Time for nails!




About my life!

Det var länge sen jag skrev något längre  och djupare inlägg, känns som att det dags nu igen.
Det som egentligen händer i livet, är att jag är super förvirrad när det gäller kärleken, det finns en kille här i Sverige som jag "dejtar" och det går super bra från bådas perspektiv. Vi umgås flitigt, trivs och har super roligt i varandras sällskap. Men det är något i min magkänsla som säger att det inte är rätt?!?!! Men allt rullar på så sjukt bra.
Sen den andra delen är att det finns en kille i Indien som verkligen är husband matrial för mig. Mr right på alla sätt och vis.. Men distan är inget för mig och tills han kommer hit har jag nog ruttnat och mitt tålamod är inget att leka med heller.. Men vi ska ses i Indien och ja resten har jag släppt åt GUD.
Plugg och jobb fronten då?
Pluggandet har gått bra enligt mig? Väntar ivrrigt på svar på de två sista tentorna jag skrev i början av denna månad. Har fått jobb på södertälje och jobbar fortfarande här i tullinge... Så jobben rullar på det med och snart ska vi resa också. Hur luddigt än livet verkar just nu i detta inlägg mår jag super.




Nyx!

Är helt kär i dessa två som jag köpte igår! De är billiga och håller sig hyfsat länge, Priset är nog den stora skillnaden i jämförelse med Dior och YSL som är mina favoriter när det gäller läppstift och
glans. 




Sallad i huvudet




RSS 2.0