Spenderat natten med min make!

Fick ass bra nyheter igår om mina betyg, så nu ska min idrottlärare och hela bunten få i sig som inte trodde på mig.
Spenderade sedan dagen med min make, vi gamade som bara den, från hamburgare till bakelser till indisk mat and u just name it likzooom.
Iallfall sen så har vi sovit  som riktiga bondaaar och nu e båda skiiiit trött, Min make göra prov och jag sitter i skolan förtidigt!!
Annars till dagen ser det ut som om skuulan kommer vara riktigt chill, kankse ska med maken till frisören och sådäraa najs najs, annars så kommer vi få gäster från Indien och sedan kanske de blir en naajs tältning i skolan och vädret tillöter eller aintee tillöter. okej börjar bli riktigt hjärndöd, men vette faan vad jag ska göra nu... en timma kvar liksom... borring borrin porring
okeaay daa bose på er ööökzööö


äckligt gott vare!! mums

Nervös..

Jag har nog de senaste dagarna, bombat vklass. Jag tror jag är inne där minst varje halvtimme, är så sjukt nervös.. för idag smällre.. alla betyg sätts och jag har riktigt grov ångest.. fyfan vad ont i magen jag har..


Holaaa Mammmiii

Ser ut som om mamma ska förebereda lite inför studetent mottagningen, eller vad tror ni?'


Riktig natt människa, är mitt namn!

Är riktigt effektiv på nätterna...
Tänkte visa fredagen shopping och dagens shopping.. har liksom inte fått tiden att räcka till.. skolan hade bombat mig.

DAGENS:


Köpt en sån dära donut grej, så man får en fin bulle på skallen.





Fredagens:


Mammis två morsdag presenter från moi!








Har köpt massat annat smått o skit, men orkade inte ta kort på allt..

KLAR MED GYMNASIET!!!

Lämnade in mina två sista inlämningar idag, är nu klar med allt plugg och jag har fattat det rätt!!
inte en enda uppgift kvar, förutom att jag ska snacka lite på en lektion imorgon. sen är jag så klar att det inte är sant. lycko känsla. Det enda som nu är kvar är att jag ska bli frisk och tack gud är den hära skiten på bättrings väg.


man ska inte ha höga förväntningar, av låga personer.

Vilken falskhet. Herregud.

Kämpat!

Fyfan vad sjuk jag ärr döör, har kämpat igenom ett 11 timmars arbetspass idag.. vill böla. Fick gäster efter åt också fyfarao. Men endå fett mysigt med brorsan hos oss. Älskar mannen i mitt liv assåååå åhh kälek till dig.Skrivit klart en uppsats, mailat en äckel lärare och så ska jag få vila hemma imorgon. Skiter i Endå bara 8 dagar kvar :D

Information via Facebook.

Verkar som om de flesta själar där ute sitter och kollar på Eurovison så som min syster, det är alla fall den informationen fb ger mig.
Men som ni märker är inte detta de jag håller på med, jag sitter faktiskt och skriver klart en fet uppsats som jag måste lämna in snarast och förhoppningvis når jag mitt MVG i social omsorg med denna uppsats. Det enda som stör mig är att jag är sjukare än någonsin och min hjärna orkar inte tänka klart och  inte nog med det ,jag ska liksom jobba hela dagen imorgon. Egentligen har jag ett till cyckeltest på måndag  trots att jag klarade testet utmärkt förra gången, allt dettaför att kunna nå mitt VG i idrott men jag kan liskom döööö för jag kommer aldrig bli frisk till dess och en viss bitch tror liksom att jag fuskat, blir så förbannad. Ärliga människor bör inte existera i denna värld, för att det kommer endå aldrig bli rättvist här.
Tro mig en viss skola ska brännas ner!!


