det här jobbet. Även fast jag älskar mitt andra jobb som undersköterska sjukt mycket . Men de är bra när man kan mixa och blanda båda jobben och få en naturlig balans.
Nej nu börjar klockan bli för mycket. Måste hinna med bussen!
Ha en bra dag snyggingar!

Medan de flesta tar det lungt!

Gör jag iordning mig för att jobba, Mitt liv är helt tvärt emot majoritetens av mina vänner. De flesta pluggar eller reser och gör massa annat. De har iallfall vardagarna till allt det tråkiga att göra och på helgerna röjer de. Önskade också jag hade de sådära. Men det är bara I-land broobliim.
Saknar mina vänner!
Det bästa med att jobba idag ska nog bli att see min gulleplutt och som jag saknat min snyggig!
Men saken är den att jag börjar om drygt två timmar, bläää.
Eftersom jag är forever faaat, så tänkte jag iallfall göra ett försök att promenera en till tumba.
måste skärpa till mig. Har börjar med shape up igen får se hur länge jag håller i mig denna gång.


Tidsoptimist

Hatar verkligen när personer inte kan hålla sina tider och kommer sent! Okej, jag kan också väldigt ofta komma sent, eller de brukade vara så.. nu är det som sagt bättre.
Men nu när man jobbar förstår man verkligen att man inte kan lala runt med tiden. Tiden är sjukt dyrbar.
Jag har tusen saker att ta mig igenom under dagen och hatar att broshan är över en timma sen och jäveln svarar ju inte ens ååååååh!


Tvång!

Igår mådde jag så sjukt illa, trodde jag skulle spy så fort jag resta mig upp. Så tvingade mig att sova. Somnade därför redan vid halv nio igår. Måste säga att jag har världens bästa lilla syster som finns för mig. Älskar dig min lila klutt.
Men iallfall, Jag vaknade iallfall riktigt utvilad idag. Tvingade mig att läsa tio sidor av teori boken.. Den är sååå himla tråkig men otroligt lärorik. Faktiskt så förstår man hur körningen ska ske mycket bättre om man läser den där skit boken. Såå ja alla ni som övniningskör försök blanda teori och de praktiska. Så kommer ni fatta bättre om ni är lika trög som jag.
Annars väntar jag på brosan som för övrigt är världens bästa trafiklärare, för att vi ska ut i trafiken. Akta er alla om ni ser mig, vad som helst kan hända när jag är bakom ratten.
Ska försöka hinna med att städa och umgås med min jobbiga men världens bästa mor underdagen och sist men inte minst ska jag see om min upptagna bästa vän har en eller två timmar ledigt för moi!
Ska försöka uppdatera lite bättre nu för tiden!
Puss


Next Skärholmen!

Har tagit ledigt nu några dagar från jobbet, är så himla trött på stället.. Allt skit händer samtidigt.. Arbetsplatsen är knas för att det hänt lite grejer. Samtidigt har vi fått en massa problem i skärpnäck. Som säkert flera av er har sätt har det varit en rejäll brand i skarpnäck och min kusins familj är ett utav de drabbade så jag och brosan har en massa saker att ordna upp där. Fixa i ordning med Sveriges bajs sysstem.. försäkringskassan...Stockholms hem och gud vet vad. Ingen lägenhet över ett år.. och blablablabla..
Så känner att jag behöver samla mig. Nu när jag vet att Indien resan inte heller blir av för att bröllopet har skitit säg. Allt skit ska alltid komma tillsammans.
Har iallfall spenderat morgonen på att köra kusinen till Arlanda, Den jävel ska nämligen till Indien och de ska Baba snart med bläää. Bara jag ska vara kvar i kalla Sverige.
Nää nu ska jag fixa mig och möta upp kära B's Helenaaa för att åka till Skäris för mini mini Shopping och sen ta en laser runda innan jag är hemma igen.


 Bilder av nu nuläget o branden
l

RSS 2.0