Härlig dag :D

Asså måste bara säga, att jag kan döda för detta väder!! Kärlek till sommaren. Allt känns så mycket lättare :D
Jag va ledig från skolan, så har i princip spenderat hela dagen med mammasen för pappa jobbade och syrran hade en allt för sig som om de våre en vanlig fredag. Iallfall dagen började med besök från en man som alltid kommer finnas i mitt liv och det är självklart min bror, vi hade massa skoj han lämnade mamsen och mig i tumba för att beställa student tårta. Efter det åkte mamma och jag och spenderade hela dagen i stan och vi shoppade loss och åt en massa göött. Nu värker hela kroppen inte lätt när det är löning och varken jag och morsan kan hålla i pengar så ni kan tänka er! 9 jävligt härliga timmar i stan må jag endå säga.
Vet att hon köpt något gulligt i studentpresent, men vet inte riktigt va de e .... Hmmm.
Jajaja har passat på och städat och en massa skit också nu e jag helt slut och ska sova för imorgon väntar en intensiv dag med Baba ska köpa lite presenter och hämta ut mitt plakat och jag vet inte vad.. Vi blattar har ju alltid något på G...
Godnatt

Min helg har börjat!

Aooouch vilken dag, stressat hela dagen, haft ont i magen för vi gjorde sista provet för gymnaiset idag häriligt härigt!
Hade även cyckel labration, de gick super bra e riktigt stolt över mig själv, men en viss bitterfitta anser inte det!
Men tro mig ingen kan förstöra fööör maaaj, särskillt inte du. BITCH.
Jajajaj nu är ilskan ute. Imorgon äre löning och jag har ingen skola. Har bara inlämningar och redovisningar kvar så nu för min del kan jag för det mesta sitta hemma och chilla. Skönt!!
Imorgon spenderas hela dagen med mamsen massa shopping och sånt dära gött ni vet!!
Nu ska jag lägga mig i säng och vila upp mig massa för imorgon jävlaar ska de brännas pengar.

SNART, SNART OCH VERKLIGEN SNART SMÄLLER DET!


Kan inte förstå mig på!!

Att jag just nu sitter och pluggar till det sista och äckligaste provet i grymnasiet. Att jag tar studenten om 13 dagar.
Asså jag fattar i princip ingenting. Är så himla överlycklig ni anar inte.
Det jag fattar ännu mindre, är att min hjärndöda men endå bästa grupp fick MVG i projekt arbetet.
Ni anar inte hur stolt jag är!!


Ibland har man verkligen tur.

Förra veckan någon gång hade min syrra en grym dans uppvisning, på Tumba scen.. Hon va så grym att jag grät mig igen hela skiten, men de inget speciellt jag gråter fan hela tiden.. fööör emotionell person.
Iallfall mitt i allt tappar min syrra sin mobil, det var inte värsta grejjen för mobilen e inte den nyaste modellen om man säger så, men igår ringde någon retard och baaa shingiling pinga alltså en kines eller vad hon nu va och sa att hon hittat den fina coola mobilen så jag ska dra och hämta den nu, dra till skolan plugga för att jag är översmart och sen försöka hinna med att dra en sväng till bandhagen för att möta min kära trafiklärare viiid naaamn åååååååååh va skönt...
HEJ JAG ÄR HJÄRNDÖD.


Först, Grattis!!

Idag ska helin den fina goldenfishen, få äran att bli grattad på min blogg.
Grattis min lilla babian rumpa, på din stora 18 års dag. Jag önskar dig all lycka och glädje livet ut. 
Hoppas du får en underbar och minnesvärd 18 års dag ( med moi , höhöh )




och den här bilden i till dig, så du minst får uppleva mitt ansikte i 18 år till

Sleepless i min bondhåla.

Borde nog inte tagit den dära kopp kaffen vid 10 tiden, nu kan jag fan inte sova höhöh. Men det är skönt får lite små saker gjort. Är fett effektiv av mig på nätterna men hur ofta är det jag ens klarar att vara vaken efter tio hihihi.
Jahaaap helooooo helluuuu shoooo sheeeeeeeeeeeeeeeej tjaaaaaaaaaaaaaaa tjena tjenix... okej ska sluta 
Puss


Dagen!!

Oj oj denna dag var riktigt mysig, Drog till harika efter att mamsen vaknade, väl hos henne pluggade vi lite och sen så solade vi massor, hennes söta syrra grillade, busade med sötisen angie och sen vare ba o rulla mot solariumet för o sola lite till. Sen chillning in my place.. som ni kanske har märkt, fungerar jag och harika inte utan spänning i livet så vi bestämde att bleka och färga om hennes hår.. oo jaaa hmmm det blev faktiskt riktigt naajs, ska kankse skippa de dära med att ta hand om människor och läsa en massa år med massa plugg för att bli sjuksköterska. Borde kanske öppna egen frisör salong?? va tycker ni? Endast seriösa svar tack!!





Uppdatering från harikas place!!

Shoo sitter hos min älskling. vi har pluggat pytte pytte lite, men myst mest de grillade och så medan vi solade lite. Jaapp mer än så får ni inte veta om de. Nu sitter harry på toa om ni vill veta medans jag uppdaterar. Vi ska dra och sola nu sen chilla hos mig.
puss på er!
bilder kommer senare  

Godmorgon!


Sista.. Godnatt


Rumbel

Ouuuft mitt nya beroende, tack gud för en tegelsten som mobil.
Min lilla kusin vitamin ska hem nu :/ efter några dagar här med oss i bonde slem... så hans brosa pinakunii är här. innan han drar hem ska jag bomba rumbel lite till puss på er
Tror inte jag pallar uppdatera mer idag
såå natti natti 


Önskningar

Ibland önska man att man kunde back till backa i tiden, och ibland tvärt om. 
Just nu vill jag uppleva vissa saker igen.












BARA EN LITEN DEL AV ALLT MAN VILL UPPLEVA EN GÅNG TILL....

Ska fan sätta mig och plugga nu.

De är inte alls så mycket kvar nu, men jag är så slut i huvudet att inget fastnar.
Senaste proven har sätt ut så här.


Mat.

Igår så gjorde vi på jobbet världens godaste smörgåstårtaaaa och nu har jag precis lagat lunchen klar till min lilla kusin och syster. Nu väntar jag bara på att de ska komma hem.



Mina söta mongosar!




Riktig Uppdatering

Orkar inte bläddra tillbaka i bloggen och se vad jag skrivit om sist, de va säkert endå inget vettigt. Så börjar på ruta ett igen.
De är ju som sagt lång helg, men inte för min del fy fan. Jobbat Torsdag och Fredag och sen har jag massa plugg som väntar på mig. Tror inte jag ska jobba mer den här veckan så då hoppas jag skiten  är klar. Längtar som fan tills nästa fredag för då ere löning och sen direkt till studenten fyfan vad skönt. Har massa tjej grejer o göra innan dess så är över lycklig. Ska göra om mina naglar,laser, plocka ögonbryn, färga håret... osv ni vet vad jag menar.
Nu väntar jag illfall på min sega kusin o syster. De ska iväg till simhallen o simma och jag träna.


Vi brukade vara vänner!


Smile


Slut

I hela huvudet, igår blev det inte alls som jag tänkt mig, mitt under skoldagen ringer de från jobbet och vill att jag ska jobba... Så jag väljer att göra det istället..och för en gång skull stod det en man i köket och lagade käk till mig o min lilla fågel.. hihihi riktigt gott vare också.. nu blev jag hungrig... ska käka

Måndag,Tisdag, Onsdag!!

Yeyy, kort skolvecka0 lycklig tjej. Hihihi bhuhuh nej fan det här är en bra morgon verkar de som, börjar sent och slutar hyfsat tidigt.. såå lycklig man kan vara. Är överlycklig för också idrott idag älskar och kunna få röra på mig lite åtminstånde, ska försöka hinna med och träna efter allt plugg.
Nee nu ska jag packa in idrottskläderna och dra en snabb sväng till tumba innan jag går till skolan.

Syrran Fyller År

Har haft en riktigt myspys dag, syrran har blivit en stor flicka idag 14 år. Tiden går så sjukt fort, men för att vara ärlig de känns skönt att hon blivit äldre, vi har kommit varandra närmare och de börjar kännas bättre och tryggare, Är verkligen lycklig över at jag har fått min unika familj, trots att de många gånger kan komma ut andra saker ur munnen på mig.
Vi har firat henne med massa presenter och god mat, gäster har kommit då och då och vi har verkligen haft det trevligt. En riktigt fin söndag!!
Imorgon är det back to school och massa plugg ska bli gjort!!


Bitteriftta

Det är vad jag är idag, känns som om denna dag aldrig kommer ta slut, det regnar.. , jag är irriterad över mig själv och det äckliga sjukvårds provet jag gjorde igår,jag har precis duschat och är helt förstörd och nu ska jag till jobbet.. trevlig lördag på er också

10 Maj 2012

Godmorgon, här sitter jag och dunkar musik med massa läppglans på läpparna och leker säääxy höhöhö.
Nej fan är lite förbannad faktiskt, hittar inte mitt mandy läppstift från make up store, en av mina favoriter så är lite små sur..
Annars äre bara massa tråk som händer skola och jobba.. Nej funderar på att dra till skolan lite tidigare och möta upp en sötis!

Natti natti...

WOOW, Plugget är nästan klart woow withaaa wooow woow...
HAHA riktigt trött brud... ska bara maila skite till mig själv sen gå och lägga mig. kommer sova som en bebis idag.
Med harmoni i själen naajs.
Kollade vädret för imorgon.. om jag minns rätt för det 17+ och sol.. härigt juuh.. känner för att fixa sönder mig imorgon får se.. :D
I lands broblim vad ska jag ha på mig... känns som jag inte har några kläder juuh :(

Blir dum

Asså har pluggat i princip hela dagen förutom när jag gick o gjorde lasern.. Sammanfattar allt till provet har skrivit cirka 14 A4 sidor på datorn och endå har jag en massa kvar.. detta är ju otroligt..GOO för tullinge...
Får se hur de blir med det hära äckel provet... smärt nog jobbar jag imorgon så jag sitter ju fint i skiten...Men någon lösning finns det, slutar ju tidigt imorgon och börjar inte jobbet för än halv 4 så plugga ska jag fan hinna med sista sjukvårdprovet hääär kör vi..

Laser

Aoouch vad ont det gjorde att lasra, tror det gjorde extra ont för jag e så hårig. Men har världen sötaste frisör skjutsar mig fram och tillbaka för att hon tycker synd om mig hiihih.
Men len som en barnrumpa är jag och lycklig också!!


Presterar Bäst Under Press!!

De något jag märkt under mina snart tre år på gymnasiet, ska skjuta upp allt till sista sekund. Det är då jag arbetar som flitigast. Men det är inget jag rekommenderar man blir helt slut i huvudet sen.
Har pluggat som en dåre till ett prov tills på fredag och har inte ens kommit halv vägs liksom.
Jag har en tendens att samanfatta allt och sen rå plugga på mina egna sammanfattningar för det är då jag fattar, annar är jag riktigt trög må jag säga.
Annars då?
Ska snart åka iväg till frisören i rönninge,hon ska ta mig till något ställe nära gulavillan och jag ska lasra mina polisonger eller hur det nu stavas, känner mig som en man.
Annars hade halv dag i skolan som tur är, på hem vägen köpte jag en present till mami inför min student en jätte söt klännig må jag säga.


♫♪♫ = ♥




Pengar säger: Tjäna mig och glöm allt.
Tiden säger: Följ mig och glöm allt.
Framtiden säger: kämpa för mig och glöm allt.
Gud säger: Kom bara ihåg mig och jag ger dig allt ♥

Lär er uppskatta..

Fattar inte att människor kan vara så vidriga...
"They only know you, when they need you." asåå de stämmer så grovt.
Smuts människor fyfan. 
Varför inte vara äkta, uppskatta varandra.. Nej svårt o veta vem som e äkta o Falsk...
Nej nu är det dags o sova...
Nu säger ja Godnatt med denna sköna låt


...

'If I die' I said 'Who will speak to you Of You?'
He smiled 'Die, I'll speak through you...
Words so fierce, so dangerous with love....
No-one who hears them will live long'If I die' I said 'Who will speak to you Of You?'
'If I die' I said 'Who will speak to you Of You?'
He smiled 'Die, I'll speak through you...
Words so fierce, so dangerous with love....
No-one who hears them will live long'

Plugghäst

Försöker plugga men som vanligt distraherar facebook mig, vad fan jag loggar ut, är utloggad max 5min sen loggar jag in igen... asåå döööö jäkla tizbok likzåm.


Who cares?


- THE SCARS YOU CAN`T SEE ARE THE HARDEST TO HEAL.

Jag har gjort det, jag har gjort det alldelses själv.. Nii anar inte. Allt exakt allt jag har gjort det helt själv, ingen har gjort det åt mig..Visst har jag fått stöd, tips .. men de var mitt egna beslut!!
jag är otroligt stolt.
Klippat alla band mellan dig och mig, jag är toltalt fri!
Allt jag fick höra idag av läraren dödar mig, du e sjuk.. riktigt smutsig.
Grabben ryck upp dig, ta dig i kragen.. Ingen kan göra dig lycklig, det är du som måste göra dig själv lycklig.




I'VE LEARNED TO LIVE, HALF ALIVE

Godmorgon sötisar, sitter och borstar tänderna samtidigt som jag försöker få ihop ett blogg inlägg.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om förutom att det är fint väder idag med, min frukost kokar (ägg) och jag ska till skolan lite tidigare för att möta en vän som behöver prata lite.
Det sorliga är bara att jag är såå fruktansvärt trött, inte konstigt halv tolv började jag liksom duscha och tvätta kläder och bev liksom klar vid ett... jag är expert på att göra allt i sista sekund.

I want to be..


Since I Met You, No One Is Worth Thinking About

Skulle som sagt till gymet, men mådde för illa tog en liten tupplur men mådde ännu sämre, Fick bli att leka med bästvän i lekparken. Men chill vare. Måste ta vara på tiden nu för den går så jäkla fort och snart är allt över. Hatar nyta ruttiner som en kärring.
Snackade med kusinvitamin och fan vad stor bojke de känns som han blivit alla va ju mina snuttisar förut.
Måste se till att träffa dom oftare.
Blev också precis klar med en uppsats fett skönt, så nu är jag redo för redovisning!!
Nej fan ska hoppa in i duschen för imorgon väntar en lång dag.



Life is trying to teach me something new...

Jävlar vilket svettig dag, för och främst är det sommar väder och det tackar jag alla vädergudar för , om det nu finns några. sen på det hade vi konditionstest.. stinker säkert som en apa men förtrycker de med att tänka på att jag är en ökenbluma.
Iallfall käk e på gång och sen ska jag fan bli klar med plögg och sen ere dags för the gym.


Watchindiaaaaa...

JAG KNULLAR DIIIIIN PAAAAAAAAAAAAPPPPAAAAAAAAA!!!!
FUNKAAAAAAAA BARA FÖR EN GÅNG SKULL UTAN PRBOOOOBLEM. UFT OM JAG HITTAR IDIOTEN SOM SKAPAT SKITEN DÅ JÄVLAR.
FMKMDÖLS,GÄDF,HDPGL,ÖZACFFGV,LM NLMDÄ,GXDÖF'Ö'
tack för mig.
puss 


Jag ska klara det, för jag kan klara det!

Har börjat på en ny diet, vet fan inte vad den heter men fick den av en kollega som verkligen har gått ner otroligt mycket.
Den här gången har jag insperat min syster så hon kör med mig också, denna diet ska jag försöka kombinera med så mycket träning som det går.
Kan skriver mer om hur jag äter och så någon annan gång.
Men nu är det bara 29 dagar kvar till studenten, allt som allt och jag vill verkligen lysa och va stolt över mig själv!
Jag ska klara det, för jag kan klara det!

Vädergudarna samarbetar icke..

Vi tjejer hade ju som sagt värsta planer på att grilla och jag vet inte vad, vi bytte planer minst tio gånger, men vi hade som sagt ingen annat val vädergudarna samarbetade inte.
Så efter många om och men drog vi till skäris för att ta de lungt, vi gick runt en snabbis åt till sammans och sen fortsate H och I vidare till  O'learys i Heron för att kolla på match och jag och min tjockis till bästavän fortsatte för att syssel sätta oss med det enda vi är bra på, med andra ord att käka.
Vi handlade lite snabbt och sedan blev de grill på balkongen. Vi hade riktigt sköööj och de fortsatta med dans mkt skratt och lite tårar som livet då och då bjuder på.
Så glad att jag har dig bästavän <3


You never know how strong you are- until being strong is the only choice you have.

Jag gör allt för dig, Jag har dig närmast mitt hjärta. Min omgivningen blir galen på mig för jag alltid alltid vid varje tillfälle oavsett vad jag har för planer osv tar dig i första hand, och en sak kan jag med stolthet säga att jag kommer alltid ta dig i första hand. trots att de går upp och ner ständigt kommer jag alltid att älska dig så är det bara.
Men en sak ska du veta och det är det som får mig att falla och men jag klarar det, det är när du sårar mig den känslan kan få mig att falla tårar som ingen annan kan få. När du ignorerar mig då känns det verkligen som om någon tagit min själ i från mig och jag inte finns.
Just nu vill jag bort men jag vet att även om det känns som om jag lever i en istid så kommer det komma ljusare dagar, jag längtar


Årets första grillning!!

Tjaa, äntligen åter hämtat mig efter all festande, bomb i skolan och självklart jobb.
Äntligen ledig på en lördag och därför ska jag passa på att umgås med mina söta tjejer!!
Vi ska dra ut och grilla och nu ber vi vädergudarna om fint väder!!


Redo för bildbomb??

Mösspåtagningen :












Hos bästavän innan hana's skiva:





2 Maj

Hade verkligen en bäst dag igår, allt härligt på samma gång. Mösspåtagningen, min älskade hana's skiva.. vädret.. allt var grymt trots vissa bajs stunder.
däremot har denna hordag varit skiiiiit! jaja de här får räckar för idag, imorgon ska ni få se massa bilder från gårdagen

Mösspåtaggning!!!

Fett taggad man är idag aså, trots att de dags för att gå tillbaka till helvetet(skolan) efter en lång helg.
Inte konstigt att man är taggad då för idag är det mösspåtaggning som innebär ett steg närmare studenten. Ni anar inte lyckan.


Älsklingar!!

Hittat mina älsklingar till studenten, Eftersom min klänning är så himla simpel tänkta jag piffa upp den med skor och smycken :D
Bilden ger dom verkligen inte rättvisa!


Dagens och Gårdagens Shopping!

Shoppat lite till mig själv och en massa till syrran, snorungen börjar bli lite äldre så lite presenter förtjänar hon. Kan inte visa vad jag köpt till henne för även den ungen kollar in min blogg trots att hon ser mig hela jävla tiden, men förstår henne. Man kan ju inte få nog av mig. eller hur?


80 kr H&M

200 kr H&M 


150 kr H&M

BECAUSE


RSS 2.0